View Full Version : پیشنهادی برای بخشی از sql
Faezeh_IT
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 13:05 عصر
سلام
وقت همگی بخیر
راستش من دارم یا یه گروه یه برنامه ای رو تحت C# مینویسم . برای پایگاه از sql استفاده میکنیم.
یه قسمتش قرار هست تا کاربر این امکان رو داشته باشه تا برداشت و واریز پولهاش از بانک ها رو توی قسمتی برای خودش یادداشت کنه.
برای این قسمت ، برای همه ی بانکها روی هم یک table در نظر گرفتیم.که اسم بانک مقدار دریافتی یا برداشت از اون ... جز فیلد هاش هستن.
ولی الان نمی دونم که موجودی هر بانک رو چطور دخیره کنم.
میخواستم اگر میشه پیشنهاد و یا راهنمایی بدین برای این
پیشاپیش از کمکتون ممنونم:)
mahan.2002
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 17:01 عصر
با سلام
دوست عزیز بنظرم شما باید در کوئری که می نویسید تمام واریزی ها رو از با دستور Select در یک متغییر جمع کنید.البته اگر قبل از این در حساب بانکی مقداری مانده حساب بوده میتوانید اون رو هم به عنوان یک واریزی در نظر بگیرید و همراه با واریزی های این حساب با هم جمع کنید.
و بعد از اون هم برداشت های این حساب بانکی رو با دستور Select باهم جمع کرده و در یک متغییر بریزید. و در اخر هم جمع برداشت های این حساب رو که در یک متغییر ریختید رو از جمع برداشت ها کم کنید و مقداری که در حساب باید باشه رو بدست اورید.
البته اگر سوالتون در بخش T- Sql همراه با فیلدهای جدولتون دوستان بهتر می تونستد کمکتون کنند.
sepehr.net
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 20:47 عصر
سلام
برای پیاده سازی مبحث دریافت و پرداخت ، بهتره که در ابتدا جداولی برای معرفی بانک ها ، شعبات ، حساب های بانکی و ... داشته باشید
سپس تمامی عملیات مربوط به واریز رو در جدول خاص خودش ، عملیات مربوط به برداشت هم در جدول خاص خودش داشته باشید
هنگام گرفتن موجودی، با یک پروسیجر یا فانکشن موجودی رو حساب کنید و نتیجه رو برگردونید
پیشنهاد میشه که موجودی فعلی رو جایی ذخیره نکنید
baktash.n81@gmail.com
شنبه 27 اسفند 1390, 07:51 صبح
چرا موجودی فعلی جایی ذخیره نشه ؟؟!
یوسف زالی
شنبه 27 اسفند 1390, 09:45 صبح
سلام.
ذخیره شدن موچودی فعلی به شرطی که اول دوره نباشه فقط تکرار داده رو در پی داره. معمولا محاسبات اونقدر طول نمی کشند که نیاز به ذخیره اونها باشه.
از طرفی، نگهداری فیلدهای محاسباتی باعث می شه در صورت اشکال در یکی از داده های مبنا، گزارشات ممکن است نشان دهنده این اختلاف نباشه چون از فیلد دیگه ای داره استفاده می شه.
مثلا اگر A و B و A+B فیلد های جدا باشند پس از مدتی اگر فیلد A داده اشتباه بشه، مثلا در آپدیت های دستی یا اس پی اشتباه، فیلد A+B متوجه این امر نمی شه. مگر اینکه بخواهید داستان تریگر رو پیش بگیرید که ..
مگر در مواقع ضروری مثل گزارشات MIS این کار رو به نظر من نکنید بهتره.
موفق باشید.
baktash.n81@gmail.com
شنبه 05 فروردین 1391, 09:45 صبح
نکته اول .. نیازی نیست دوتا جدول مجزا برای واریز و برداشت داشته باشید ... کافیه یه فیلد باشه که مشخص کنه برداشت بوده یا واریز
نکته دوم ... نگه داشتن یا نگه نداشتن اطلاعات مربوط به موجودی فعلی بستگی به تعداد کاربران سامانه , پلت فرم برنامه و قدرت برنامه نویسی شما داره ... اگه همونجور که دوستمون گفت شما ممکنه یه جا یه SP اجرا کنی که اطلاعات یهو تغییر کنه و قبلا مدیریتش نکرده باشی که موجودی فعلی رو تغییر بده ... همون روش محاسبه بهتره ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.