View Full Version : حرفه ای: امنیت وب سایت؟؟
khanlo.javid
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 09:29 صبح
با سلام
دوستان من میخوام راهکار های مقابله با هک شدن وب سایتمو و کلا امنیت وب رو یاد بگیرم اگه کسی میتونه توضیح بده ممنون میشم.
با تشکر از شما.
cyrusthegreat
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 09:40 صبح
دوست عزیز
شما اول مشخص کن به چه زبانی کد می زنی؟ بعد هم باید حمله ای که می خوای جلوش رو بگیری رو بگی تا راهکارهاش رو بهت بگیم. نکات امنیتی خیلی خیلی زیاده. فکر کنم تو تالار PHP یه تاپیک برای همین ها داریم. اونو بخون اگر PHP کد می زنی. اگر می خوای با حملات آشنا بشی، آشیانه در خدمتتونه. فروم اونجا رو نگاه کن.
khanlo.javid
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 09:48 صبح
دوست عزیز
شما اول مشخص کن به چه زبانی کد می زنی؟ بعد هم باید حمله ای که می خوای جلوش رو بگیری رو بگی تا راهکارهاش رو بهت بگیم. نکات امنیتی خیلی خیلی زیاده. فکر کنم تو تالار PHP یه تاپیک برای همین ها داریم. اونو بخون اگر PHP کد می زنی. اگر می خوای با حملات آشنا بشی، آشیانه در خدمتتونه. فروم اونجا رو نگاه کن.
ممنون دوست عزیز
Saber Mogaddas
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 14:06 عصر
سلام
برای اینکار می تونی یکی از fuzzer ها رو تست کنی و کامل آشنا بشی.. وقتی که تسلط پیدا کردی بهش باگ های سایتتو پیدا می کنی و مشکلتو حل میکنی..
موفق باشی..
khanlo.javid
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 15:29 عصر
سلام
برای اینکار می تونی یکی از fuzzer ها رو تست کنی و کامل آشنا بشی.. وقتی که تسلط پیدا کردی بهش باگ های سایتتو پیدا می کنی و مشکلتو حل میکنی..
موفق باشی..
ممنون مقاله فارسی در این مورد هستش؟؟
اگه مقاله مفید داری ضمیمه کنی ممنون میشم.
Saber Mogaddas
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 15:33 عصر
سلام
مقالاتی که دارم در زمینه اکسپلوید نویسی هست فکر نکنم به دردت بخوره الان..
در مورد برنامه N-stalker جستجو کن..مقاله فارسیش فکنم هست..
موفق باشی..
khanlo.javid
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 15:39 عصر
سلام
مقالاتی که دارم در زمینه اکسپلوید نویسی هست فکر نکنم به دردت بخوره الان..
در مورد برنامه N-stalker جستجو کن..مقاله فارسیش فکنم هست..
موفق باشی..
بازم ممنون لطف کنید بگید برای اینکه امنیت وبمو بالا ببرم باید چه مقالاتی رو به غیر از این هایی که گفتید بخونم.
Saber Mogaddas
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 17:33 عصر
سلام
پروژه دوره کارشناسی من امنیت وب بود..مقالات زیادی جمع آوری کردم در این زمینه..می تونید از اینترنت مطالب و مقالات خوبی جمع آوری کنید..
موفق باشی..
khanlo.javid
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 17:35 عصر
سلام
پروژه دوره کارشناسی من امنیت وب بود..مقالات زیادی جمع آوری کردم در این زمینه..می تونید از اینترنت مطالب و مقالات خوبی جمع آوری کنید..
موفق باشی..
اگه بخوام جمع آوری کنم باید راه درازی رو برم تا بدونم چه مقاله هایی باید بخونم شما راهنماییم کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.