ورود

View Full Version : چرا ما نمی توانیم شرکتی مانند گوگل داشته باشیم ؟

h.molavi
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 02:27 صبح
سلام .
برای من همیشه سوال بوده چرا ما نمی تونیم شرکتی مانند گوگل ایجاد کنیم .البته خصوصی
تخصص کم داریم ؟
نبود نیروی انسانی ؟
پول نداریم؟
مدیر نداریم ؟
نبود زیر ساخت ها ؟
نبود قوانین خوب؟
خود باور نیسیتم ؟

می خوام درباره شرکت ها بحث کنیم .اون ها چی دارند که ما نداریم ؟

IamOverlord
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 02:44 صبح
همه رو با هم
نداریم...

Felony
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 06:07 صبح
مدیر نداریم ؟
نبود زیر ساخت ها ؟
نبود قوانین خوب؟
خود باور نیسیتم ؟
+ جنبه کار گروهی نداریم .

alamate_aoal
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 06:10 صبح
احتمالا کشورهایی مثل فرانسه , چین , روسیه , ژاپن و ... همه رو با هم ندارن!:کف:

lvlaziar
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 07:42 صبح
:قهقهه: وقتی تو جایی خود گوگل وا نمیشه. وقتی دارن همه پورتا رو میبندن! وقتی همه گواهی نامه ها کنترل میشن! وقتی میانگین rate speed دانلود تو کشور به گفته خودشون کمتر از 0.5 kbps !! وقتی .....:لبخندساده:
با این اوضاع نت میخوای یه شرکت مثه گوگل داشته باشیم؟؟؟!!! :لبخند:
اگه بخوام به چرای سوالت جواب بدم باید تا دوران 12 زمین شناسی واست دلیل بیارم!!! :لبخند:
بابا ایول به این فیلمای آواتار و 2012!!! همه رو یه پا کارگردان فیلمای تخیلی کرده!!! :قهقهه:
خوش باشید!
پیشاپیشم نوروزتون پیروز :قلب: ( اول نفر خودم بهتون تبریک گفتما!! یادتون باشه!!! :لبخند: )

returnx
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 09:28 صبح
من هم با جناب تاجیک موافقم ، علاوه براینکه اون فاکتور هایی که نام بردید رو نداریم مهمترین عامل همین نداشتن جنبه کار گروهی است... (البته این صرفا نظر شخصی من هست)

HollyGhost
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 09:31 صبح
یک دلیل کافی هست برای همه آنها! چون این دلیل ریشه ای هست و اگر اون برطرف بشه کم کم همه موانع مطرح شده هم حل می شه!

دولت+حکومت

spinelruby
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 09:41 صبح
چند تا عامل مهم توی به موفقیت رسیدن یه شرکت بزرگ مثل گوگل تاثیر داشته. شما اگه یه نگاه به تاریخچه تاسیس شرکت هایی مثل گوگل، ردهت و امثالهم بندازید می بینید که روحیه عملیاتی و مدیریتی اون ها چقدر با ما متفاوت هست.
من پیشنهاد می کنم جواب این سوال را از راه مطالعه تاریخچه این شرکت ها بدست بیارید. درون این شرکت ها داره چه اتفاقاتی می افته؟ استراتژی به کار برده برای مدیریت تیم و پروژه هاشون چی هست؟ و اینکه چرا انقدر خلاقیت دارند ؟؟؟

black phoenix
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 09:45 صبح
سلام .
برای من همیشه سوال بوده چرا ما نمی تونیم شرکتی مانند گوگل ایجاد کنیم .البته خصوصی
تخصص کم داریم ؟
نبود نیروی انسانی ؟
پول نداریم؟
مدیر نداریم ؟
نبود زیر ساخت ها ؟
نبود قوانین خوب؟
خود باور نیسیتم ؟

آیا این سوال به فکرتون نرسید که چرا کشور‌هایی مثل انگلیس،فرانسه،آلمان و یا حتی ژاپن که قطب تکنولوژی دنیا‌ست شرکتی مثل گوگل ندارن؟
اگر این سوال به ذهنتون نرسیده پس حد‌اقل جوابش رو بخونید:
دوست عزیز دنیای امروز دنیای نوآوریه.کسی که اولین بار چیزی رو اختراع کنه تا مدت های طولانی در انحصار خودش باقی می مونه.زمانی که لری پیج و سرگی برین پایه های فکری گوگل رو می ساختن هیچ موتور جستوجویی وجود نداشت و اون ها با بنیان گذاری گوگل چرخی جدید اختراع کردند.از همون روز های اول چون گوگل رقیبی نداشت یکه تاز در مسیر پیشرفت حرکت کرد و تمام مردم دنیا رو به استفاده از خودش عادت داد.حالا من از شما یک سوال می‌پرسم،آخرین باری که از جستوجو گر !Yahoo استفاده کردید کی بود؟اگه یه شرکت ایرانی بیاد و یه search engine بسازه،خود شما حاضر به استفاده از اون هستید؟گمان نکنم!:چشمک:
به همین دلیله که هیچ کشوری نمیاد برای اختراع دوباره چرخ سرمایه گذاری کنه.خب ایران هم از این قاعده مستثنی نیست (با فرض اینکه ما حداقل 50 سال از اون‌ها عقب نیستیم).
حالا اینکه چرا تمام این کمپانی های گردن کلفت توی آمریکا مستقر هستن،خدا عالمه؟

eshpilen
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 10:27 صبح
باور کنید آمریکا آمریکاست.
هیچ کشوری مثل آمریکا نمیشه.

اینترنت رو آمریکایی ها بوجود آوردن.

اینا ارتباط زیادی به فرهنگ و تاریخ و سیستمشون هم داره.
لیبرال دموکراسی و نظام سرمایه داری + کشور وسیع + جمعیت زیاد + منابع غنی + فرهنگ و روحیه و تاریخ خاص خودشون.

اگر بتونی یه آمریکایی واقعی باشی.
مثل اونا فکر کنی. عقایدت شبیه اونا باشه.
اونقدر جنگنده و شجاع باشی.
اونقدر واقعگرا باشی.

البته مسائل پیچیده هست.
نمیگم همهء آدمهای آمریکا مثبت و همهء عقاید و کارهاشون درسته.
ولی بهرحال بازم میگم. آمریکا آمریکاست. و هیچ کشوری آمریکا نمیشه.

لیبرال دموکراسی. سرمایه داری. آزادی بیان. حقوق بشر.
چرا باید آزادی بیان توی قانون اساسی اونا باشه؟
چرا اونا میتونن هر کس و هر سازمانی حتی حکومتی و نظامی رو به دادگاه بکشونن و محکوم کنن و حکم دادگاه در نهایت قطعا و کاملا اجرا هم میشه؟
حتی یک فرد عادی میتونه این کار رو بکنه. هرچند بحث تامین هزینهء این کار جداست (بالاخره نظام سرمایه داریه دیگه! هرکاری خرج داره).
در چند جای دیگر دنیا این مسائل هست یا اینقدر گسترده و عملی و واقعیه؟

اینقدر مسائل رو سطحی و ساده و محدود نبینید. بنظر بنده بحث یک تاریخ و یک فرهنگ عمیق و مسائل اساسی در نظام تفکر و حکومت و مردم یک کشور هست که کشوری رو به این سطح و قابلیت میرسونه.

این بحثها شد خودم هم بنظرم رسید که باید مطالعات دقیقتر و کاملتری درمورد قانون اساسی این کشور داشته باشم. فعلا چنتا منبع رفت توی لیست:

http://en.wikipedia.org/wiki/First_amendment
http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Bill_of_Rights
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_amendments_to_the_United_States_Constituti on

توصیه میکنم اگر میتونید حتما این منابع رو بخونید یا حداقل نگاهی به خلاصشون و اینکه چی هستن بندازین.

آمریکا قدرت آزادیست. قدرت لیبرالیسم. قدرت دموکراسی. قدرت فرهنگ و شعور واقعی. و قدرت عموم وقتی که قدرت واقعی به عموم مردم داده میشه. در این بین اونی که ایده داره و دانشمند و اندیشمند است میتونه کارهای بزرگ بکنه، اونی که علاقه به تجارت داره میتونه بدون حد و مرز و مشکلات و موانع دست و پاگیر پیشرفت کنه.
هیچوقت یک حکومت به تنهایی نمیتونه همهء این کارها رو خودش در این حد انجام بده. و بسا که فساد قدرت و انحصار خودش مشکلات و هزینه ها و محدودیت های زیادی رو ایجاد خواهد کرد.

آمریکا در این زمینه ها به سادگی بهترین است، چون تمام شرایط لازم برای بهترین شدن رو دارا بوده.

PetekDincos
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 10:36 صبح
با سلام
من هم به این حرف جناب تاجیک ایمان دارم که ما ایرانی ها واقعا جنبه کار گروهی نداریم واقعا نمی تونیم کار گروهی انجام بدیم نمی دونم ژنتیکی یا از چیه اما این حرف درسته . با تشکر

lvlaziar
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 10:57 صبح
جالبه!
همه به این موضوع واقفیم ک جنبه کارای گروهی نداریم!
ولی کسی نمیگه چرا!
غیر اینه هیچ وقت کار گروهی نشونمون ندادن؟؟؟؟
غیر اینه همیشه وابستمون به اینو اون کردن؟؟؟
غیر اینه......؟؟؟
با این وضع چه انتظارییی دارین؟؟؟ :گیج:
اول باید موضوع رو ریشه یابی کنیم بعد بیام واسه حلش بحث کنیم!!!

spinelruby
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 11:09 صبح
از کجا به کجا داریم میرسیم؟ ما ایرانی ها کلا تو به حاشیه کشوندن و بحث عوض کردن استاد مسلم هستیم! بابا یه نگاه به استراتژی ها این شرکت ها بندازید. به روحیه کارکنانشون. این حرفها چیه!!!!؟؟؟

Homayoon-T
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 11:13 صبح
محیط پیشرفت اصلا مناسب نیست !
نگاه کنید خلاقیت چیه ، یه ایده مطرح کن داخل یه جامعه علمی داخل ایران ببین اصلا بهت اهمیت میدن تازه اگر هم اهمیت بدن فرداییش میبینی استادت داره با ایده ی تو جایزه دریافت میکنه ، امنیت خلاقیت و حالا برو اثبات کن فکر تو بوده ! صداقت یعنی این !
من اصلا به بعد تاریخی کار ندارم گرچه خیلی خیلی دخیله ، نگاه کنید چرا ما چون پیشتاز موتور جستجو نبودیم نمیتونیم موفق بشیم ؟ به این دلیله که کسی نمیره ازش استفاده کنه دیگه ( پیشنهادات ، رفع مشکل ، بودجه ، تشویق و ... ) ، اصلا چرا قضیه رو پیچیده میکنید ؟ دمپایی میخوای بری بگیری ایرانی نمیگیری چینی رو ترجیح میدی چون داخل ایرانی پات تاول میزنه
نباید سطحی از موضوع گذشت یه جا برو یه آدم حسود و نبین پیدا نکن ( این استثنا هم داره ) وقتی کسایی که میخوان باهات همکاری کنن فکر آخر پروژه -> بالا کشیدن پول ، نامردی ، مشکل ساز شدن برات رو میکنن میخوای پیشرفت کنی ؟
با این حال نباید نا امید شد مگه همه از بدو پیشرفت و پایه گذاری پشتیبان داشتن ؟ مگه همه پول داشتن ؟ مگه همه و مگه همه و ...

دیگه بهتر نگیم به امید روز بهتر بهتره بگیم امروز بهترین روزمه

یا حق ./

black phoenix
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 11:17 صبح

لیبرال دموکراسی و نظام سرمایه داری + کشور وسیع + جمعیت زیاد + منابع غنی + فرهنگ و روحیه و تاریخ خاص خودشون.

اونقدر واقعگرا باشی.

البته مسائل پیچیده هست.

چرا اونا میتونن هر کس و هر سازمانی حتی حکومتی و نظامی رو به دادگاه بکشونن و محکوم کنن و حکم دادگاه در نهایت قطعا و کاملا اجرا هم میشه؟
حتی یک فرد عادی میتونه این کار رو بکنه. هرچند بحث تامین هزینهء این کار جداست (بالاخره نظام سرمایه داریه دیگه! هرکاری خرج داره).

اینقدر مسائل رو سطحی و ساده و محدود نبینید. بنظر بنده بحث یک تاریخ و یک فرهنگ عمیق و مسائل اساسی در نظام تفکر و حکومت و مردم یک کشور هست که کشوری رو به این سطح و قابلیت میرسونه.

این بحثها شد خودم هم بنظرم رسید که باید مطالعات دقیقتر و کاملتری درمورد قانون اساسی این کشور داشته باشم. فعلا چنتا منبع رفت توی لیست:

http://en.wikipedia.org/wiki/United_...Bill_of_Rights
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...s_Constitution

توصیه میکنم اگر میتونید حتما این منابع رو بخونید یا حداقل نگاهی به خلاصشون و اینکه چی هستن بندازین.

آمریکا قدرت آزادیست. قدرت لیبرالیسم. قدرت دموکراسی. قدرت فرهنگ و شعور واقعی. و قدرت عموم وقتی که قدرت واقعی به عموم مردم داده میشه. در این بین اونی که ایده داره و دانشمند و اندیشمند است میتونه کارهای بزرگ بکنه، اونی که علاقه به تجارت داره میتونه بدون حد و مرز و مشکلات و موانع دست و پاگیر پیشرفت کنه.
هیچوقت یک حکومت به تنهایی نمیتونه همهء این کارها رو خودش در این حد انجام بده. و بسا که فساد قدرت و انحصار خودش مشکلات و هزینه ها و محدودیت های زیادی رو ایجاد خواهد کرد.

آمریکا در این زمینه ها به سادگی بهترین است، چون تمام شرایط لازم برای بهترین شدن رو دارا بوده.

دوست عزیز دی وی دی های آقای رائفی پور رو ببینید به پاسخ بسیاری از پرسش هاتون می‌رسید.قول می‌دم دیدتون نسبت به دنیا عوض بشه.

spinelruby
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 11:21 صبح
دوستان خواهش می کنم بحث رو فنی ادامه بدین. دی وی دی رو ببینید یعنی چی؟ اگه اطلاعات خاصی دارید که به نتیجه رسیدن بحث کمک می کنه بگید اگه نه تاپیک نذارید!

black phoenix
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 11:25 صبح
اینجا مکان مناسب برای بسط این موضوع نیست.من این توصیه رو به ایشون کردم تا بدونن پشت پرده آمریکا چه خبره.درضمن گمان نکنم که این مباحثه اصلا فنی باشه!

syntiberium
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 12:56 عصر
آیا این سوال به فکرتون نرسید که چرا کشور‌هایی مثل انگلیس،فرانسه،آلمان و یا حتی ژاپن که قطب تکنولوژی دنیا‌ست شرکتی مثل گوگل ندارن؟
دوست عزیز دنیای امروز دنیای نوآوریه.کسی که اولین بار چیزی رو اختراع کنه تا مدت های طولانی در انحصار خودش باقی می مونه.زمانی که لری پیج و سرگی برین پایه های فکری گوگل رو می ساختن هیچ موتور جستوجویی وجود نداشت و اون ها با بنیان گذاری گوگل چرخی جدید اختراع کردند.از همون روز های اول چون گوگل رقیبی نداشت یکه تاز در مسیر پیشرفت حرکت کرد و تمام مردم دنیا رو به استفاده از خودش عادت داد.حالا من از شما یک سوال می‌پرسم،آخرین باری که از جستوجو گر !Yahoo استفاده کردید کی بود؟اگه یه شرکت ایرانی بیاد و یه search engine بسازه،خود شما حاضر به استفاده از اون هستید؟گمان نکنم!:چشمک:
به همین دلیله که هیچ کشوری نمیاد برای اختراع دوباره چرخ سرمایه گذاری کنه.خب ایران هم از این قاعده مستثنی نیست (با فرض اینکه ما حداقل 50 سال از اون‌ها عقب نیستیم).

گوگل فقط سرچ انجین نیست اما همون سرچ انجینش هم از تمام سرچ انجین های دیگه حتی یاهو هم پیشرفته تره و چرخی که گوگل ساخته هنوز پیشرفته تر از چرخ های دیگست و اینو بهتون قول می دم که اگر چرخ پیشرفته تری ساخته بشه اکثریت سرچ انجین گوگل رو رها می کنند و می روند سراغ سرچ انجین پیشرفته تر اما مسئله اینجاست که هیچ کس حتی قدرت ساخت سرچ انجین در حد گوگل رو هم نداره چه برسه به اینکه پیشرفته تر هم بخواد بسازه .

eshpilen
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 13:15 عصر
دوست عزیز دی وی دی های آقای رائفی پور رو ببینید به پاسخ بسیاری از پرسش هاتون می‌رسید.قول می‌دم دیدتون نسبت به دنیا عوض بشه.
احتمالا شبیه حرفای رحیم پور ازغدی نیست؟ چون مال اون رو زیاد دیدم و چرت و پرت لابلای حرفهای درست و خوب میچپونه.
چیزهایی که بنده میگم حاصل سالها مطالعه و ارتباط با افراد چه موافق و چه مخالف یا منتقد بعضی جنبه های آمریکاست. بطور مثال ریچارد استالمن، بنیانگذار و رهبر جنبش نرم افزار آزاد، خودش کم و بیش یک منتقد و افشاگر بحساب میاد، ولی دیدگاه ایشون با اینکه خیلی ها میگن رادیکاله خیلی منصفانه تر و متعادل تره تا نسبت به یکسری افراد ایدئولوژیک در کشورها و نظامهای مخالف آمریکا که فکر میکنن خیلی بارشونه.
و اینطور افراد میتونن براحتی بر ضد این نظام نظر بدن و حرکت سیاسی بکنن و افشاگری بکنن و همینطور خیلی های دیگه. میتونن جنبش نرم افزار آزاد و بازمتن رو بوجود بیارن که تناسب خاصی با نظام سرمایه داری و منافع سرمایه داران و سیاستمداران و حکومتها نداره. اینترنت بوجود میاد و منابع آزاد دانش و ابزار برای ما و شما که برامون بسیار مفید و کاربردی هستن و باهاش ما هم قوی و پیشرفته میشیم، از همین کشور و همین نظام. اینا همه و همه دلایل و نشانه های مزایا و جنبه های مثبت این نظام است که نمیشه نادیده گرفت.
هرچیزی علتی داره.
بجای پیشداوری دنبال حقایق و موارد ناشناخته بگردید.

اینکه در قانون اساسی آمریکا این حقوق هست دروغ نیست. و اینکه جدی و عملی هستن دروغ نیست. و اینکه مهم و تاثیرگذار و سرنوشت ساز هستن دروغ نیست. اینکه بارها از این حقوق حتی بر علیه ارتش و سازمانها و شرکتهای دولتی یا بزرگ استفادهء موفق شده دروغ نیست. خودم شخصا به چند نمونه ازش برخورد کردم تاحالا بصورت جسته و گریخته در منابعی که داشتم مطالعه میکردم.

ولی اون حضراتی که شما معرفی میکنید آیا این حقایق رو بیان میکنن؟
خیر از دید اونها باید همه چیز طوری بیان بشه تا با کلمات قصار بزرگانشون و اعتقادات و ایدئولوژی و حق و باطل و نبرد خیالی خودشون جور دربیاد. یعنی چی. یعنی آمریکا باید تماما شیطان بزرگ باشه، نه چیزی کمتر از اون.
و خودشون میبرن و میدوزن و کسی رو از مخالفان قوی راه نمیدن و کسی اصلا جرات نداره هرچیزی رو بگه و هرکاری بکنه.

اونوقت اینا خیلی اعتبار دارن؟
چرا نمیرن با بزرگان و متفکران بزرگ اونها مناظرهء رودررو بکنن؟
چرا فقط روی چند مسئله و حیطهء محدود بحث میکنن؟
چرا همش بخشهای سیاسی؟
چرا همش بخشهای سیاست خارجی؟
پس بقیش چی؟

من نمیگم آمریکا مشکلات و فساد و ظلم نداره.
اما اون جنبه ها رو همه میدونن و چیز پیچیده ای نیست.
بحث یک موارد دیگری هست که برای ما هم میتونن بسیار آگاهی بخش و آموزنده باشن.
و اینکه باید منصف بود و هرچیزی رو با تمام مزایا و معایب خودش بصورت واقعی دید و قضاوت کرد.

هرکاری بکنید بازهم دانشمندان بزرگ و خلاق ترین افراد دنیا به آمریکا میرن.
و انسانهای آزاده و قدرتمند.
البته احتمالا اگر فتوای شما رو برای تعیین انسان آزاد و قدرتمند و دانشمند معیار قرار ندیم. وگرنه میگید اونا اینها که میگید نیستن.
بخاطر همین آمریکا آمریکا میشه. چون لیاقتش رو داشته.
فقط همون موارد عمدهء قانون اساسیش رو جرات دارید ترجمه و منتشر کنید ببینید حق و ناحق چطور مشخص میشه و چه دردسرهایی برای *** خودمون ایجاد میکنه.

ما متفکر و دانشمند و متخصص هستیم (یا میخوایم باشیم)، خر یا چیز دیگه نیستیم که.
متفکر و دانشمند باید بی طرف و منطقی باشه و دید منصفانه و علمی و غیرسیاسی و غیرایدئولوژیک داشته باشه.
متفکر و دانشمند نیاز به فضای شفاف و آزاد و منصفانه داره تا تمام حقیقت رو کشف و افشا کنه و تاثیر بذاره، نه سخنرانی های یکطرفه و محدود و زوم کرده روی خطاها و ضعفها و نمایش های سیاسی و ایدئولوژیک.

black phoenix
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 13:46 عصر
اولا من نه از رحیم پور ازغدی خوشم میاد و نه از افکار و فلسفه‌ش.از این بابا رائفی پور هم خوشم نمیاد اما در زمینه‌ایی که داره تحقیق می‌کنه تو ایران بهترینه.
دوما برادر محترم توجه داشته باش
آمریکا تو تمام زمینه ها بهترینه! درست
90 % دانش دنیا تو آمریکا تولید میشه! درست
آمریکا مهد آزادیه! درست
هر چی مغز و کار درسته میره آمریکا! درست
آمریکا اونقدر جنگیده که شجاع شده! اینم درست

حالا من یه سوال دارم : خب که چی؟

با قربون صدقه رفتن برای آمریکا چی به من و شما می‌رسه؟
فردا صبح پستچی میاد در خونه به شما گرین کارت بده؟
کشور ما مطمئنا از خیلی جهات ضعف داره،ولی این دلیل نمی‌شه ما تا این حد عزت نفس خودمون رو زیر پا بذاریم و ایران رو هیچ حساب کنیم.

eshpilen
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 14:00 عصر
با قربون صدقه رفتن برای آمریکا چی به من و شما می‌رسه؟
فردا صبح پستچی میاد در خونه به شما گرین کارت بده؟
کشور ما مطمئنا از خیلی جهات ضعف داره،ولی این دلیل نمی‌شه ما تا این حد عزت نفس خودمون رو زیر پا بذاریم و ایران رو هیچ حساب کنیم.
بنده حق و عدالت و انصاف و راستی و نیکی رو در هرجا و هر کشوری باشه ستایش میکنم.
و خودم رو محدود به کشور و دین و نژاد خاصی نمیدونم؛ هرچند این به معنای نادیده گرفتن محدودیت های واقعی و اولویت ها و وظایف در این زمینه نیست.
هرچیزی بجای خودش.
فکر نمیکنم بیان حقایق و پیدا کردن و ترویج یک تفکر منطقی و برتر و قویتر، کار نامشروع و غیرمفیدی باشه.
هیچ ارتباطی هم با زیر پا گذاشتن عزت نفس در اینها نمیبینم.
درمورد ایران و حتی حکومت فعلی اون هم یادم نمیاد چیزی یا چیز غیرمنصفانه و نادرستی گفته باشم. شاید شما یک برداشت غیرمستقیمی از حرفهای دیگر بنده داشتید، که اگر اینطوره باید بگید چی و چرا تا بتونم براتون روشن کنم یا جواب بدم.
بهرحال چیزی که هست ما باید واقعیت ها رو ببینیم، نه اینکه خلافش رو به خودمون و/یا دیگران تلقین کنیم.
آمریکا قویه. مزایایی داره. دستاوردهای ممتاز و برجسته ای (هرچند شاید با ایدئولوژی ما جور درنیاد از دید بعضی ها یا خیلی ها - ولی بحث منطق و علم و عقل و واقعیت چیز دیگریست). و هر کشوری چیزهایی داره که از کنترل ما خارجه. مثلا جغرافیا و تاریخ و اینها رو که دیگه ما نمیتونیم تغییر بدیم.
اینکه حکومتش جنایت هم میکنه و مردم و نظامش جنبه های تاریک هم دارن دلیل نمیشه بقیهء موارد مثبت رو که اینقدر هم مهم و سرنوشت ساز هستن انکار کنیم و بگیم چیز زیادی نداره یا دلایل این قدرت و پیشرفت و دستاوردها چیزهای دیگری بودن (و لابد همش زور و چپاول و استثمار و فریب، و خلاصه منشاء و دلایل شیطانی که در خور شیطان بزرگ است).

lvlaziar
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 14:36 عصر
:لبخند: جالبه به خدا!
بعد میایم میگیم جنبه کار گروهی نداریم!
وقتی عقاید مخالفو نمیتونیم تحمل کنیم. چطور میتونیم تو یه پروژه بزرگ یا یه شرکت بزرگ مثه گوگل با هم کار کنیم :قهقهه:
خنده داره! تا حرف از خوبی یه کشور میاد میگیم عزت نفس نداریم! :لبخندساده:
یعنی چی؟؟ یعنی نباید مشکلاتو گفت؟؟؟ چون عزت نفس بعضیا خدشه دار میشه؟؟؟ :گیج:
بابا چرا راه دور میریم؟؟؟
مشکل نه امریکاس نه اسراییل نه کشورای دیگه :گیج: مشکل خودمونیم! :چشمک:
همه جا دارن پیشرفت میکنن ما هنوز تو این موندیم که مخالفامونو چی صدا کنیم:گیج:
همه کشورا دارن واسه منافع خودشون تلاش میکنن! چه تو نت چه جاهای دیگه!!
اگه آمریکا خوبه؟؟ واسه مرئم خودش خوبه! اگه بده؟؟؟ واسه مردمش بده!!
ما فعلن خودمونو درست کنیم! امریکاو .... پیش کش! :لبخندساده:
فک میکنید کار گروهی اینه بشینیم دوره یه میز پشت کامپیوتر برنامه بنویسیم؟؟؟ :قهقهه:
نه!!!!!!! اول از همه باید جنبه اینو پیدا کنیم ک وقتی از خوبی یکی دیگه گفتن حسادت نکنیم! وقتیم انتقاد کردن باید با همون عزت نفس قبولش کرد نه این ک ب مخالفای خودمون معاندو نمیدونم از این چرندیات بگیم :گیج:
داداشم تو ک میگی عزت نفس نیست! فقط یه جمله میگم:
اگه عزت نفس نبود ک الان به جا فارسی باید عربی یا انگلیسی تو همین فروم میحرفیدیم :چشمک:
اصلا اگه عزت نفس نبود هم چین تاپیکی زده نمیشد!
اگه عزت نفس نبود واسه این ک کشورمون عقبه ناراحت نمیشدیم!
الان یکی از دوستان میاد میگه ایران عقب نیس! خیلیم جلو! :گیج:
خدا اخر عاقبت این تاپیکککک به راه راست هدایت کنههههه! :لبخند:

black phoenix
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 14:45 عصر
اگر شما یه نگاه به پست هایی که در این تاپیک ارسال کردین بندازید متوجه احساسی بودن اون ها می شید.
من به شما توصیه کردم صحبت های یک پژوهش گر رو گوش بدید.مطمئن باشید به هیچ وجه اون چیزی نیست که شما انتظار دارید.

بنده حق و عدالت و انصاف و راستی و نیکی رو در هرجا و هر کشوری باشه ستایش میکنم.
دم شما گرم.ظاهرا شما مدت مدیدی ساکن آمریکا بودید که این طور با اطمینان صحبت می‌کنید.

فکر نمیکنم بیان حقایق و پیدا کردن و ترویج یک تفکر منطقی و برتر و قویتر، کار نامشروع و غیرمفیدی باشه.
اون کسی که بگه ترویج یک تفکر منطقی و برتر و قویتر کار نامشروعیه احمق تر از خودش خودشه.

هیچ ارتباطی هم با زیر پا گذاشتن عزت نفس در اینها نمیبینم.
لطفا یه نگاهی به این ها بندازید:

اونقدر واقعگرا باشی.

از این همه تعریف و تمجید معلومه که شیفته‌ی آمریکا هستید.انسان‌ها وقتی چیزی رو دوست داشته باشند اون رو بزرگ و دیگران رو کوچیک می‌بینند.پس یعنی شما آمریکا رو بزرگ می‌بینید و ایران رو کوچک.در حالی که ایران وطن شماست و هر جای دنیا که برید باز یک ایرانی خواهید بود و حالا اگر شما کشورتون رو کوچک کنید در واقع خودتون رو خوار کردید.

درمورد ایران و حتی حکومت فعلی اون هم یادم نمیاد چیزی یا چیز غیرمنصفانه و نادرستی گفته باشم.
در این زمینه با شما موافقم.مشکلات زیادی داریم که باید حل بشه.

بهرحال چیزی که هست ما باید واقعیت ها رو ببینیم، نه اینکه خلافش رو به خودمون و/یا دیگران تلقین کنیم.
آمریکا قویه. مزایایی داره. دستاوردهای ممتاز و برجسته ای (هرچند شاید با ایدئولوژی ما جور درنیاد از دید بعضی ها یا خیلی ها - ولی بحث منطق و علم و عقل و واقعیت چیز دیگریست).
بر منکرش لعنت.
من به هیچ وجه مخالف این نیستم که آمریکا کشور خوبیه.ولی ایران رو بیشتر دوست دارم:قلب:

M.T.P
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 16:32 عصر
ایرانی یعنی... دزد

البته نه همه...
آیا با همچین خصوصیتی میشه کارهای گروهی موفق انجام داد.

baracudaProject
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 16:47 عصر
ایرانی یعنی... دزد

البته نه همه...
آیا با همچین خصوصیتی میشه کارهای گروهی موفق انجام داد.

ما دزد نیستیم1 شما هستید چرا به ایرانی توهین می کنید برادر من؟

افتخار کن ایرانی هستی ، افتخار کن که پیشرفت علمی چند سال اخیر آنقدر بوده که ایران در باشگاه پیشرفته ترین ها در بسیاری از رشته ها قرار گرفته!

واععا متاسف شدم از حرف شما.

جای اینکه عکس مفاخر کشور را در آواتارت بگذاری رفتی عکس دی کاپریو رو گذاشتی ! توقعی نیست.

M.T.P
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 16:53 عصر
ما دزد نیستیم1 شما هستید چرا به ایرانی توهین می کنید برادر من؟

من با دزداش بودم نه شما برادر بزرگوار.

Slytherin
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 18:11 عصر
از مدیریت تعجب می کنم که گاها سر ساده ترین مسائل با کاربران برخورد جدی می کنند ولی با اشخاصی مثل baracudaProject که اینقدر صریح وارد بحث سیاسی، عقیدتی و مذهبی می شوند کاری ندارند.

baracudaProject
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 18:56 عصر
از مدیریت تعجب می کنم که گاها سر ساده ترین مسائل با کاربران برخورد جدی می کنند ولی با اشخاصی مثل baracudaProject که اینقدر صریح وارد بحث سیاسی، عقیدتی و مذهبی می شوند کاری ندارند.

دلیل اینکه من از نظام دفاع می کنم چون خودم و کشورم را مدیون نظام می دانم، وقتی کسی به نظام انتقاد غیر منصفانه می کند منهم جواب می دهم.

من حذف کردم نظرم را ، ولی در یک سایت فنی شما هر چه دلتان می خواهد ناجوانمرانه می گویید، خواستم بدانید که منصف بودن با زیر سوال بردن دست آوردها فرق می کند، از بیگانه تعریف نکنید، شما ایرانی هستید.

یه سوال:

شما جاهایی می بینید که کسی به نظام و کشور توهین می کند و یا شیفتگی به بیگانه نشان می دهد،

دیدید که جایی بود که به صراحت ایرانیها دزد خوانده شدند.

باید بایستیم به نظام و کشور توهین شود بعد چه؟

اصولا این بحثها در جاهای فنی درست نیست ، ولی بی احترامی به کشور و نظام را دیدم خیلی ناراحت شدم و جواب دادم.

سیاهنمایی و توهین به دست آوردها و.. درست نیست ، اگر ما بلد نیستیم کاری را انجام بدهیم زمین کج نیست!

Slytherin
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 19:07 عصر
دلیل اینکه من از نظام دفاع می کنم چون خودم و کشورم را مدیون نظام می دانم، وقتی کسی به نظام انتقاد غیر منصفانه می کند منهم جواب می دهم.

من حذف کردم نظرم را ، ولی در یک سایت فنی شما هر چه دلتان می خواهد ناجوانمرانه می گویید، خواستم بدانید که منصف بودن با زیر سوال بردن دست آوردها فرق می کند، از بیگانه تعریف نکنید، شما ایرانی هستید.

یه سوال:

شما جاهایی می بینید که کسی به نظام و کشور توهین می کند و یا شیفتگی به بیگانه نشان می دهد،

دیدید که جایی بود که به صراحت ایرانیها دزد خوانده شدند.

باید بایستیم به نظام و کشور توهین شود بعد چه؟

اصولا این بحثها در جاهای فنی درست نیست ، ولی بی احترامی به کشور و نظام را دیدم خیلی ناراحت شدم و جواب دادم.

سیاهنمایی و توهین به دست آوردها و.. درست نیست ، اگر ما بلد نیستیم کاری را انجام بدهیم زمین کج نیست!

این پست من خودش اسپم هست ولی لازمه که ساده ترین مسئله حضور در یک شبکه اجتماعیی رو بهتون یادآوری کنم و اون اطاعت از قوانین هست.
اگر شخصی قانونی رو رعایت نکرد شما می تونید از دکمه گزارش استفاده کنید و اون پست رو به مدیریت اطلاع رسانی کنید.
اگر هم نسبت به قانون خاصی اعتراض دارید می تونید این موضوع رو با مدیریت در میون بذارید.
مسئله خیلی ساده هست و اصلا نیازی نیست که پیچیده اش کنید، اگر با مطلبی موافقید می تونید از دکمه تشکر استفاده کنید و چنانچه محتوا اون رو خلاف قوانین می دونید و می تونید از دکمه گزارش استفاده کنید و چنانچه مطلب با نظر شخصی شما مطابقت ندارد، بهترین کار گذشتن از کنارش هست.
از مدیر بخش به خاطر این پست اسپم شدیدا پوزش می خواهم و آماده دریافت اخطار آن هستم...

M.T.P
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 19:27 عصر
دلیل اینکه من از نظام دفاع می کنم چون خودم و کشورم را مدیون نظام می دانم
شما بله..

اتفاقا در مورد ما ایرانی ها زمین کجه اخوی.
هیچ می دونی هنوز تو بعضی شهرهامون مجوز کامپیوتر ، کافی نت ، گیم نت رو باید از صنف خرازی فروشان (پارچه فروشان) و یا تعمیرات لوازم خانگی بگیری.

هیچ تا حالا طرح کسب و کار در رابطه با علوم کامپیوتری بردین با پاسخ عدم توجیه اقتصادی مواجه بشید. (حتی به من خندیدند) نه به خاطر اینکه طرح رو متوجه شدند ، بلکه ....

من به شخص خاصی اشاره نکردم...

ایرانی یعنی... دزد

البته نه همه...

mmd2009
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 19:58 عصر
تا زمانی که سیاست نظام جمهوری اسلامی مخالفت با امریکاست ما نه تنها شرکتی مثل گوگل نمیتونیم ایجاد کنیم حتی نمیتونیم از امکانات گوگل هم استفاده بکنیم

هر وقت تونستید مسائل رو با هم قاطی نکنید بیایید در مورد اینجور چیزا صحبت کنید

موفق باشید

aryasoft2872
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 20:32 عصر
چون که جز ادعا هیچ چی نداریم و علاقه ای هم به تلاش کردن نداریم همون دروغ هایی مثل سیستم عامل ملی برامون کافیه

leila majdi
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 22:05 عصر
سلام.
به نظر من پشتکار نداریم.هیچ ربطی به کشور نداره.اتفاقا ما ایرانی ها خیلی با استعداد هستند و توانا.ولی خودمون خودمون و قبول نداریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!متاسفانه! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هدف+اراده+پشتکار...

موفق باشید
اگر خواستید شرکت بزنید به منم بگید.:چشمک::لبخندساده:

MahmoudiNik
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 22:17 عصر
سلام
بحثهای جالب و آموزنده بود! خیلی ممنون
اما خیلی ها به قضیه احساسی نگاه میکنند.اینطوری ها نیست که همیشه یکی قدرت تراز اول جهان باشه این یک جبر تاریخی هست که تمدن ها به اوج یا افول میرسند.(ببینید دلایل انحطاط یا قدرت گرفتنشون چی بوده)
خیلی تمدن های باشکوهی که تو دوره ی خودشون آمریکا بحساب میومدند بودند و رفتند .تو هر دوره یکی میاد رو یکی میره. تو دوره ی ماهم یک زمانی فرانسه بود یک زمانی انگلیس امروز دوره آمریکاست ما باید تلاش کنیم که بعدی باشیم.خوشبختانه تاریخ داره نشون میده که فقط چند تا تمدن بودن که بعد از افول دوباره رونق گرفتند مثلا چین , خود ایران یا ... ولی یونان کجاست؟مصر کجاست؟ بگذریم.. این یعنی ما دوباره می تونیم ما از نسل همون ها هستیم دیگه... حتما نمیخواد مثل امریکا بشیم. اول باید کاری کنیم که نخودی بحساب نیاییم.
زمانی که تو کشور ما دستمزد یک سبزی فروش از برنامه نویس بیشتره ؟!... نباید دنبال یک تیم حرفه ای و همچین پروژه ای گشت...!.(شوخی بود..ممکنه طرف تاجر سبزی باشه :ی)
ولی در کل اگه بخواهیم پروژه ای, کاری ,طرحی در حد شرکتی مثل گوگل انجام بدیم باید همه ی زیرساختهای فناوریش رو با هم داشته باشیم که اینها همه بهم مربوطند که دست ما نیست وصل کردن اینا بهم.
ما شاید هرکدوممون تو حوزه کاری خودمون یلی باشیم(یکی برنامه نویس قدریه , یکی تحلیلگر خوبیه , یکی بهترین ایده پردازه) اما چون کل نگر نیستیم و تو جزئ گیر کردیم .باید مدیریتمون کنند که اینجا دیگه شرمنده اخلاق ورزشیتونم. :D

black phoenix
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 22:23 عصر
هر وقت تونستید مسائل رو با هم قاطی نکنید بیایید در مورد اینجور چیزا صحبت کنید
برادر گرامی اصلا بحث کردن درباره این چیزا چه فایده‌ایی داره؟اگر وقتی رو که برای شرکت در این مباحثه بی نتیجه تلف کردم صرف کد نوشتن می کردم الآن دو تا چیز یاد گرفته بودم.

baracudaProject
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 22:44 عصر
دلیلش اینه:

من کارم کامپوننته و معماری سیستم و کلا ایتجور چیزا ، سالهاست همین یه شغل رو دارم ، :) نسبتا به روزم و صاحب ایده ، :) تو شرکتهای مختلف سرو کله زدم با مشتریها:

من یه روش خاص توسعه دارم که آشنا هست برای همه، بهش میگن مدل دریون که یه روش دی بی اویر هست ، :) تقریبا ما هیچ کدی برای قسمت اعظم کارهامون نمی نویسم ، با اینکه روش قدیمیه ولی تغییرات زیادی کرده به خصوص برای ام وی سی و... ، اخیرا من کامپوننتهایی رو برای یه شرکت کامپوننت نویسی کار کردم ،

در بزرگترین شرکتهای داخلی ، به انواع مختلف از این کامپوننتها مفت استفاده شد چون دوستان لطف فرمودند و کپی کردند و به ما ضرر زدند! این مهم نیست! ولی طرف حتی به من که طراح کامپوننتم (و اصلی ترین طراح این سری از کامپوننتها ) هم اطمینان نداره.

روشهای کیلویی ، استفاده از بدترین روشها برای توسعه ، خسیس بازی و ... آخه یکی نیست بگه: برادر من ، :) یکم گوش کن مزیت هارا و ...

من خیلی با اینها سر و کله زدم! کسی که جی اس اف و وبفورم دوست داره تهش میشه این محصولات ، من سخت توانستم بین بعضی از شرکتها روشم رو جا بیندازم... خیلی سخت ،:

مشکل اکثر شرکتها اینه که متخصص رشته من توشون کمه، سخت هم پول می دهند ، ادعاشان هم زیاد است! طرف نمی دونه معماری سیستم فرق داره با معماری عمومی ، :) و خلاصه اینکه من همیشه کارم قانع کردن برنامه نویسیه که 5 ساله کار می کنه ، ادعاش از منی که 16 ساله دارم جون می کنم تو این بازار و ... بیشتره و دست آخر:

هی کپی می کنند ، هی کپی می کنند، خوب بی انصاف! یه پولی به من بدبخت و تیمم که زحمت کشیدیم بده! حداقل روش مارو رعایت کن! نه :) آقایان علامه هستند و روش خودشان را کار می کنند...

نهایتا: من تقریبا خسته شدم از سر و کله زدن با ملت ، دلیلش غرور زیاد بعضی از ما ایرانیاست ، من کار خودم رو با شنیدن ایراد از امثال شما تکمیل می کنم، خیلی ها به من کار یاد دادند و می دهند و رد نمی کنم، فقط چیزی که فهمیدم اینه که شرکتهای ایرانی ضعیف کار می کنند چون متخصصینشون لج بازند و روش های کیلویی را استفاده می کنند. همین الان این زیر100000 تا میاد ، نه ! روش ما درسته ، کی گفته نیست! من می گویم : روشهای جدیدی هست که بخوانید و در موردشان تحقیق کنید... از چیزهای آماده استفاده کردن که هنر نیست! من از معماران بزنس خوشم نمی آید چون برنامه نویسان قابل در آنها کم است در حالی که باید بهترین باشند، معماری سیستم خوشبختانه چیزی است که باید تا تهش را بلد باشی : من برای اینکه جاوا بایت کد و سی ال آر را درست یاد بگیرم به روی آنها کامپایلر نوشته ام و وقت زیادی گذاشتم (البته پروژه جدی بوده نه آموزشی) ولی دوستانم هنوز بسیاری از سنتاکسهای زبانهای این محیط هارا هم بلد نیستند...

خلاصه:

مشکل از ماست نه چیز دیگر ، از دست دوستانی که از آمریکا طرفداری کردند ناراحتم، خیلی در مورد کشور عزیزمان بی انصافی کردند، آمریکا چیه مگر؟

masoud_pnu
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 23:30 عصر
دوست عزیز جواب میخوای؟مشکل اساسی ما نداشتن مدیره.مدیر.نه تنها تو این زمینه،اکثر زمینه ها.فکرکردین آمریکا با چی شد آمریکا؟سرخپوست ها؟!انگلیسی های مهاجم؟نه والا.بلد بودن چیکار کنن.وقتی جنگ جهانی دوم تموم شد،جایی که همه کشورا داشتن مهندسای آلمانی رو تیربارون میکردن!آمریکایی ها با سلام و صلوات رفتن این نوابغ رو بردن به آمریکا.برین کتب مربوط به مهندسی مکانیک رو بخونین.اونوقته که میفهمین چه جونورایی بودن این آلمانها.چرا راه دوری بریم؟!همین ایرانیای خودمون!مثلا کسی مثل آقای فیروز نادری ایران میموند،چیکار میکرد؟نهایتا میشد استاد دانشگاهی و اگه هزار تا انگ بهش نمیچسبوندن با یه آب باریکه ای بازنشست میشد تا زن و بچه اش رو ببره سفر دور تهران!!
مدیریت یعنی این عزیز.استفاده حداکثری از حداقل منابع.یعنی اگه من یه ایده ای مثل راه اندازی موتور جستجو داشتم،نیان بگن تا فارغ التحصیلای امیرکبیر و شریف موندن تو چکاره ای؟!وقتی گفتم برای فلان پروژه یه تومن پول میخوام نگن امسال اعتبار نداریم و ترم بعد که مراجعه میکنم بگن تا ترم پیش داشتیم!!(بخدا اینجوری برای خودم پیش اومد).وقتی خواستم هواپیمای بدون سرنشین بسازم،نگن باید خرجشو خودت بدی،بعد بگن ببینیم تو آسمونه به جرم فعالیت های خلاف قانون بیا برو زندان!اما تو آمریکا دانشجوهاش پروژه پردیتور رو میفروشن وزارت دفاع که پاکستان و افغانستان رو لت و پار کنه،خودشونم با ماهی خداتومن استخدام میشن.هم بیکاری حل شد،هم قوای نظامی تقویت شد.اینه مدیریت برادر.
امور مربوط به آی تی هم همینه.

returnx
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 09:31 صبح
به علاوه همه ی مشکلاتی که دوستان گفتند میشه این رو هم اظافه کرد که ما صرفا فارغ التحصیل داریم نه متخصص...
خروجی دانشگاه های ما فارغ التحصیل ها هست نه متخصص ، وقتی جامعه ای متخصص نداشته باشه ، صنعت هم نداره...
در ضمن تو کشور ما تجارت کردن را به داشتن یک صنعت ترجیح میدن...

IamOverlord
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 09:39 صبح
احتمالا کشورهایی مثل فرانسه , چین , روسیه , ژاپن و ... همه رو با هم ندارن!:کف:

من فکر می کنم در کنار هم نداریم.
شاید لفظ "با هم" ابهام ایجاد کرده باشه.
منظور من اینه که اون ها هست، ولی هر کدوم یه طرف...

IamOverlord
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 09:49 صبح

می شه به این فکر کرد که مثلا آژانس های امنیتی (که NSA در آمریکا مستقر هست...) از چه نهاد هایی اطلاعات جهانی می گیرن؟! از Google یا Cuil؟ از Facebook یا Donbaler؟ ...؟

سوداگر
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 11:03 صبح

اونقدر واقعگرا باشی.

البته مسائل پیچیده هست.

http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Bill_of_Rights
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_amendments_to_the_United_States_Constituti on

فقط ميتونم بگم كه تاريخ انقلاب صنعتي و جنگ جهاني دوم رو بخونيد تا متوجه بشيد كه اونها چه بديهايي در حق ما كردند تا به اينجا رسيدند. اونها كشورهايي مثل ما را غارت كردند، با پول كشورهاي ديگر امكانات فراهم كردند و مغزهاي همان كشور را جذب كرد.
پروفسور حسابي ميگفت كه در فرانسه براي يك آزمايش، نيازي به طلا داشتم و خجالت مي كشيدم كه چنين درخواستي بكنم تا اينكه موضوع را با منشي آنجا در ميان گذاشتم، اونها هم يك شمش طلا + يك دسته چك سفيد امضا به من دادند تا هزينه تحقيقاتم رو فراهم كنم!
فكر ميكنيد كشورهايي مثل امريكا، آلمان، فرانسه و ... قبل از اينكه به فكر غارت منابع ما باشند عددي بودند كه بخواهند با مغزهاي ايراني رقابت كنند؟ نفت داشتند كه بفروشند و هزينه تحقيقاتشان را فراهم كنند؟ يا فقط قدرت نظاميشان را تقويت كردند تا دنيا را در اختيار خودشان بگيرند؟ همين اينترنتي كه شما ميگيد كار وزارت دفاع امريكا بود. اونها عاشق چشم و ابروي من و شما نيستند كه اينترنت را با يك سيني طلايي به دنيا عرضه كنند:قهقهه:
اونها ميخواهند كه چون پشه بجنبد، جنبيدن آن پشه در نظرشان عيان باشد. شما فكر ميكني در جنگ امريكا با عراق، چرا نيروي هوايي عراق فلج شد؟!

آنهايي كه خواب امريكا را مي بينند خدا بيدارشان كناد!

تخصص کم داریم ؟
نبود نیروی انسانی ؟
پول نداریم؟
مدیر نداریم ؟
نبود زیر ساخت ها ؟
نبود قوانین خوب؟
خود باور نیسیتم ؟

خود باور نیسیتم
مهم ترينشان همين است، خودباوري و اميد و اعتقاد به اينكه "جزء كوچكي از يك كار بزرگ بودن بهتر از جزء بزرگ بودن از يك كار كوچك است".

موفق باشيد.

eshpilen
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 11:42 صبح
هرچی فکر میکنم میخوام از سیاست نگم میبینم این سوال و قضایا در اساس به سیاست و حقوق مدنی و ساختار حکومتها ارتباطهای مهمی دارن.
فرض کنید مثلا اینجا طرف موتور جستجو هم راه بندازه، بعد با فیلتر چکار کنه، نظارت و دستورات حکومتی و سازمانهای مختلف و هزار جور ترس و عدم امنیت و ثبات رو چه کنه.
میان خرش رو میگیرن میگن همهء اطلاعات و عملیات کاربران رو باید در اختیار ما قرار بدی.
میان میگن فلان سایتها و مطالب نباید در نتایج جستجو بیاد و فلان سایتها و مطالب بیاد.
تازه این بالبداهه بنظر بنده میرسید.
در عمل هزار و یک جور پیچیدگی و هزینه و محدودیت به مرور زمان پیش خواهد آمد.
درحالیکه فقط یکی دو مورد از همینایی که برشمردم کافیه تا آیندهء یک چنین موتور جستجویی عملا از همون ابتدا تخریب بشه.

توی آمریکا خب داستان خیلی فرق میکنه.
و البته اینکه بعضیا میگن داستان اونجا هم داره تغییراتی میکنه خب چیز خوبی نیست و باید جلوش گرفته بشه. این یک انحراف، یک فریب، و پایهء فسادها و انحرافات آینده است. مثلا بعد از 11 سپتامبر قوانینی وضع شدن (مثل قانون معروف به میهن پرستی) که برخلاف قانون اساسی ایالات متحده هستن و بخاطر همین مخالفانی داره که خواستار لغو شدن اون هستن.
بهرحال حکومتها اغلب خودشون عوامل تهدید هستن برای آزادی و منافع عمومی و بقای بهینهء کشورها؛ حتی حکومت آمریکا. و اینکه حکومت آمریکا ادعا میکنه خودش منشاء و حامی و مروج ذاتی آزادی و دموکراسی و حقوق بشره، بنظر بنده دروغ مضحکی بیش نیست. این مردم هستن و بودن که باید این کار رو بکنن و نیروهای مخالف تعادلی هستن که نمیذارن حکومت استبدادی و دچار فساد بیشتری بشه. همیشه افراد و گروهها و سازمانهایی منتقد و فعال بودن و هستن و باید باشن که از حقوق مدنی دفاع کنن. حکومت هیچوقت خودش نمیتونه تمام این نقشها رو ایفا کنه، چون طبیعت و منافع و انگیزه هاش رو نداره و بلکه برخلاف اینها هستن.

اونجا مثلا FBI به یک شرکت اتومبیل سازی دستور داده بود که امکانات الکترونیکی اتومبیل های تولیدی خودش مثل GPS و میکروفون سرخود خودرو رو برای امکان نظارت FBI در اختیار اونها قرار بده، و اون شرکت رفته بود به این خاطر در دادگاه از FBI شکایت کرده بود که این عمل باعث افشای این جریان شده بود. هرچند ممکنه این کار قبلا و در خیلی موارد دیگر انجام شده باشه و در آینده انجام بشه.

نمیشه حکومت و هر کسی که درش قدرتی داره بتونه براحتی هرجایی دخالت و تهدید و ارعاب داشته باشه، و بعد انتظار داشته باشیم همه چیز مثل آمریکا بشه. اونجا رقابت و توانایی افراد محدود نمیشه و حداقل مشکلات و دغدغه ها رو دارن. اینطوری بوده که به اینجا رسیدن.
طرف نمیترسه مثلا بره از FBI شکایت کنه، و میدونه که اگر از نظر قانونی حق باهاش باشه پیروز میشه و به نتیجهء عملی میرسه. فرقی نمیکنه رئیس جمهور باشه، CIA باشه، همه رو میشه به دادگاه کشید و کسی از قانون مستثنی نیست. البته بحث موارد پنهان و مخوف و پیچیده ای که هممون در فیلمهای جاسوسی و غیره دیدیم چیزی نیست که با اطمینان بگیم هرگز وجود نداشته و نداره و نمیتونه وجود داشته باشه، اما بهرحال کلیت و اکثریت اینطور نبوده، وگرنه نمیشد که! مگه میشه بدون شرایط مساعد چیزی شکل بگیره و اینقدر رونق علمی و اقتصادی ایجاد بشه؟

حساب کنید ما اینجا حتی روی در دسترس بودن اینترنت جهانی تا یک سال دیگه هم نمیتونیم حساب کنیم و همش روی هوا و در تردید و نگرانی هستیم، اونوقت واقعا چطور انتظار دارید بتونیم به پای کشورهایی مثل آمریکا برسیم؟!

این حقوق برای ما درواقع شاید حقوق بحساب نمیان، بلکه الطاف یا مصلحت مورد تشخیص مقامات حکومت هستن.
وقتی ما حقوق و پایهء مطمئن و باثباتی نداریم، چرا چطور روی چی سرمایه گذاری کنیم؟
اونم در این شرایط که هر چند سال یک بحران و یک داستان پیش میاد.
همیشه در ابهام و تاریکی نگه داشته میشیم.

eshpilen
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 11:59 صبح
فقط ميتونم بگم كه تاريخ انقلاب صنعتي و جنگ جهاني دوم رو بخونيد...
همين اينترنتي كه شما ميگيد كار وزارت دفاع امريكا بود. اونها عاشق چشم و ابروي من و شما نيستند كه اينترنت را با يك سيني طلايي به دنيا عرضه كنند:قهقهه:
اونها ميخواهند كه چون پشه بجنبد، جنبيدن آن پشه در نظرشان عيان باشد. شما فكر ميكني در جنگ امريكا با عراق، چرا نيروي هوايي عراق فلج شد؟!

آنهايي كه خواب امريكا را مي بينند خدا بيدارشان كناد!

عجب!
دربارهء تاریخچهء اینترنت چند وقت پیش یک کتاب جالبی میخواندم که اگر خواستید بهتون معرفی کنم.
بطور کلی هم دلیل نمیشه چون منشاء یا بخشی از منشاء اولیهء یک چیزی نظامی یا حکومتی بوده پس از ابتدا با اهداف شومی طراحی شده و با همین طرح هم توسعه پیدا کرده و عمدتا همین کار باهاش درحال انجامه.
نه اونجا خیلی از دستاوردهای پروژه های نظامی در نهایت بصورت های مختلف در اختیار عموم هم قرار میگیرن و بخاطر آزادی و نظام سرمایه داری که هست ازشون استفاده و روشون سرمایه گذاری میشه و توسعه پیدا میکنن و خیلی چیزهای جدید و پیشبینی نشده ازشون شکل میگیره یا روی اونها بنا میشه.

البته در تمام دنیا و تاریخ این مسئله وجود داشته که نیازها و اهداف نظامی منشاء پیشرفت های بزرگ و مفید و کاربردهای غیرنظامی مهمی بودن. این خیلی طبیعی و روشنه. چون نیازهای نظامی جدی هستن و براشون سرمایه گذاری میشه و اغلب به آخرین فناوریها یا برتر از اونها نیاز مبرم هست که این باعث پیشرفت میشه. بعد بخصوص اگر نظام حاکم بر اون کشور اجازه بده و این ظرفیت رو داشته باشه، این فناوریها میتونن به سرعت در کاربردهای غیرنظامی و غیرانحصاری هم بکار گرفته بشن.

اگر اونا واقعا میخواستن دیگران نتونن پیشرفت کنن و هدف فقط جاسوسی و کنترل و استفادهء نظامی بود، پس نباید خیلی از این فناوریها در اختیار عموم قرار میگرفتن و نباید حقوق قانونی برای استفاده و گسترش اونا وجود داشت. مثلا الگوریتم های رمزنگاری خیلی قوی ای که هست و هرکسی در سراسر دنیا میتونه ازشون استفاده کنه (که حتی خودشون هم نمیتونن به اونا نفوذ کنن). اصلا این چیزی که شما میگید یک استدلال کودکانه و بی پایه ای بیشتر نیست. چون داستان خیلی گسترده تر و پیچیده تر از این حرفهاست. و البته میشه تئوری فضایی ها رو هم براش مطرح کرد!
بجای داستان پردازی های بچه گانه و غیرعلمی ببینید میتونید با یک تحلیل جامع علمی و مستند چیزی رو ثابت کنید یا خیر. وگرنه هزار و یک جور نظریهء توطئه میشه بافت.
اینکه درحال حاضر از اینترنت استفادهء نظامی و جاسوسی هم بکنن البته غیرمنتظره نیست، ولی به هیچ وجه دلیل نمیشه که از ابتدا نقشه این بوده و همه چیز تاحالا تحت کنترل کامل اونا بوده و استفادهء عمدهء اینترنت به نفع سازمانهای نظامی و جاسوسی اونهاست و این وسط ما فقط فریب خوردیم و هزینه میدیم و در مجموع بازنده هستیم. اگر هم بازنده هستیم دلیلش رو گردن این چیزها نندازید. بنظر من اشکال و ضعف از خودتونه و چه اینترنت بود و چه نبود کم و بیش همینطور میبود. البته شاید هم بصورت تصادفی بعلت ایجاد دسترسی مردم به اطلاعات کامل و دقیق و مطمئن و ایجاد ارتباط و آزادی بیان بواسطهء اینترنت، این مسئله به ضرر نظامهای استبدادی تر و ناسازگار با این فضا تموم بشه. اما من فکر میکنم این دلیل موجهی برای محدود کردن مردم یک کشور نیست و اون نظامه که قدرت بقا و پیشرفت کافی نداره و باید تغییر کنه.

یک عده دنبال واقعیت و علم و عمل میرن، و امثال شما هم دنبال این داستان پردازی ها و حسادت و تعصب خودتون. و البته نظامی که چنین روش تفکر ناقص و ضعیفی رو رواج میده فکر میکنم در حق همه ظلم میکنه. نه؟

نه عزیزم حتی حکومت اونها هم اونقدر روی همه چیز کنترل نداشته و نداره. و قانون اساسیشون حقوق و قدرت فراوانی به دیگران هم میده.
اینکه اینترنت جهانی ایجاد میشه، نرم افزار آزاد و بازمتن، ویکیپدیا، اینا هیچکدام عمدتا در جهت منافع استکبار جهانی نیستن. چون اصولا ایجاد و گسترش اینها تحت کنترل کامل اونا نبوده.

شما هم بهتره چشمهاتون رو بشورید و ببینید که این صرفا یک نبردی هست که بصورت طبیعی به اینجا کشیده شده.
نبردی که لیبرال دموکراسی مدام در اون پیشرفت کرده، و کشورها و نظامها و فرهنگ های دیگر بودن که بیشتر مجبور به تطابق با اون شدن.
اندیشه ها و سیستمهای برتر بهرحال چه بخوایم و چه نخوایم در نهایت پیروز میشن و اندیشه ها و نظامهای ضعیف در این بین متزلزل شده و از بین میرن یا مجبور به تغییر خودشون هستن.
اگر شما بودید که الان باید به شیوهء 1400 قبل زندگی میکردیم.
البته نمیگم لزوما چنین چیزی اشتباهه، اما سیر طبیعی جهان و واقعیت چیز دیگریست که شما رو با خودش میشوره و میبره. نمیتونید در برابرش مقاومت کنید. البته تاحدی و تا مدتی میتونید. بهرحال من امیدوارم که زودتر خودتون رو اصلاح کنید و تطبیق بدید، چون این وسط همه باید هزینهء این جهل و ضعف رو بپردازن.

xxxxx_xxxxx
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 12:17 عصر
چرا ما نمی توانیم شرکتی مانند گوگل داشته باشیم ؟

چون هنوز حتی نمیتونیم درست در موردش صحبت کنیم

vcldeveloper
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 13:21 عصر
اونقدر واقعگرا باشی.

طرف نمیترسه مثلا بره از FBI شکایت کنه، و میدونه که اگر از نظر قانونی حق باهاش باشه پیروز میشه و به نتیجهء عملی میرسه. فرقی نمیکنه رئیس جمهور باشه، CIA باشه، همه رو میشه به دادگاه کشید و کسی از قانون مستثنی نیست. البته بحث موارد پنهان و مخوف و پیچیده ای که هممون در فیلمهای جاسوسی و غیره دیدیم چیزی نیست که با اطمینان بگیم هرگز وجود نداشته و نداره و نمیتونه وجود داشته باشه، اما بهرحال کلیت و اکثریت اینطور نبوده، وگرنه نمیشد که!
:قهقهه: سعی کن روی هوا حرف نزنی، الان نه حسش هست، و نه زمانش که درباره ادعاهای مضحکی که کردی، و بخش عمده اش ناشی از عدم درک صحیح و اشراف بر موضوعی که درباره اش صحبت میکنی، هست؛ توضیح بدم. البته با توجه به اینکه این نوع اظهار نظرهای فاقد پایه و اساس منطقی ات مسبوق به سابقه هست، اگر وقت و حسش هم بود، باز ارزش توضیح مکررات را نداشت.

در هر حال، با توجه به اینکه من در این تاپیک مطلب مفید چندانی که پاسخ کاربر سوال کننده باشه، نمی بینم، و به قول یکی از دوستان "هنوز نمی تونیم درست در موردش صحبت کنیم"، تاپیک رو قفل می کنم.