PDA

View Full Version : خبر: سیستم عامل ملی تولید شد

Iman_1365
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 08:01 صبح
رییس سازمان پدافند غیرعامل گفت: تولید نرم‌افزارهای بومی از جمله برنامه‌های راهبردی پدافند غیرعامل است و این نرم‌افزارها در سال آینده به تولید انبوه می‌رسند.

به گزارش سافت گذر به نقل از ایتنا؛غلامرضا جلالی یاداور شد : تولید سیستم عامل بومی در کشور از مهم‌ترین دستاوردهای سازمان پدافند غیرعامل بوده است و هم اکنون از این سیستم عامل در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح استفاده می‌شود اما برای استفاده عمومی و تجاری سازی آن به پشتیبانی صنعت کشور نیاز است.

وی گفت: سیستم عامل ملی نیازمند صنعتی‌سازی است به طوری که باید از طریق سرمایه‌گذاری نهادهای متولی، این سیستم و استفاده از آن به تولید انبوه برسد.

رییس سازمان پدافند غیرعامل خاطرنشان کرد: به کارگیری صرف سیستم عامل کافی نیست بلکه باید نرم‌افزارهای کاربردی که متناسب با سیستم عامل بومی هستند، توسط برنامه‌نویسان ایرانی آماده شود و این دو لازم و ملزوم یکدیگر است؛ بنابراین در مرحله بعدی نرم‌افزارهای کاربردی مورد استفاده در این نوع سیستم عامل باید تولید شوند.

به گزارش سافت گذر؛جلالی همچنین از امضای تفاهم‌نامههایی میان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان پدافند غیرعامل و وزارت صنعت، معدن وتجارت خبر داد وگفت : هدف از امضای این تفاهمنامه‌ها حمایت از تولید نرم‌افزارهای بومی است.

به گفته وی در حال حاضر سازمان پدافند غیرعامل تولید ۸ نرم‌افزار اساسی مانند نرم‌افزار 'اسکادا' را در دستور کار دارد.

رییس سازمان پدافند غیرعامل خاطرنشان کرد که قرارگاه دفاع سایبری از سه ماه پیش فعالیت خود را در این سازمان آغاز کرده است و تولید نرم‌افزارهای کاربردی از برنامه‌های راهبردی این قرارگاه است.

returnx
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 09:19 صبح
ما چی ملی نساختیم!؟
و ما چی ملی ساختیم که بازخورد مناسب داشت!؟
در ضمن اگر اشتباه نکنم هسته ای این سیستم عامل Linux هست ، اگر اینطور باشه چطور ملی میشه !!؟

black phoenix
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 09:48 صبح
روی لینوکس ملی کار کنن خیلی بهتره.
خداییش سیستم عامل ایرانی یه جوریه!:افسرده:

m110_110
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 10:11 صبح
سلام
ببخشید چنین مطلبی رو می گم ولی خیلی این كار زیاد شده به عنوان یك تذكر می گم
این تاپیك هم فكر می كنم از نوع تاپیك هایی باشد كه یكسری ها می ایند تا فقط تخریب كن یا بگن بدا یا هرچی
در كل بدون اینكه بدونند در مورد چی می خواهند نظر بدند می نویسند

spinelruby
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 11:15 صبح
سیستم عامل ملی خیلی وقته که روش کار شده . من یادمه سال 84 که کارآموزی داشتم، سازمان ثبت احوال سیستم عاملش لینوکس بود . یه جورایی استارت کار از اونجا شروع شده. به نظر من سیستم عامل، اینترنت و آنتی ویروس ملی معنی نداره. اینها هم نمیان یه دلیل واضح و روشن برای اینکارا بگن که لااقل ما قانع بشیم بتونیم واسه چهار نفر دیگه که فنی نیستن توضیح بدیم.
یه خواهشی هم که از بچه های تالار دارم اینه که اطلاعات فنی بدین نه سیاسی و اجتماعی و تاریخ جغرافیا !!!

black phoenix
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 11:57 صبح
سلام
ببخشید چنین مطلبی رو می گم ولی خیلی این كار زیاد شده به عنوان یك تذكر می گم
این تاپیك هم فكر می كنم از نوع تاپیك هایی باشد كه یكسری ها می ایند تا فقط تخریب كن یا بگن بدا یا هرچی
در كل بدون اینكه بدونند در مورد چی می خواهند نظر بدند می نویسند

یعنی به نظر شما کار کردن روی سیستم عامل ملی (منظورم لینوکس ملی نیست) نتیجه‌ایی هم داره؟

returnx
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 12:35 عصر
خیلی های دیگه میان سیستم عامل لینوکس یا هر سیستم Open Source دیگه ای رو با زبان مادری خودشون سازگار می کنند و نرم افزار های سازگار با اون زبان تولید می کنند ب قول همین آقایان بومی سازی می کنند...
اما چرا اونا اسم سیستم عاملشون رو نمیزارن سیستم عامل ملی!؟
واقعا من متوجه نمیشم ، چه اصراری داریم که هر چیزی که تولید می کنیم یه label ملی بهش بزنیم و با اینکار n تومان پول به جیب بزنیم...
واقعا مسخره تر از این نمیشه...
اینترنت ملی ، مرورگر ملی ، کامپیوتر ملی ، سیستم عامل ملی ، خودروی ملی ، آنتی ویروس ملی و این داستان همچنان ادامه دارد...
دوست دارم نقد آقای علیرضا شیرازی (مدیر سایت بلاگفا) رو در این باره بخونید به نکات جالبی توجه کرده هر چند مال سال 1385 هست:
http://shirazi.blogfa.com/post/3

dousti_design
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 13:03 عصر
به جای اینکه سیستم عامل و اینترنت و... ملی تولید کنید بهتره به فکر اجرای قانون کپی رایت باشید تا صنعت نرم افزار کشور رو از این مردگی رها کنید. اونوقت ببینید چه سیستم عامل هایی توسط شرکت های خصوصی و حتی اشخاص تولید میشه. چه نرم افزار هایی ارائه میشه.
در خصوص این سیستم عامل هم که دوستمون خیلی خوب گفتند. چه اشکالی داره که یه سازمان دولتی یه سیستم عامل تولید میکنه تا استفاده کنه؟ اتفاقا خیلی هم خوبه. اما دیگه "ملی" کجاشه؟ یعنی چی ملی؟ اینترنت ملی یعنی چی؟ شبکه جهانی ملی!!! سیستم عامل ملی چیه اصلا. اگه واقعا به فکر پیشرفت صنعت نرم افزار هستید از دزدی ها جلوگیری کنید تا این صنعت جان بگیره و برنامه نویس ها هم انقدر بیچاره نباشن

Mehdi Naderi
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 14:32 عصر
سیستم عامل ملی تولید شد

میان این هیاهو یک چیز برای من گنگ و نامفهوم است
چرا ما هر چیزی طراحی میکنیم یک عبارت ملی به آن اضافه میکنیم
خوب سازمان پدافند غیر عامل یا وزارت دفاع یک سیستم عامل اختصاصی میخوان برای خودشون طراحی کنن خیلی هم خوبه
اما به نظر من اکثر کاربران عادی ویندوز مایکروسافت را به هر سیستم عامل دیگری ترجیح میدهند برای اثبات این ادعا میزان فروش قانونی ویندوز 7 بیش از 500 میلیون نسخه بوده که اگر ویندوزهای کرک شده را هم به این آمار اضافه کنیم ......
مایکروسافت ویندوز را با جمع کردن نخبگان صنعت نرم افزار از سرتاسر جهان طراحی کرده و این سیستم عامل در اکثر سازمان های دولتی در سراسر دنیا استفاده میشه حتی در چین و روسیه که به مراتب اطلاعات حساس تری روی سیستم هایشان دارند

سال 81 چندین شبکه صدا و سیمای جمهوری اسلامی تولید سیستم عامل ملی ایرانی رو با همکاری دانشگاه صنعتی شریف اعلام کردند اما بعد از گذشت 9 سال هیچ خبری از این سیستم عامل نیست
در این 9 سال من این سیستم عامل ها رو روی سیستمم نصب کردم

Windows 98
Windows Melenium
Windows XP
Windows Vista
Windows 7
Windows 8 نسخه آزمایشی
اما هیچ اثری از این سیستم عامل در ویترین فروشندگان نرم افزار ندیدم یعنی اگر هم موجود بود نمیخریدم به دلایل زیر

با عدم رعایت کپی رایت قیمت تمام شده نرم افزار برای من رایگان است
ویندوز مایکروسافت با کمک بهترین های دنیای برنامه نویسی ایجاد شده
علیرغم کرک شدن به روز رسانی آن امکان پذیر است
رابط گرافیکی بسیار جذابی دارد
من شخصا به محصولات خارجی خیلی بیشتر از ایرانی اعتماد دارم به هزار و یک دلیل .....
بهتر است به جای واژه ملی که بیانگر غرور ملی همه ایرانی هاست واژه دولتی به این گونه طرح ها اضافه کنند تا با کنار رفتن یک دولت و روی کار آمدن رئیس جمهوری دیگر و به فراموشی سپردن طرح هایی از این دست و غرور ملی حریحه دار نشود

ASedJavad
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 16:55 عصر
چرا ما هر چیزی طراحی میکنیم یک عبارت ملی به آن اضافه میکنیم
فکر کنم منظور خیلیا از "ملی" همون "بومی" هست که از اونجایی که نمیدونن کلمات چه بار معنایی ای میتونن به همراه داشته باشن (شاید هم به خاطر این که لفظ "ملی" مد شده) میان اشتباها بجای "بومی" میگن "ملی"

masoud_pnu
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 23:50 عصر
جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تول ید انبوه؟؟؟؟؟؟!!!!!مگه ماشینه به تولید انبوه برسه؟؟!بابا،ملی!خجالتم اینو میگم ها،ولی این سیستم عامل قراره رو کامپیوترهای با معماری ملی!!نصب بشه؟؟!!به هرحال نمیشه رو کامپیوتر غیر ملی نصب بشه دیگه!چون همون حکایت سمند میشه!خودرو ملی با موتور پژو فرانسه!!بابا توروخدا ول کنین دیگه.بابا بخدا سیستم عامل دیگه مثل ماشین و اسباب بازی نیست سروتهش رو هم بیارین.فقط نرم افزار wordرو درنظربگیرین.99%ادارات با این نرم افزار بلدن کارکنن.حالا شما بیاین کپی اینو بسازین.سوای هزینه کمرشکن طرح(مایکروسافت رو پروژه آفیسش حدود 4هزارنفر مستقیم و غیرمستقیم کارکردن)چه مدت طول میکشه کارمندای 50ساله ای که عادت کردن به wordرو آموزش داد؟
اگه منظورتون یه لینوکس سفارشی شده اس،دیگه ملی گفتن یعنی چی؟!اگه نه،یه فیرم ویر ساده اس که دیگه سیستم عامل نیست!

aakh1361
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 13:50 عصر
سیستم عامل ملی تولید شد

ما هم باور کردیم ! :قهقهه:

M.T.P
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 14:11 عصر
سیستم عامل ملی تولید شد

توجیه اتلاف بودجه.

lvlaziar
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 14:13 عصر
مشکل اینه عزیزانی که تصمیم گیری میکنن به اندازه سر سوزن در مورد کارشون فکر نمیکنن! 90% مواقع هم اصلا تو اون حیطه کاری تخصص ندارن:کف: مثلا مثه کفاشیان تو فوتبال :قهقهه:
این آقایونی ک تصمیم به انجام این پروژه گرفتن:
یا نمیدونن سیستم چیه!
یا نمیدونن عامل چیه! :قهقهه:
یا اگه اون بالا رو بدونن,نمی دونن تولید چیه!:لبخند:
به امید روزی ک قبل از تصمیم گیری و حرف زدن 1 دقیقه فکر کنیم!
خوش باشید! :قلب:

shahramlp
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 15:19 عصر
سیستم عامل ملی تولید شد
هه هه ببخشید خندم گرفت...

amin1softco
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 18:00 عصر
خدا وکیلی یکی از یک کشور دیگه بیاد این حرفای شما رو ترجمه کنه به چه نتیجه ایی می رسه ؟! اعتماد به نفس کشته منو
ایمیل ملی چاپار هم راه اندازی شد ولی فک نکنم استقبالی صورت گرفته باشه. کلاً یک حکایتی هست از عبید زاکانی به این مضمون :
خواب دیدم قیامت شده است. هرقومی را داخل چاله‏ ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ی ایرانیان. خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما ایرانی ها اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏ اند؟»
گفت:
«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.» خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند…» نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یاد هندوستان کند خود ما بهتر از هر نگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله باز گردانیم!

مرتضی تقدمی
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 22:08 عصر
چرا همه در این مورد منفی فکر میکنن؟!! :چشمک: مگه نمی تونن بسازن؟! :لبخند: می سازن, منتها به نت وصل نمیشه, روش نرم افزار نصب نمیشه, شبکه نمیشه و ... ! :قهقهه: یعنی قراره چجوری باشه؟ :گیج:

joker
جمعه 26 اسفند 1390, 00:29 صبح
گر تو بهتر ميزني بستان بزن !

p.parsaee
شنبه 27 اسفند 1390, 02:12 صبح
دوستان شما چرا اين قدر طرز تفكرتون منفي هست؟ ميشه لطف كنيد اين همه موج منفي از خوتون ساطع نكنيد !!!!!!!!
اين منفي بافي اصلا خوب نيست. خودتون ضربشو مي خوريد
من هم موافقم كه اين سيستم عاملي كه ساخته شده صد در صد !!!!!!!!!!!!!!!!!!! اشكالاتي داره. (البته من كه هنوز نديددمش و با توجه به گفته دوستمون توي پست اول، هنوز عمومي نشده) ولي خوب با توجه به امكاناتي كه داشتن همچين چيزي رو ساختن. نكنه توقع دارين به همين زودي windows 7 بسازن؟
همين مايكروسافتي كه windows 7 رو ساخته، مگه يه شبه ساخت؟ خودتون مي دونين ولي بزارين يادآوري كنم اولين سيستم عامل مايكروسافت DOS بود. :لبخندساده:

babak2000
شنبه 27 اسفند 1390, 08:55 صبح
این ملی شدن ها دیگه خیلی قدیمی و تکراری شده (نمیدونم رو که نیست سنگ پای قزوینه) جالب اینکه خسته هم نمیشن

دایم چیزهای ملی تولید میکنند

چند سال پیش برای ما یک جلسه گذاشتن آقا یه نرم افزار داریم می سازیم کل ادارات تهران که هیچ کل مراکز استان هم هیچ

کل شهرها با هم ارتباط داشته باشند و خلاصه آمار و اطلاعات دیگه ترکونده و داریم جهانی میشیم و از این جور حرفها

بهشون پیشنهاد دادیم خواهشن از یه پایلوت کوچیک (مثلا استان تهران) شروع کنید سپس کم کم بزرگش کنید

قبول نکردن آخرش چی شد ..... با صرف هزینه چند میلیارد تومن و تو بوق و کرنا کردن بعد از یکسال برنامه جمع شد

جالب اینجاس که چند وقته پیش دوباره برای ما جلسه گذاشتن آقا .....................

دوستان میگن چرا موج منفی .... پس چی .... توقع دارید از شب قبل از عرضه بریم توی صف خرید وایسیم

پله اول کار ما اشتباه است وقتی قانون کپی رایت نداریم وقتی ویندوز سون را 3 هزار تومن میخریم اونوقت سیستم

عامل ملی هم مینویسیم خواهش میکنم داستان مرورگر ملی هم را هم بخوانید فکرکنم اسمش تیزبال بود

lvlaziar
شنبه 27 اسفند 1390, 09:01 صبح
بابا تا میام یه چی بگیم میگید موج منفی :گیج: عزت نفس ندارید... :گیج: تو رو خدا یکم واقع بین باشید! با احساسات به هیچ جا نمیرسیم! ( جز فیلمای هندی :لبخند: )
دوست عزیز اصلا بحث این نیست که نمیتونیم!
بحث اینه افرادی ک دارن تصمیم میگرن هیچ اطلاعی ندارن! همینطور یه چی میگن!
اگه منظورشون از سیستم عامل ملی لینوکس ک الان بیشتر هکرا و برنامه نویسای واسه خودشون یه لینوکس دارن ک زمین تا اسمون با بقیه فرق داره! :گیج:
اگه هم منظورش DOS :قهقهه: بازم این تو بوق و کرنا کردن نداره ک :گیج: چیزیو ک یکی 200 سال پیش ساخت تو بسازی ک واست کف نمیزنن :قهقهه:
بحث اصلی اینه:
چرا با داشتن این همه متخصص و برنامه نویس حرفه ای یه چی بسازیم ( ک البته نشه اسمشو سیستم عامل گذاشت :لبخند: ) بعد اسم ملیم بزاریم روش؟؟؟
اون وقت بیشتر اسم ایران سوال میره!
اصلا مگه صنعت نفت ک ملی شه :قهقهه: تا یه چی کپی میکنیم اسم ملی میزاریم روش تا هر کی حرف زد بگیم عزت نفس نداره دلش واسه ایران نمیسوزه! :گیج:

amin1softco
شنبه 27 اسفند 1390, 15:39 عصر
بابا تا میام یه چی بگیم میگید موج منفی :گیج: عزت نفس ندارید... :گیج: تو رو خدا یکم واقع بین باشید! با احساسات به هیچ جا نمیرسیم! ( جز فیلمای هندی :لبخند: )
دوست عزیز اصلا بحث این نیست که نمیتونیم!
بحث اینه افرادی ک دارن تصمیم میگرن هیچ اطلاعی ندارن! همینطور یه چی میگن!
اگه منظورشون از سیستم عامل ملی لینوکس ک الان بیشتر هکرا و برنامه نویسای واسه خودشون یه لینوکس دارن ک زمین تا اسمون با بقیه فرق داره! :گیج:
اگه هم منظورش DOS :قهقهه: بازم این تو بوق و کرنا کردن نداره ک :گیج: چیزیو ک یکی 200 سال پیش ساخت تو بسازی ک واست کف نمیزنن :قهقهه:
بحث اصلی اینه:
چرا با داشتن این همه متخصص و برنامه نویس حرفه ای یه چی بسازیم ( ک البته نشه اسمشو سیستم عامل گذاشت :لبخند: ) بعد اسم ملیم بزاریم روش؟؟؟
اون وقت بیشتر اسم ایران سوال میره!
اصلا مگه صنعت نفت ک ملی شه :قهقهه: تا یه چی کپی میکنیم اسم ملی میزاریم روش تا هر کی حرف زد بگیم عزت نفس نداره دلش واسه ایران نمیسوزه! :گیج:

با بحث کلمه ملی موافقم همون بومی از هر نظر آبرومندانه تره اگر یک چیزه درست و حسابی شد بگید ملی ....
وببنید شما هر نرم افزاری را که لازم داشته باشید یک نمونه خارجی اون موجوده با طرز فکر شما باید کلاً رشته نرم افزار حذف بشه, چه لزومی داره وقتی دیگران مشکلات رو حل کرده و می کنند ما خودمون رو به زحمت بندازیم!!! مثل اعراب دبی پول بدید کار تحویل بگیرید اما باید سر سپرده باشید!!!
و مسئله اینه که ویندوز سورس باز نیست و شما واقعاً نمی دونید چه ابزار هایه مخفی درونش جاسازی شده نمونش همین استاکس نت بود!! یک سناریو اینه که یک یوزری که شما تا الان تعریف نکردین از سیستم شما ریموت بگیره ؟! چه حالی بهتون دست میده ! برای مقاصد نظامی و بخش های اطلاعاتی این مسائل خیلی مهمه. در ثانی نیرو های نخبه کشور ورزیده می شند. و می تونند خودی نشون بدند حداقل در این زمینه پارتی بازی به صفر می رسه
اما خوب حرف های مسئولین که هر 4 کلمه 2 تا غلط آماری داخلش وجود داره معیار نیست حرف اصله کاره که اگه ایران بتونه یک سیستم عامل در حد ویندوز 98 ایجاد کنه با دانش بومی خودش من بشخصه ازش استفاده می کنم هر چقدر هم مشکل باشه.
در مورد لینوکس معتبر ایرانی از نظر سایت هایه معتبر خارجی پارسیکس یک توزیع موفقه که پشتیبانی خوبی هم ارائه میده!!!
ولی تا زمانی که پارتی بازی و سفارش کردن تویه این مملکت برقراره و قانون کپی رایت رعایت نمی شه وضع بهتر از این نمی شه.

lvlaziar
شنبه 27 اسفند 1390, 17:27 عصر
با بحث کلمه ملی موافقم همون بومی از هر نظر آبرومندانه تره اگر یک چیزه درست و حسابی شد بگید ملی ....

خوبه خدا رو شکر! :لبخند: تازه به نظر من همون بومیم نباس بگن! چون بازم با آبرو برنامه نویسای حرفه ای ایران ( ک تعدادشونم کم نیست ) بازی میشه! ( البته با وضع نت کشورمون واقعا باید ب داشتنشون افتخار کنیم! )

وببنید شما هر نرم افزاری را که لازم داشته باشید یک نمونه خارجی اون موجوده با طرز فکر شما باید کلاً رشته نرم افزار حذف بشه, چه لزومی داره وقتی دیگران مشکلات رو حل کرده و می کنند ما خودمون رو به زحمت بندازیم!!! مثل اعراب دبی پول بدید کار تحویل بگیرید اما باید سر سپرده باشید!!!

با عرض معذرت!
اگه اینطوری ک شما میگید هیچ وقت هیچ برنامه ای آپدیت نمیشد! صنعت نرم افزارم پیشرفت نمیکرد!
از این حرفتون اینطور برداشت میشه ک مثلا ویندوز 7 با 98 یکیه! :لبخند:
بازم میگم. با وجود این همه برنامه نویس حرفه ای نه تنها انتظار یه سیستم عامل خوب ( حتی بهتر از ویندوز ) کم نیست حتی من به اصطلاح کاربر انتظار ابتکارات جدید هستم!
( البته این یه خط بالا رو باید عملا بیخی شید :لبخند: چون با این امکانات همون DOS بنویسیم مثه فرستادن فضانورد به مریخ توسط انگولاست!!! :لبخند: )

و مسئله اینه که ویندوز سورس باز نیست و شما واقعاً نمی دونید چه ابزار هایه مخفی درونش جاسازی شده نمونش همین استاکس نت بود!! یک سناریو اینه که یک یوزری که شما تا الان تعریف نکردین از سیستم شما ریموت بگیره ؟! چه حالی بهتون دست میده ! برای مقاصد نظامی و بخش های اطلاعاتی این مسائل خیلی مهمه.

کی گفته استاکس نت از ویندوز بوده ؟؟؟؟ :لبخند: لطفا یه منبع موثق واسه حرفتون بیارید!
بابا اینام اینقدر بیکار نیستن یه سیستم عامل جاسوسی بنویسن و بین عموم منتشر کنن! چون میدونن خیلیا راحت میتونن سر از همه چیش در بیارن! ( نمونش کرک شدن ویندوز 7 تنها 5 دقیقه بعد از انتشارش! :لبخند: )
اصلا مگه هر malware که منتشر میشه از سیستم عامل؟؟؟
ولی فریم ورکشون 100% سیستم عامل هستش ! ( چون malware قراره اطلاعاته کاربر و به تبع اون سیستم عاملو دست کاری کنه! )
در ضمن شما چند درصد احتمال میدین ک سیستم عامل ( به اصطلاح ملی ) یه چیا بدتر از استاکس نت نداشته باشه؟؟؟ :قهقهه:
اینایی که با یه گواهینامه گوگل رحم نمیکنند.انتظار نوشتن یه سیستم عامل ( و بازم به اصطلاح ملی ) پاک و بدون جاسوس بازی مثه فکر کردن به فرستادن فضانورد به مریخ اونم توسط همون انگولا بالا میمونه! :لبخند:

اما خوب حرف های مسئولین که هر 4 کلمه 2 تا غلط آماری داخلش وجود داره معیار نیست
شما میگی 2 من میگم 5 :لبخند:

حرف اصله کاره که اگه ایران بتونه یک سیستم عامل در حد ویندوز 98 ایجاد کنه با دانش بومی خودش من بشخصه ازش استفاده می کنم هر چقدر هم مشکل باشه.
با این وضع صنعت نرم افزاری من به همون DOS هم قانعم! :لبخند: ( DOS و خدمون بنویسیم خیلی بهتر از ادیت کردن یه لینوکس به اصطلاح ملیه!!!)
با این ک باور دارم اگه ب برنامه نویسای ما مجال بدن. سیستم عامل ( 10000% ملی ) بهتر از حتی ویندوز میتونن تولید کنن ( تولید انبوه! )

در مورد لینوکس معتبر ایرانی از نظر سایت هایه معتبر خارجی پارسیکس یک توزیع موفقه که پشتیبانی خوبی هم ارائه میده!!!
خیلیییی عالیییی! ولی با این حالم حتی ب نظر من نمیشه به لینوکس فارسی سیستم عامل حتی بومی گفته شه چه برسه ب ملی !
وقتی میتونیم نسبت به یه موضوع احساس تعلق کنیم ک همه چیش ماله ما باشه! نه این ک 99% کارو بقیه کنن. 1% باقی مونده هم فقط عکس رو سی دی رو بزنیم! :لبخند:

ولی تا زمانی که پارتی بازی و سفارش کردن تویه این مملکت برقراره و قانون کپی رایت رعایت نمی شه وضع بهتر از این نمی شه.

کاملا با حرفتون موافقم! :قلب:
در کل من خودم به شخصه انتظارم از ایرانی جماعت خیلی بیشتر از یه ادیت کردنه!
و ایمان دارم ک اگه متخصصاش این کارو انجام بدن نتیجه بدست اومده باعث افتخار ما ایرانیا میشه!:چشمک:
خوش باشید! :قلب:

EMERTAT
شنبه 27 اسفند 1390, 17:31 عصر
حرف واقعاً مسخره ای بود

از سال 84 قرار این سیستم عامل بیاد

که همون لینوکس بود که بعضی جاها رو فارسی کرده بودن و یه label ملی روی اون زده بودند

مگه سیستم عامل ساختن خرمه رنگ زنی هست

بابا یکی نیست بهشون بگه اونایی که سیستم عامل می سازن

چند هزار برنامه نویس، اونم از نخبه ها که سیستم عامل می سازن

حالا اینا می خوان چی کار کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینم مثل هزار طرح ملی دیگه که فقط یه مدت تو بوق و کرنا می کنن فراموش میشه

نظر کلی من اینه (( اووووووووووق ))

مرتضی تقدمی
شنبه 27 اسفند 1390, 17:55 عصر
ما دوست داریم کشورمون پیشرفت کنه. حسود که نیستیم! ولی با این وضع, آدم نا امیده دیگ! اینم یه چیزی میشه تو مایه های خودرو سازی و ... . ما معمولا تو راه هایی قدم میزاریم که تا 100 سال دیگ هم به هیچ جا نمی رسیم!

FastCode
شنبه 27 اسفند 1390, 18:12 عصر
10 20 تا از مشکلات اساسی و راه حلهای غیرممکن:
1.NVidia Driver
Posix Compliance || Asking NVidia to make one while we are in a boycott
2.Online Software Repository
Deb Rpm || Some New Format
3.Compiler
GCC || Something New
4.Window Manager
XFree86 XOrg || Buying Something Proprietary || Something New
5.API
WAPI || Posix || New
6.Handy Tools : Browser Calculator Text Editor
Make one
7.Database Engine
Good Old Sybase || MySql || PGSql ||Something New that could hang whole system with one little tiny tiny DeadLock
8.File System
FAT32 || NTFS !!! ||Ext _234 || Something New Again
9.Network File Sharing
NFS || SmbFS || Obex || ... || New
10.Real Tools
10.1 Hypervisor
10.2 IDE
10.3 Media Player
10.4 Shell (Please Don't bash)
10.5 System Settings Control
10.6 Multi User
10.7 UI Controls (If their using gtk i stick with linux)
10.8 Remote Control (VNC RDP Telnet SSH New)
اگر نصفش رو حل کنن خیلی خوبه.

نصف بیشتر راه حل ها FOSS هستند که اگر کنار هم بزاریم میشن لینوکس و BSD

FastCode
شنبه 27 اسفند 1390, 18:19 عصر
وقتی یک ایرانی در kernel و یا wine یا ..... نداریم.از کجا برنامه نویس میارن؟ از چین وارد میکنن؟

p.parsaee
شنبه 27 اسفند 1390, 23:22 عصر
اولا اينو بگم: متاسفانه بعضي از اطلاعاتي كه مي گين به نظرم درست مي ياد. خصوصا بعضي تصميمات بسيار نادرست مسئولين. اتفاقا اگه انتقاد سازنده باشه باعث پيشرفت ميشه. من كه نگفتيم مثل لاك پشت بريم تو لاك تا مثلا فلاني يا بهماني خوشش بياد.
اما يه سوال دارم نظرتون چيه دست رو دست بزاريم تا هميشه مايكروسافت عزيز و گرامي يا اپل جووووووووووووووون بياد برامون سيستم عامل بسازه؟؟؟!!!!!! يا اينكه گوگل بياد اندرويد نسخه 10000000 رو منتشر كنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
كي مي خوايم روي پاي خودمون وايسيم؟

amin1softco
شنبه 27 اسفند 1390, 23:42 عصر
با عرض معذرت!
اگه اینطوری ک شما میگید هیچ وقت هیچ برنامه ای آپدیت نمیشد! صنعت نرم افزارم پیشرفت نمیکرد!
از این حرفتون اینطور برداشت میشه ک مثلا ویندوز 7 با 98 یکیه! :لبخند:
بازم میگم. با وجود این همه برنامه نویس حرفه ای نه تنها انتظار یه سیستم عامل خوب ( حتی بهتر از ویندوز ) کم نیست حتی من به اصطلاح کاربر انتظار ابتکارات جدید هستم!
( البته این یه خط بالا رو باید عملا بیخی شید :لبخند: چون با این امکانات همون DOS بنویسیم مثه فرستادن فضانورد به مریخ توسط انگولاست!!! :لبخند: )
منظورم داخل ایران بود نه خارج از ایران یعنی این هزینه ایی که صرف آموزش دانشجو می شه کاملاً بی فایده است باید همه چیز برونسپاری بشه . اینقدر بچه های مردم تویه دانشگاه معماری و اسمبلی و سیستم عامل نخونند چون بدردشون نمی خوره!!!

کی گفته استاکس نت از ویندوز بوده ؟؟؟؟ :لبخند: لطفا یه منبع موثق واسه حرفتون بیارید!

استاکس نت از یک باگ ویندوز استفاده کرده بود و اینکه مایکروسافت سورس همین ویندوز را در اختیار بعضی کشور های متحد با آمریکا قرار میده یکمی سرچ کنید ولی قشنگ یادمه این مطلب رو در زمانش خوندم اگر لینکش رو پیدا کردم اینجا قرار میدم.

با این وضع صنعت نرم افزاری من به همون DOS هم قانعم!
نه داس رو می تونند بنویسند زیاد سخت نیست اصله کار جهش های بعد داسه فقط همین قسمتش که بتونه بیشتر سخت افزار ها رو دتکت کنه و بتونه حافظشون رو مدیریت کنه خیلی کار می بره. اما اگه مثل مک یک سخت افزار خاص باشه شادی کار خیلی ساده تر بشه.

وقتی یک ایرانی در kernel و یا wine یا ..... نداریم.از کجا برنامه نویس میارن؟ از چین وارد میکنن؟

از چین می تونند واردات علم داشته باشند ما نگفتیم قراره یک روزه سیستم عامل بسازیم و نگفتیم قراره هسته ویندوز رو کپی کنیم که شما wine را مثال زدید ولی خوب من می دونم این یک کاره استراتژیکه چون قرار نیست لینوکس باشه( که خوده گوگل برای تولید سیستم عاملش از هسته لینوکس استفاده کرد آندروید از لینوکس استفاده می کنه روتر های میکروتیک و ... )اگه ایران بتونه واقعاً یک سیستم عامل تولید کنه با دانش خودش می شه بهش امیدوار بود اما به نظر من ما الان در موقعیتی نیستیم که بخواهیم این کار رو انجام بدیم و طبق مشکلاتی که فست کد لیست کردند یک کاری داریم انجام می دیم که فقط اثبات کنیم می تونیم ...
ضرر ها :
1- برنامه های ویندوزی غیر قابل استفاده می شود (قضیه زرنگار و آفیس!) و خودمون رو از خیلی از نرم افزار های عالی محروم کردیم!
2- ساخت استاندارد ها و قوانین جدید
3- اتلاف وقت جمع وسیعی از برنامه نویسان
.
.
.

سود ها :
1- یک سیستم عامل داریم که خودمون همه چیزش را نوشتیم و به قولی ما می توانیم.
2- در عرصه های نظامی و حساس شاید بتونیم ازش با خیال راحت استفاده کنیم.
3- یک جمعیتی از بیکاران کشور حذف می شوند.
4- استادان و برنامه نویسان ورزیده می شوند.
.
.
.
به هر حال اگر واقعاً سیستم عامل ایرانی تولید بشه که قابل استفاده باشه من ازش استفاه می کنم و تا جایی که بتونم در رفع نقص هاش کمک می کنم.
امکان ساختش در کشور وجود داره اما با یک مدیریت جدی و همت عالی و اگر واقعاً کسی همت کاری رو بکنه حتماً می تونه اون کار رو به انجام برسونه.
ولی باید بسازند تا یکمی سطح برنامه نویسان بره بالا اینهمه بودجه الکی حیف و میل می شه اینم روش !!
برید بخش سیستم عامل متوجه می شید چقدر مشتاق داره اینکار ولی یکی نیست هدایتشون کنه همین بچه ها می تونند اگر بهشون میدان بدند ....
در ثانی ملت دیگه حرف زیاد شنیدند مسئولین هم بهتره دفعه بعدی قبل از ادعا ها و شعار ها یکمی دست پر بیاند و لینک دانلودش رو قرار بدند یا حداقل 4 تا عکس از اینترفیسش....

FastCode
یک شنبه 28 اسفند 1390, 00:05 صبح
یه نکته باحال:
فکر کنید ۱ ثانیه آدرس pixel ها راست به چپ باشه.
به این نکات فکر کنید.
RDP
VM
Monitor
Font
RTL
RTL RTL
Graphics card
Curser

مثلاً دیباگ OpenOffice فارسی توی یه ماشین مجازی که سیستم عاملش راست به چپ ه.

این اتفاق نمیافته ولی تا اتفاق نیافته system اینگلیسیه

eshpilen
یک شنبه 28 اسفند 1390, 00:36 صبح
10 20 تا از مشکلات اساسی و راه حلهای غیرممکن:
1.NVidia Driver
Posix Compliance || Asking NVidia to make one while we are in a boycott
...
210.6 Multi User
10.7 UI Controls (If their using gtk i stick with linux)
10.8 Remote Control (VNC RDP Telnet SSH New)
اگر نصفش رو حل کنن خیلی خوبه.

نصف بیشتر راه حل ها FOSS هستند که اگر کنار هم بزاریم میشن لینوکس و BSD
اینا که گفتی از خودت گفتی یا از منبعی آوردی.
نفهمیدم منظورت چیه. مثلا Please Don't bash یعنی چی؟ چرا؟

eshpilen
یک شنبه 28 اسفند 1390, 00:40 صبح
به هر حال اگر واقعاً سیستم عامل ایرانی تولید بشه که قابل استفاده باشه من ازش استفاه می کنم و تا جایی که بتونم در رفع نقص هاش کمک می کنم.
...
ولی باید بسازند تا یکمی سطح برنامه نویسان بره بالا اینهمه بودجه الکی حیف و میل می شه اینم روش !!
برید بخش سیستم عامل متوجه می شید چقدر مشتاق داره اینکار ولی یکی نیست هدایتشون کنه همین بچه ها می تونند اگر بهشون میدان بدند ....
در ثانی ملت دیگه حرف زیاد شنیدند مسئولین هم بهتره دفعه بعدی قبل از ادعا ها و شعار ها یکمی دست پر بیاند و لینک دانلودش رو قرار بدند یا حداقل 4 تا عکس از اینترفیسش....
مهمتر از همه اینه که به قوانین و فلسفه و منش و نگرش نرم افزار آزاد/بازمتن پایبند باشه.
وگرنه مثلا یک سیستم عامل انحصاری دیگه بنظر بنده هیچ ارزشی نداره.
یا مثلا یک سیستم عامل اسلامی مجهز به نرم افزار کنترل و نظارت از راه دور و ارشاد و فیلترینگ که حذف یا دور زدن این امکانات غیرقانونی باشه :قهقهه:

امروزه هم که نرم افزار آزاد و بازمتن اینقدر امکانات و پیشرفت درخشان و جامعهء جهانی دارن، نوشتن یک سیستم عامل از صفر اونم توسط کشورهایی که منابع انسانی و مالی محدودی در اختیار دارن (به نسبت کشورهایی مثل آمریکا) بنظر بنده کار کاملا احمقانه ایه. گذشته از اینکه بنظرم اصلا عملی نیست.
برای تسلط بر یک چیز حتما نباید از صفر یک نمونه از اون رو ساخت. یا حداقل اینطور بگم که این کار همیشه عملی یا بهینه نیست.
همین تمام اجزای گنو/لینوکس رو خوب بفهمیم و بتونیم باهاش کار کنیم خودش یک کار بسیار بزرگ و کاراست.
چی میخوایم مگه فراتر از این؟ و چرا چه کاری رو نمیشه با این روش انجام داد؟

amin1softco
یک شنبه 28 اسفند 1390, 00:55 صبح
یه نکته باحال:
فکر کنید ۱ ثانیه آدرس pixel ها راست به چپ باشه.
به این نکات فکر کنید.
RDP
VM
Monitor
Font
RTL
RTL RTL
Graphics card
Curser

مثلاً دیباگ OpenOffice فارسی توی یه ماشین مجازی که سیستم عاملش راست به چپ ه.

این اتفاق نمیافته ولی تا اتفاق نیافته system اینگلیسیه
خوب اینکه خیلی باحاله البته به نظرم گیج کننده است. مثلاً خط فرمان باشه : اجرا آفیس -گسترده

bash یک پردازشگر دستوریه که روزی که لينوس بنديكت توروالدز اولین سیستم عاملش رو تولید کرد ازش برای تحلیل خط فرمان استفاده کرد چون در پروژه GNU به صورت آزاد وجود داشت.

eshpilen (http://barnamenevis.org/member.php?148005-eshpilen) عزیز شما خیلی چیز ها رو با هم قاطی کردین من نمی دونم در هندوستان این همه اقوام با مذاهب و دین های مختلف وجود داره ولی برنامه نویساشون برترین انتخاب در برون سپاری برای یک سازمان محسوب می شند. تازه برای فیلتر کردن اینترنت امکانات لازم رو همون نرم افزار براشون فراهم می کنه و تمام پروتکل ها رو می تونند ببندند الان مسئله یک چیزه دیگه است.

برای تسلط بر یک چیز حتما نباید از صفر یک نمونه از اون رو ساخت. یا حداقل اینطور بگم که این کار همیشه عملی یا بهینه نیست.
همین تمام اجزای گنو/لینوکس رو خوب بفهمیم و بتونیم باهاش کار کنیم خودش یک کار بسیار بزرگ و کاراست.
چی میخوایم مگه فراتر از این؟ و چرا چه کاری رو نمیشه با این روش انجام داد؟

خوب اگه قراره یک سیستم عامل بومی ایجاد کنیم به قول دوستان این روش کپی کردنه (ولی از دید مهندسی نرم افزار استفاده مجدد و بسیار تأکید شده است.)
به هر حال ما یک چیزی درست کنیم و بتونیم بگیم کاملاً بومیه خیلی غرور بر انگیزه !!! حالا ما یک موشک جدید می سازیم مگه فایده ایی غیر از این داره؟!

lvlaziar
یک شنبه 28 اسفند 1390, 07:31 صبح
با سلام!
باز اومدیم! :لبخند:

استاکس نت از یک باگ ویندوز استفاده کرده بود و اینکه مایکروسافت سورس همین ویندوز را در اختیار بعضی کشور های متحد با آمریکا قرار میده یکمی سرچ کنید ولی قشنگ یادمه این مطلب رو در زمانش خوندم اگر لینکش رو پیدا کردم اینجا قرار میدم.
تا اونجا ک به عقل من میرسه! استفاده از باگ دلیل بر همکاری نیست!
اصلا اگه میدونستن باگش چیه درستش میکردن! :لبخند: دیگه بهش باگ نمیگفتن ک! :لبخند:
اصلا بزارید یه مثال بزنم:
اگه یه سایت باگ vBulletin داشته باشه! ( مثلا همین برنامه نویس خودمون ) بعد یه هکر بیاد سایتو با همین باگ دیف کنه . باید بگیم ک شرکت vBulletin با هکر همکاری داشته؟؟؟ :قهقهه: ( اصلا فک کردن به این موضوع خیلی خنده داره!! )
در مورد سورس ویندوز:
باگ گیری نیاز ب دیدن سورس نداره! همون طور ک دیف کردن یه سایت نیاز به دیدن سورس سایت نداره! :لبخند:
در مورد این ک گفتید مایکروسافت سورس به وزارت دفاع میده....
فقط یه چی میگم:
سیاست مدارای هر کشور ( دقت کنید هر کشور ) فقط کافیه بگن ک امنیت ملی در خطره اون موقع سورس ویندوز ک سهله! خود بیل گیتسم دیباگ میکنن :قهقهه:
همه این مسایلی ک گفتین تو ایرانم میتونه اتفاق بیفته ( یا افتاده )!

دوست گرامی! ندیدن شما دلیل بر نبودش نیست!
اصلا واسه این حرفتون یه مثال بزنم بهتره :لبخند:
فزض کنید منو شما بهترین فوتبالیست جهانیم ( :قهقهه: )
حالا یکی میاد میگه ادعاتون ثابت کنید! ( با این ک حق با ماست)
منو شما میگیم خوب یه توپ فوتبال بده تا ثابت کنیم!:گیج:
طرفم میگه: د ن د :لبخند: اگه واقعا راس میگین هیمنطوری ثابت کنید! :لبخند: ( مثلا بدون توپ گل بزنید!! :قهقهه: )
منو شما هم دست از پا درازتر میریم یه گوشه میشینمو هیچ کاری نمیکنیم :چشمک:
منظورم اینه ک تا وقتی افراد متخصصمون امکاناتو ندارن هیچ وقت خودشونو نشون نمیدن! ( چون با این امکانات آبرو خودشون میره! )
مگه ما از مریخ اومدیم ک دلمون واسه کشورمون نسوزه؟؟؟
فکر میکنید بدمون میاد رو پا خودمون واسیم؟؟؟
ولی اگه یه چیه ناقص و 100 البته کـــــــــــــــپی بیرون بدیمو اسم ایرانم روش بزاریم اون موقع میفهمیم ک چع لطمه به اسم ایران زدیم! :لبخندساده:

amin1softco
یک شنبه 28 اسفند 1390, 10:15 صبح
اصلا اگه میدونستن باگش چیه درستش میکردن! :لبخند: دیگه بهش باگ نمیگفتن ک! :لبخند:
شما شمه سیاسیتون یکمی ضعیفه !! آدم گاهی باید راه های در رو برای روز مبادا کنار بگذاره

باگ گیری نیاز ب دیدن سورس نداره! همون طور ک دیف کردن یه سایت نیاز به دیدن سورس سایت نداره!
شما برید انواع تست های نرم افزار رو بخونید قسمت جعبه سیاهش حرف شماست قسمت جعبه سفیدش حرفه من!!!
پس برای باگ گیری ما می تونیم ازسورس استفاده کنیم با نام جعبه سفید.

همه این مسایلی ک گفتین تو ایرانم میتونه اتفاق بیفته ( یا افتاده )!
خوب بیاییم با سورسی که خودمون نوشتیم خودمونو نابود کنیم اینم از اون حرفا بودا

returnx
یک شنبه 28 اسفند 1390, 10:32 صبح
و مسئله اینه که ویندوز سورس باز نیست و شما واقعاً نمی دونید چه ابزار هایه مخفی درونش جاسازی شده نمونش همین استاکس نت بود!!
به نظر شما در یک بخش حساس استراتژیکی از سیستم عامل ویندوز استفاده میشه که پایین ترین پایداری و درجه امنیت نسبت به بقیه سیستم عامل ها داره؟!
اگه در مراکز هسته ای ما از چنین سیستم عاملی که هر بار که سیستم خاموش می کنیم دفعه ی بعد با آیته الکرسی باید بالا بیاد استفاده بشه باید به صراحت بگم واقعا خریته...
من بعید میدونم در مراکز هسته ای ما از سیستم عامل ویندوز استفاده بشه...
این سناریویی هم که میگید مایکروسافت با برنامه نویس های استاکسنت همکاری داشته واقعا بی منطقه ، استاکسنت یک سلاح کاملا مستقل بوده حالا اگر هم به قول شما از باگ ویندوز استفاده کرده باشه باز هم دلیلی برای همکاری ماکروسافت با استاکسنت وجو نداره...

eshpilen
یک شنبه 28 اسفند 1390, 10:43 صبح
eshpilen (http://barnamenevis.org/member.php?148005-eshpilen) عزیز شما خیلی چیز ها رو با هم قاطی کردین من نمی دونم در هندوستان این همه اقوام با مذاهب و دین های مختلف وجود داره ولی برنامه نویساشون برترین انتخاب در برون سپاری برای یک سازمان محسوب می شند. تازه برای فیلتر کردن اینترنت امکانات لازم رو همون نرم افزار براشون فراهم می کنه و تمام پروتکل ها رو می تونند ببندند الان مسئله یک چیزه دیگه است.

دقیقا متوجه منظور شما نشدم.
میتونید بیشتر توضیح بدید.

خوب اگه قراره یک سیستم عامل بومی ایجاد کنیم به قول دوستان این روش کپی کردنه (ولی از دید مهندسی نرم افزار استفاده مجدد و بسیار تأکید شده است.)تمام یا بخش بزرگی از خیلی چیزها یا بیشتر چیزها کپی است.
شما درس هم که میخونید تمام موارد رو خودتون عملا تست و کشف نمیکنید که. میکنید؟ اصلا شدنیه؟
آیا میتونید و معقوله که تمام تجربیات و تستهای علم فیزیک رو خودتون انجام بدید و بعد از صرف کلی هزینه و زمان یک قانون فیزیک رو دوباره کشف کنید؟
نه شما صرفا میخونید و اعتماد و پیروی میکنید. البته درک کامل و دقیق هم اگر بدست بیارید، که یک دانشمند واقعی و کسی که میخواد کارایی زیادی داشته باشه، باید بدست بیاره، کیفیت بسیار بالا میره و بنظرم بخش زیادی از این مسئلهء اعتماد و پیروی کورکورانه حل شده.

به هر حال ما یک چیزی درست کنیم و بتونیم بگیم کاملاً بومیه خیلی غرور بر انگیزه !!! حالا ما یک موشک جدید می سازیم مگه فایده ایی غیر از این داره؟!
غرور برای بنده معنایی نداره.
غرور چیست؟
یک احساس؟
یک غریزه؟
هدف و فایده و مزیتش چیست؟
هنر و توانایی انسانهای هوشمند و منطقی و واقعیتگرا و عملگرا در پیروی از عقل و منطق و روشهای علمی و هوشمندانه است.
اینکه کسی صرفا بخاطر غرور و تلقین دنبال چیزی بره بنظر بنده نشانهء ضعیف بودن خودشه.

ضمنا موشک ها رو مطمئنید همه چیز رو خودمون از صفر ساختیم؟ از کجا؟ سند و دلیل! اثبات!

بطور کلی هیچ کس هیچ چیزی رو کاملا خودش اختراع یا کشف نکرده و نمیکنه و چیزی رو کاملا خودش نمیسازه. البته اگر یک معنای غیرمطلق و مبهم و کلی رو از «کاملا» درنظر نداشته باشیم.

کاملاها اکثرا توهم و نشانهء ضعف روانی و جهل خود افراد هستند.

بنده شخصا از هر منبع و روش و کمکی برای پیشرفت حداکثری و سرعت حداکثری در این راه استفاده میکنم.
تنها جایی سعی میکنم چیزی را که از قبل وجود دارد یا توسط دیگران ارائه میشود انجام دهم که به علت بقدر کافی منطقی و روشنی تشخیص دهم که این کار در نهایت سود بیشتری دارد. گذشته از اینکه باید بقدر کافی شدنی و محتمل هم باشد تا بتوان گفت سودی خواهد داشت!

علم و فناوری اینقدر جا داره و اینقدر وسیع و پیچیده است و ما آنقدر چیزهای مهم برای یادگیری داریم که فکر نمیکنم صرف وقت و انرژی و امکانات زیاد برای ساختن کامل یک چیز از صفر کار عاقلانه ای باشد.
بجای اینکه این کار را بکنیم میتوانیم در چیزهای بیشتری با سرعت بیشتری پیشرفت کنیم.
و بنده شخصا تفاوت بزرگ مهمی که مشکل جدی ایجاد کند و مهمتر باشد نمیبینم.
چه دلیل و اثبات روشن و محکمی برای این وجود دارد؟

amin1softco
یک شنبه 28 اسفند 1390, 11:01 صبح
به نظر شما در یک بخش حساس استراتژیکی از سیستم عامل ویندوز استفاده میشه که پایین ترین پایداری و درجه امنیت نسبت به بقیه سیستم عامل ها داره؟!
اگه در مراکز هسته ای ما از چنین سیستم عاملی که هر بار که سیستم خاموش می کنیم دفعه ی بعد با آیته الکرسی باید بالا بیاد استفاده بشه باید به صراحت بگم واقعا خریته...
من بعید میدونم در مراکز هسته ای ما از سیستم عامل ویندوز استفاده بشه...
این سناریویی هم که میگید مایکروسافت با برنامه نویس های استاکسنت همکاری داشته واقعا بی منطقه ، استاکسنت یک سلاح کاملا مستقل بوده حالا اگر هم به قول شما از باگ ویندوز استفاده کرده باشه باز هم دلیلی برای همکاری ماکروسافت با استاکسنت وجو نداره...

باور کنید یا نکنید ازش استفاده می شه البته فکر نکنم در بخش های استراتژیک ولی به طور کلی از نگهبانی دم در تا خوده بخش های مدیریتی. البته من یونیکس رو هم تعریفش رو شنیدم که ازش استفاده می شه!

دقیقا متوجه منظور شما نشدم.
میتونید بیشتر توضیح بدید.
در جواب این خط از حرف هایه شماست.

یا مثلا یک سیستم عامل اسلامی مجهز به نرم افزار کنترل و نظارت از راه دور و ارشاد و فیلترینگ که حذف یا دور زدن این امکانات غیرقانونی باشه :قهقهه:

آیا میتونید و معقوله که تمام تجربیات و تستهای علم فیزیک رو خودتون انجام بدید و بعد از صرف کلی هزینه و زمان یک قانون فیزیک رو دوباره کشف کنید؟
من رشتم ربطی به فیزیک نداره ولی به جانه تو دو واحد آزمایشگاه فیزیک داشتیم که باید درستی همین قوانین رو بررسی می کردیم :دی

هدف و فایده و مزیتش چیست؟
هنر و توانایی انسانهای هوشمند و منطقی و واقعیتگرا و عملگرا در پیروی از عقل و منطق و روشهای علمی و هوشمندانه است.
اینکه کسی صرفا بخاطر غرور و تلقین دنبال چیزی بره بنظر بنده نشانهء ضعیف بودن خودشه.
خوب ما اینهمه فوتبال بازی می کنیم هدفمون چیه؟! با این همه بودجه !؟ دلیل زنده بودنه ماست همین!

کاملاها اکثرا توهم و نشانهء ضعف روانی و جهل خود افراد هستند.

بنده شخصا از هر منبع و روش و کمکی برای پیشرفت حداکثری و سرعت حداکثری در این راه استفاده میکنم.
خوب منم کمک می گیرم ولی اگر یکروزی مایکروسافت یک ویندوزی درست کرد و غیر قابل کرک بود و مثل الان که حتی شما نمی تونید لایسنس ویندوز رو با پول بخرید گفت ایران تحریمه و ما بهش ویندوز نمی دیم مثل همین azure اونوقت می فهمید که چرا ما باید ماهی رو از آب بگیریم گرچه یکمی هم دیر شده!!!

eshpilen
یک شنبه 28 اسفند 1390, 11:23 صبح
در جواب این خط از حرف هایه شماست.

اونو که میدونستم.
منظورم این بود که برداشت و ایراد خودتون رو روشن کنید.

من رشتم ربطی به فیزیک نداره ولی به جانه تو دو واحد آزمایشگاه فیزیک داشتیم که باید درستی همین قوانین رو بررسی می کردیم :دی
من گفتم تمام قوانین و پدیده ها رو. نه فقط معدودی از اونها که میشه راحت و سریع و کم هزینه تست کرد.

خوب ما اینهمه فوتبال بازی می کنیم هدفمون چیه؟! با این همه بودجه !؟ دلیل زنده بودنه ماست همین!
فوتبال هم مزخرفه.
بنده شخصا به ورزشهای رزمی مثل کنگفو علاقه دارم. مدتی هم باشگاه رفتم.
وقتی چیز بسیار کاملتر و کاربردی تری مثل کنگفو وجود دارد، فوتبال چرا؟

خوب منم کمک می گیرم ولی اگر یکروزی مایکروسافت یک ویندوزی درست کرد و غیر قابل کرک بود و مثل الان که حتی شما نمی تونید لایسنس ویندوز رو با پول بخرید گفت ایران تحریمه و ما بهش ویندوز نمی دیم مثل همین azure اونوقت می فهمید که چرا ما باید ماهی رو از آب بگیریم گرچه یکمی هم دیر شده!!!

بنده درمورد نرم افزارهای انحصاری صحبت نکردم. از نظر بنده نرم افزارهای انحصاری حتی کرک شده و رایگانش هم برای طولانی مدت و روش اصولی بدرد نمیخورد و باید به فکر راه دیگری بود.
آن راه دیگر همان نرم افزار آزاد و بازمتن است.

lvlaziar
یک شنبه 28 اسفند 1390, 11:57 صبح
شما برید انواع تست های نرم افزار رو بخونید قسمت جعبه سیاهش حرف شماست قسمت جعبه سفیدش حرفه من!!!
پس برای باگ گیری ما می تونیم ازسورس استفاده کنیم با نام جعبه سفید.

احسنت!
سورس وجود داشته باشه یا نداشته باشه اهمیتی نداره!
فقط ممکن 1 یا حداکثر 2 روز کارتونو سریعتر کنه! :لبخند:
چون کسی ( البته گروه ) ک میاد یه ویروس به عظمت استاکس نت مینویسه واسش فرقی نداره سورس سیستم عامل ( یا بهتر بگم فریمورک malware ) در اختیارش باشه یا نه!:چشمک:
اصلا ب فرض سورس داشته باشن! مگه ویندوز 1 خط 2 خطه بیان باگو از تو سورس پیدا کنن؟؟؟ :لبخند: خیلی کارای راحت تری واسه پیدا کردن باگ هست ک عملا نیازی ب دیدن سورس پیش نمیاد! :چشمک:

خوب بیاییم با سورسی که خودمون نوشتیم خودمونو نابود کنیم اینم از اون حرفا بودا
در جواب این حرفتون دقیقا حرف خودتونو بازگو میکنم: :لبخند:

شما شمه سیاسیتون یکمی ضعیفه !! آدم گاهی باید راه های در رو برای روز مبادا کنار بگذاره
اینم اضافه کنم:
وقتی به یه گواهی ssl رحم نمیشه انتظار سیستم عامل پاک ( البته ب فرض محال با این امکانات یه سیستم عامل تولید کنن! ) بعید ک سهله! یه چی اونورتر از بعیده!!!! :قهقهه:

amin1softco
یک شنبه 28 اسفند 1390, 13:34 عصر
منظورم این بود که برداشت و ایراد خودتون رو روشن کنید.
برداشتم واضحه من با فیلترینگ مخالف نیستم چون خیلیا رو دیدم که شعورشون به اونجا ها نمی رسه که تویه اینترنت آزاد باشند و در ضمن اگرم روزی قرار باشه فیلترینگ برداشته بشه باید بیشتر از 80% مردم سطح علمی و بلوغ فکری مناسبی داشته باشند . حرف من رو کسان می فهمند که مسئول کافی نت هستند و سیستم کاربراشون را مانیتور می کنند.

من گفتم تمام قوانین و پدیده ها رو. نه فقط معدودی از اونها که میشه راحت و سریع و کم هزینه تست کرد.
خوب من که رشته هیچ ربطی نداره اینا رو تست می کردم کسانی هم که فیزیک رو ادامه می دهند هر کدوم جزئی از قوانین رو و در کل بیشترش رو بررسی می کنند چون تخصصشونه!!

فوتبال هم مزخرفه.
بنده شخصا به ورزشهای رزمی مثل کنگفو علاقه دارم. مدتی هم باشگاه رفتم.
وقتی چیز بسیار کاملتر و کاربردی تری مثل کنگفو وجود دارد، فوتبال چرا؟
منم به شخصه با تنیس موافقم کنگفو چرا؟ فوتبال چرا؟! اینا دیگه سلیقه ایی عزیزدل.

بنده درمورد نرم افزارهای انحصاری صحبت نکردم. از نظر بنده نرم افزارهای انحصاری حتی کرک شده و رایگانش هم برای طولانی مدت و روش اصولی بدرد نمیخورد و باید به فکر راه دیگری بود.
آن راه دیگر همان نرم افزار آزاد و بازمتن است.
در این زمینه با شما موافقم اگر این بودجه را در اختیار سازمان هایی که الان دارند روی این زمینه کار می کنند قرار بدند می تونه خیلی اثر بخش تر باشه.

احسنت!
سورس وجود داشته باشه یا نداشته باشه اهمیتی نداره!
فقط ممکن 1 یا حداکثر 2 روز کارتونو سریعتر کنه! :لبخند:
وقتی ما حرف از سورس می زنیم یعنی توضیحات یا دایکیومنتش هم در کنارش موجوده در تست جعبه سفید ما با دونستن شرط ها آزمون خودمون رو طراحی می کنیم.

در جواب این حرفتون دقیقا حرف خودتونو بازگو میکنم:
شما اگر یکمی تحقیق کنید در مورد تست آلفا و بتا و این حرفا شاید حرف های منو بهتر درک کنید.

اینم اضافه کنم:
وقتی به یه گواهی ssl رحم نمیشه انتظار سیستم عامل پاک ( البته ب فرض محال با این امکانات یه سیستم عامل تولید کنن! ) بعید ک سهله! یه چی اونورتر از بعیده!!!!
گواهی ssl تا جایی که من می دونم 128بیتی غیر قابل رمز گشاییه و برای امنیت ملی هر کشوری یک آژیره خطره برای همینه که تا خبری می شه در کشور کلاً همه چیز لنگ می زنه !!!
ولی جعلش رو از اینجا بخونید!!http://hkashfi.blogspot.com/2010/05/blog-post_24.html
مملکته داریم!؟

eshpilen
یک شنبه 28 اسفند 1390, 13:59 عصر
برداشتم واضحه من با فیلترینگ مخالف نیستم چون خیلیا رو دیدم که شعورشون به اونجا ها نمی رسه که تویه اینترنت آزاد باشند و در ضمن اگرم روزی قرار باشه فیلترینگ برداشته بشه باید بیشتر از 80% مردم سطح علمی و بلوغ فکری مناسبی داشته باشند . حرف من رو کسان می فهمند که مسئول کافی نت هستند و سیستم کاربراشون را مانیتور می کنند.

نظرتان دربارهء نظارت و کنترل دائمی چیست؟
یعنی در همهء رایانه ها سیستمی باشد که وزارت اطلاعات بتواند در هر زمانی از راه دور به هر سیستمی که میخواهد نظارت و کنترل کند. شاید این سیستم فعالیت های مشکوک را خودش بصورت خودکار به مرکز مخابره کند.
خب این برای امنیت ملی چطور است؟ :لبخند:

خوب من که رشته هیچ ربطی نداره اینا رو تست می کردم کسانی هم که فیزیک رو ادامه می دهند هر کدوم جزئی از قوانین رو و در کل بیشترش رو بررسی می کنند چون تخصصشونه!!بازهم هیچکس تمام چیزهایی را که می آموزد حتی در تخصص خودش، کاملا تست و خودش دوباره کشف و اختراع نمیکند.
حتی بیشتر هم نیست. بیشتر یکسری کلیات و موارد مهم و بعضی موارد خاص که تمرکز خاص خودشان باشد را احتمالا بیشتر تست و بررسی میکنند. سخن گفتن از «بیشتر» درمورد علوم امروزی با این حجم و پیچیدگی که در طول صدها سال با کار و زحمت هزاران دانشمند بدست آمده اند کار راحتی نیست.
مثلا علم فیزیک میدانید چقدر گسترده و پیچیده است؟ و آیا اصلا ابزار و منابع مالی تست هرچیزی در اختیار هرکسی هست؟

منم به شخصه با تنیس موافقم کنگفو چرا؟ فوتبال چرا؟! اینا دیگه سلیقه ایی عزیزدل.بنده بر اساس سلیقه این نظر را ندادم.
بلکه بر اساس منطق بود.
باید دنبال چیزی رفت که بیشترین بازدهی عملی را دارد و کاربردی تر است.
فوتبال و تنیس خوب نیستند. چون بیشتر یک سرگرمی و مهارت برای وقت گذرانی هستند و نهایت برای سلامتی هم مفید باشند.
ولی ورزشهای رزمی به انسان توانایی ها و مهارت های بسیار کاملتر و کاربردی تری میدهند. از نظر فعالیت جسمی هم کامل هستند و جسم را بصورت متعادل تا حداکثر ممکن قوی میکنند.
ورزشهای رزمی روحیهء جنگندگی، شجاعت، و توانایی دفاع انسان را به اوج میرسانند. فوتبال یا تنیس چنین خاصیتی ندارد. ورزشهای رزمی فقط برای تفریح و وقت گذرانی و حتی سلامتی بوجود نیامده اند، بلکه بر اساس نیازهای بیشتر و حیاتی تری بوجود آمده اند.
مهارت و توانایی بدنی کسب شده در این ورزشها هم تقریبا همه جا بدرد میخورد. حتی در زندگی روزمره.
اما مثلا مهارت شوت کردن توپ و این حرفها جز زمین بازی کجا و در چه مواردی بدرد میخورند و چقدر احتمال دارد به آنها نیاز مهمی وجود داشته باشد؟ مسلما اگر هیچ نباشد خیلی کمتر است.

eshpilen
یک شنبه 28 اسفند 1390, 14:10 عصر
گواهی ssl تا جایی که من می دونم 128بیتی غیر قابل رمز گشاییه
قبلا جعل گواهینامهء دیجیتال با استفاده از ضعف یکی از الگوریتم های استفاده شده در آن (md5) صورت گرفته است. البته امروزه دیگر نباید از md5 در گواهینامه های دیجیتال استفاده شود و با الگوریتم های جدیدتر و قویتری جایگزین شده است، اما ظاهرا بعضی ها همچنان استفاده میکنند.
از طرف دیگر بله درست است که این گواهینامه ها را نمیتوان جعل کرد (درصورت عدم کشف ضعف در الگوریتم های استفاده شده در آنها)، اما وقتی به مرجع صدور گواهینامه نفوذ صورت بگیرد یا کلید خصوصی به هر شکلی سرقت شود امکان ساخت گواهینامهء جعلی وجود دارد. و این دقیقا ماجرایی است که چند وقت پیش اتفاق افتاد.

به عبارتی شما میگویید بدون کلید نمیتوان این قفل را گشود، اما ممکن است کسی کلید را از جیب شما بزند و قفل را باز کند (و حتی شاید یک کپی از کلید برای خودش بسازد و اصل آنرا سر جایش بگذارد تا شما متوجه سرقت آن نشوید و قفل را عوض نکنید).
این بخاطر ضعف قفل نیست، بلکه بخاطر ضعف در نگهداری کلید است.

amin1softco
یک شنبه 28 اسفند 1390, 14:45 عصر
نظرتان دربارهء نظارت و کنترل دائمی چیست؟
یعنی در همهء رایانه ها سیستمی باشد که وزارت اطلاعات بتواند در هر زمانی از راه دور به هر سیستمی که میخواهد نظارت و کنترل کند. شاید این سیستم فعالیت های مشکوک را خودش بصورت خودکار به مرکز مخابره کند.
خب این برای امنیت ملی چطور است؟ مخالفم می دونید چقدر انسان لازمه برای اینکار بهترین راه اینه که یکمی آموزش هایه لازم رو به مردم بدیم خودشون می فهمند چی درسته چی نیست و خودشون رفتارشون رو کنترل می کنند.
از قدیم هم گفتند چو بینی که نا بینا و چاه است اگر خاموش بنشینی گناه است.... ما باید بهشون بگیم این اینترنته اینا قسمت هایه مفیدشه اونا قسمت هایه مضرشه خودتون انتخاب کنید.

بنده بر اساس سلیقه این نظر را ندادم.
بلکه بر اساس منطق بود.
باید دنبال چیزی رفت که بیشترین بازدهی عملی را دارد و کاربردی تر است.خوب شنا از همش کاربردی تره بدن رو هم از هر نظر تقویت می کنه .... ول کن این بحث رو ما تو کشور هم گنگفو کار نیاز داریم هم تنیس کار هم تیر انداز هم شناگر قرار نیست همه یکجور عمل کنند.

در مورد ssl رمز گشاییش غیر ممکنه ولی جعلش ممکنه - جعل گواهی Man In The Middle Attack (http://en.wikipedia.org/wiki/Man-in-the-middle_attack) سرچ کنید متوجه می شید.

masoud_pnu
یک شنبه 28 اسفند 1390, 22:16 عصر
عنوان تاپیک چی بود،به کجا کشیده شد؟؟!!
دوستان موضوع بحث سیستم عامل ملیه،نه محلی برای بحث درباره کنگ فو و سرتیفیکیت SSL.(البته با اجازه مدیر عزیز اینارو عرض کردم.)
دوستان چجوری میشه اطلاعات کاملتری راجع به این پروژه بدست آورد؟کسی اطلاع داره؟متاسفانه گویا باز اون خطلت ایرانی!اومده سراغمون که ندیده و نشناخته قضاوت میکنیم!بابا شاید اصلا این سیستم عامل کاربری عمومی نداشته باشه و صرفا برای مقاصد خاصی طراحی شده باشه؟؟
کاش یکی از کسانیکه نقشی در این پروژه داشتن بیان کمی توضیح بدن؟

eshpilen
یک شنبه 28 اسفند 1390, 22:30 عصر
مخالفم می دونید چقدر انسان لازمه برای اینکار بهترین راه اینه که یکمی آموزش هایه لازم رو به مردم بدیم خودشون می فهمند چی درسته چی نیست و خودشون رفتارشون رو کنترل می کنند.
از قدیم هم گفتند چو بینی که نا بینا و چاه است اگر خاموش بنشینی گناه است.... ما باید بهشون بگیم این اینترنته اینا قسمت هایه مفیدشه اونا قسمت هایه مضرشه خودتون انتخاب کنید.

نه منظورم کنترل تک تک افراد عادی و غیرعادی نبود.
مثلا امکان شنود موبایل و تلفن ثابت هم وجود داره، و حتی گوشی های موبایل این امکان رو دارن که از راه دور بعنوان میکروفون مخفی استفاده بشن، اما اینطور نیست که کلی آدم نشسته باشن و دائم مکالمات تمام افراد رو استراق سمع بکنن.
فرض کنید مثلا یک نفر تروریست هست یا مخالف سیاسی مهم برای حکومت. سازمان امنیت و اطلاعات میتونه فقط این افراد رو با استفاده از این امکانات تحت نظارت و کنترل قرار بده.

بنابراین آیا بنظر شما تعبیهء امکانات نظارت و کنترل از راه دور در تمام وسایل ارتباطی و اطلاعاتی و رایانه های مردم میتونه توجیه شده و مفید باشه؟

خوب شنا از همش کاربردی تره بدن رو هم از هر نظر تقویت می کنه .... ول کن این بحث رو ما تو کشور هم گنگفو کار نیاز داریم هم تنیس کار هم تیر انداز هم شناگر قرار نیست همه یکجور عمل کنند.
شنا هم مفیده خب.
هم شنا و هم کنگفو.
بهرحال منظور من همینه که باید بهترین ها و کاربردی ترین ها رو انتخاب کرد.
فوتبال و تنیس نه، ولی شنا و کنگفو بله. چون گروه دوم برای نیازهای واقعی و مهم زندگی هستن و جاهای بیشتر و مهمتری میتونن کاربرد داشته باشن.

lvlaziar
دوشنبه 29 اسفند 1390, 07:49 صبح
:لبخند: یه روز نبودیما!
کلاس کنگفو ووشو شنا و شطرنج با ویلچرو :قهقهه: قایق سواری رویه آبو :گیج: همه ی اینا رو گذاشتین الا سیستم عامل نویسی با توپ فوتبال :قهقهه:
من خودم تاییچی و ووشو ( با یه نمه تریک! ) رو بیشتر ترجیح میدم! :لبخند:
دوستان از بحث اصلی دور نشیم!
راسی من هیج جا نگفتم ssl رو رمزگشایی کردن!
گفتم به یه گواهیی ssl رحم نمیشه! حالا سیستم عامل پاک و بدون کارگاه بازی از اینه بعـــــــــــــیده!!! :اشتباه: ( به ایمیلا رحم نمیشه حالا پی سی بیفته دستشون خودتون حدس بزنید چه کارایی میکنن! :لبخند: )
اینطورک پستای اخرو خوندم همه ب این مسیله واقفن ک خودمون توانایی انجامشو داریم!
اما امکاناتش نیس! :لبخندساده:
حال چه باید کرد؟؟ خدا عالمه!

aakh1361
سه شنبه 01 فروردین 1391, 19:44 عصر
عجباا !
خوب حق دارن اینقدر زیر سوال ببرند این قضیه رو بچه ها
بزارید یک بار این سیستم عامل ملی رو ببینید و نصبش کنید بعد اینقدر ازش دفاع کنید !
بعدش بگید که اگر شما می تونید بهترش رو بسارید یا خارجی ها ببین چی میگن ؟!

اگر از من بپرسید میگم همتون سر کارید هیچی چیزی به سیستم عامل نساختن اینا (که اینقدر تو سرو کله هم میزنید)

تو امضای یکی از بچه های فروم نوشته بود

: هزاران فوت و فن دارد گوسفند چرانی، هواپیما که نیست ترتر برانی

joker
چهارشنبه 02 فروردین 1391, 11:37 صبح
اگه اينقدر كه اينجا چيز نوشتين به جاش مطلب در مورد سيستم عامل خونده بودين الان يه سيستم عامل نوشته بودين :چشمک:

baracudaProject
جمعه 04 فروردین 1391, 21:39 عصر
شغل من کامپوننت نویسیه :) از سالها قبل با شرکتهای کامپوننت نویسی کار می کنم! :) دوست ندارم بگویم چه شرکتها و کامپوننتهایی ولی کم نبودند!

سالهاست که خیلی از شما و شاید خود من از این کامپوننتها استفاده می کنیم ولی وقتی مفت از خارج می آید ، من از وقتی در ایرانم پولم را این شرکتهای خارجی می خورند و یا مفت استفاده می کنند و خلاصه چیزی تهش نمی مانند ولی چون کار دیگری بلد نیستم همین معماری سیستم را ادامه می دهم.

نکته باحالش اینجاست که عملا من جزو معدود افرادی هستم که حرفه ای این کار را می کنم ، وقتی از نسخه ای که از خارج می آید مفت استفاده می کنند به به ! چه چه ، از خود من حاضر نیستند اکثرا بخرند و خسیس بازی در می آورند :)

وقتی در شغل من که بسیار عادی تر از طراحی سیستم عامل است 5 نفر پیدا کردید که شغلشان همین باشد بروید سیستم عامل بنویسید!

باید در کشور بازار ایجاد کرد که کار ایجاد شود ، مقام معظم رهبری امسال را سال حمایت از کار و سرمایه ایرانی اعلان فرمودند، باید برای هر کاری بازار خوب ایجاد شود که متخصص آنهم به وجود آید ، وقتی در جایی پول نیست همه کار دیگری پیدا می کنند، من مدتی است مجبور شده ام به فکر تولید محصول نهایی بیفتم چون کار من در ایران سودی برایم ندارد و همه مفت از کارم استفاده می شود یعنی یک شرکت می گیرد هی کپی می کند و چیزی برای من نمی ماند.

leonard
شنبه 05 فروردین 1391, 00:26 صبح
این کاربر هم هر جا میره یه اشاره ای به کامپوننت نویسی میکنه
مشکوک میزنی ها !!

baracudaProject
شنبه 05 فروردین 1391, 01:12 صبح
این کاربر هم هر جا میره یه اشاره ای به کامپوننت نویسی میکنه
مشکوک میزنی ها !!

شغلم است عزیز دلم :) اگر شما کار جدیدی بلد هستی به ما یاد بده بلکه از دست بد حسابی های دوستان (که در این سایت هم هستند!) خلاص شویم ، از این کار خیری ندیدم مگر کپی غیر مجاز و عدم رعایت حقوق مولف.

amin1softco
شنبه 05 فروردین 1391, 07:39 صبح
شغلم است عزیز دلم :) اگر شما کار جدیدی بلد هستی به ما یاد بده بلکه از دست بد حسابی های دوستان (که در این سایت هم هستند!) خلاص شویم ، از این کار خیری ندیدم مگر کپی غیر مجاز و عدم رعایت حقوق مولف.
خوب شما پاپیش بزار یک تاپیک بزن کپی رایت نرم افزار یک نظر سنجی هم بزار آری یا خیر اگر جمعیتشون زیاد شد سفت دنبالش رو بگیر تا مجلسم تصویبش کنه یک خقلی از سر گردون بودن در میاند.
کار بهتر هست باید سراغ اون کار ها هم رفت. یک شغل برای ما جوابگو نیست.

FastCode
شنبه 05 فروردین 1391, 10:37 صبح

دوست گرامی! ندیدن شما دلیل بر نبودش نیست!
اصلا واسه این حرفتون یه مثال بزنم بهتره :لبخند:
فزض کنید منو شما بهترین فوتبالیست جهانیم ( :قهقهه: )
حالا یکی میاد میگه ادعاتون ثابت کنید! ( با این ک حق با ماست)
منو شما میگیم خوب یه توپ فوتبال بده تا ثابت کنیم!:گیج:
طرفم میگه: د ن د :لبخند: اگه واقعا راس میگین هیمنطوری ثابت کنید! :لبخند: ( مثلا بدون توپ گل بزنید!! :قهقهه: )
منو شما هم دست از پا درازتر میریم یه گوشه میشینمو هیچ کاری نمیکنیم :چشمک:
منظورم اینه ک تا وقتی افراد متخصصمون امکاناتو ندارن هیچ وقت خودشونو نشون نمیدن! ( چون با این امکانات آبرو خودشون میره! )
مگه ما از مریخ اومدیم ک دلمون واسه کشورمون نسوزه؟؟؟
فکر میکنید بدمون میاد رو پا خودمون واسیم؟؟؟
ولی اگه یه چیه ناقص و 100 البته کـــــــــــــــپی بیرون بدیمو اسم ایرانم روش بزاریم اون موقع میفهمیم ک چع لطمه به اسم ایران زدیم! :لبخندساده:

من به این میگم troll و هنوز سر حرفم هستم.

persiansh
سه شنبه 08 فروردین 1391, 16:57 عصر
بعد هم میگن مایکروسافت ملی
آدوب ملی
.
.
.
بعدهم رایانه ملی
لپ تاپ ملی
...:کف::متعجب:

yones_safari
چهارشنبه 09 فروردین 1391, 02:14 صبح
دوستان هیچ کس موج منفی نمیزنه که ، اون چیزی رو مینویسه که لمس کرده!!میان نرم افزار میسازن ولش میکنن به امون خدا!پشتیبانی نرم افزار مهمه!فردا یه باگ داد بتونی اصلاحش کنی!میان ترجمه میکنن فرداش که ورژن جدید اومد دیگه ولش میکنن به امون خدا!!!!!آیا کشوری که نتونه یه ترجمه نرمافزار رو پشتیبانی کنه میتونی به سیستم عاملی که ساخته اطمینان کنی؟!فردا اگه این سیستم عامل ایراد داد میتونن اصلاحش کنن یا شونه خالی میکنن؟!!!!!!تو کشور یه مرجع درست حسابی برا یه نرم افزار نیست میبینی اومدن کپی اون رو درست کردن با نام ملی!!!آخه عزیز تو بلد نیستی با فتوشاپ کار کنی چرا میای خودت فتوشاپ بزنی؟!!!! هزاران حرف دیگر.......
موفق باشید