PDA

View Full Version : مشکل با ارتباط سیگنال ها و اسلاتها

armintirand
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 07:29 صبح
سلام
دوستان من تا حالا چند بار خواستم شروع به یادگیری کیوت بکنم ولی هر بار یک مشکلی وسط پیش اومد که موفق نشدم امیدوارم توی تعطیلات عید دوستان من را در خواندن ۳ کتاب کیوت
The Book of Qt 4 - The Art of Building Qt Applications
C++ GUI Programming with Qt 4, Second Edition
Advanced Qt Programming
یاری کنند.
مشکل من در این برنامه که از کتاب اول که در بالا ذکر کردم میباشد و کاملا مانند کتاب نوشته ام عدم ارتباط سیگنال ها با اسلات ها است در حالی که سیگنال و اسلات دکمه خروج به درستی کار میکند
کار برنامه من تبدیل اعداد صحیح به باینری و هگزادسیمال است و برنامه مربوط به بخش دوم کتاب است.لطفا با روشی که در کتاب گفته توضیح دهید تا از مبحث کتاب خارج نشوم و بتوانم تا آخر ۳ کتاب جلو بروم
ممنون

mousamk
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 19:40 عصر
دوست عزیز، هروقت در کلاستون سیگنال یا اسلات تعریف کردین، باید ماکروی Q_OBJECT رو به کلاس اضافه کنین:

//...
class convert: public QDialog
{
Q_OBJECT

public:
convert();
//...

پس از این تغییر پروژه رو rebuild کنین.
اگه rebuild کردن کمکی نکرد و اوضاع مثل قبل بود یا خطای undefined reference to vtable گرفتین، نتیجه build قبلی رو حذف کنین. یعنی فولدر 2-build-desktop رو کلا دیلت کنین. و بعدش دوباره build کنین.

البته من فرضم این بود که شما از QtCreator استفاده میکنین. اگه با ابزار دیگه ای مینویسین، ممکنه فولدر یا فایلهاش فرق کنه. بازم خودتون بگردین و هر فایل غیر از فایلهای اولیه (h و cpp و pro) رو حذف کنین.