View Full Version : maximize کرده صفحه
sh_mohsen taki
شنبه 05 آذر 1384, 09:41 صبح
با سلام من میخوام صفحه اولم تو asp.net به صورت maximizeباز بشه ولی با شروط زیر
اول اونکه نمی خوام کسی رو گول بزنم منظورم اینه که با window.resize کار کنم
می خوام صفحه راستی راستی maximize بشه
دوم اینکه فرقی نداره چه زبونی باشه ولی با جاوا اسکریپت راحت ترم
ضمنا یه سئوال دیگه هم دارم که یک تاپیک زیادش بود
من یه مقدار رو با یک متغییر تویtextbox میریزم این کارم رو طرف سرور انجام میدم حالا میخوام هروقت محتوای جعبه عوض شد یک روالی انجام بشه ولی نمی دونم textchanged توی جاوااسکریپت چیه
هر کی میدونه لطفا کمک کنه
با تشکر
tabib_m
شنبه 05 آذر 1384, 10:27 صبح
من یه مقدار رو با یک متغییر تویtextbox میریزم این کارم رو طرف سرور انجام میدم حالا میخوام هروقت محتوای جعبه عوض شد یک روالی انجام بشه ولی نمی دونم textchanged توی جاوااسکریپت چیه
<input type="text" value="..." name="..." onchange="js_function()">
sh_mohsen taki
شنبه 05 آذر 1384, 12:41 عصر
مطمئنی
اگه به این راحتی باشه که خوبه
ولی مقدار من از سرور گرفته میشه و داخل جعبه ریخته میشه آیا بعد از ریخته شدن کامل یه رشته می توان از این راه استفاده کرد یعنی مشکل من با این راه حل میشه ؟؟؟؟؟؟
چون من میخوام همون رشته ریخته شده رو منتقل کنم تو یه فرم دیگه ها
اگه اینجوریه خوب حرفی نیست
ممنون و متشکر از شما
راستی اولی رو نمی دونی چیه
اگه پیدا کردی ممنون میشم بگی
sh_mohsen taki
شنبه 05 آذر 1384, 13:33 عصر
از راه شما که نشد استفاده کنم یعنی بهم جواب نداد
اگه به نظر خودتون درسته یک مثال بذارین
ممنون میشم
tabib_m
یک شنبه 06 آذر 1384, 10:44 صبح
ولی مقدار من از سرور گرفته میشه و داخل جعبه ریخته میشه
چون من میخوام همون رشته ریخته شده رو منتقل کنم تو یه فرم دیگه ها
اون طور که من از حرفهای شما متوجه شدم، شما میخواید وقتی مقدار داخل textbox عوض شد ، مقداری که توی سرورتون باشه به طور اتوماتیک عوض شه! یعنی شما میخواید وقتی تغییری در مقدار textbox انجام میشه یک عملیات سروری انجام بشه! و این عمل امکان بذیر نیست! مکر این که مثلا شما یک iframe توی صفحه تون داشته باشین که با تغییر مقدار textbox ادرس این iframe عوض شه و مقدار جدید textbox در اون ریخته بشه. اونوقت توی اون صفحه (یعنی صفحه ای که توی iframe باز میشه) میتونید یک عملیات سروری انجام بدید.
برای این که مفهومم رو برسونم مثال زیر رو میزنم:
<input type="text" name="text" value="from_server" onchange="document.all['iframe'].src='window2.asp?new_text='+this.value">
<iframe name="iframe" src="window2.asp"></iframe>
اونوقت اکه شما توی صفحه ی window2.asp یک عملیات سروری رو داشته باشید ، با هر تغییر در textbox این عملیات اجرا میشن، (البته با مقدار جدید textbox).
ولی حالا اکه منظور شما رو اشتباه فهمیدم، ببخشید. :)
sh_mohsen taki
دوشنبه 07 آذر 1384, 11:57 صبح
نه قربونت برم
اینم نیست
من میخوام با تغییر محتوای جعبه یک کاری روی کلاینت انجام بشه ولی این راه حل قبلی شما برا موقعی جواب میده که جعبه دستی تغییر مقدار بده و نه توسط برنامه در حال اجرا
تنها راهی که پیدا شد اینه که هنگامی که فرم تموم شد ما چک کنیم که آیا مقدار عوض شده یا نه و بعد اوون کاری که میخواهیم رو انجام بدیم
sh_mohsen taki
دوشنبه 07 آذر 1384, 11:58 صبح
راستی چرا گیر دادین به این من مشکلمو به نکبت حل کردم اگه میخواین کمک کنین maximize کردن راست راستی رو پیدا کنین
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.