ورود

View Full Version : انتخاب Antivirus مناسب!

barnamenevisjma
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 20:19 عصر
با سلام!
یه سوالی داشتم که نمیدونم جاش اینجاست یا جای دیگه؟! اگه جاش اینجا نیست، شرمنده!:گیج:

میخواستم نظر اساتید رو در مورد Antivirus ها و Firewallهای موجود در بازار (البته فقط opensourceها) بدونم؟
مناسب ترین گزینه برای استفاده در ادارات دولتی (با حفظ گرایش به سمت نرم افزارهای openSource !) چیه؟
منتظر نظرات دوستان هستم.
با سپاس.

black phoenix
چهارشنبه 16 فروردین 1391, 23:32 عصر
گمان نکنم که اصلا آنتی ویروس open source وجود داشته باشه و اگه هم باشه ارزش استفاده نداره.
البته یه سری آنتی ویروس رایگان هست که بهترینشون AVGست که بسته‌ی Internet security اون شامل Firewall هم میشه.
برای اطلاعات بیشتر به سایت www.avg.com (http://www.avg.com) مراجعه کنید.این از این

اما نظر شخصی من اینه که برای سیستم های ضعیف که علاوه بر ضعف منابع سخت افزاری از اتصال اینترنت پر سرعت هم محرومن بهترین انتخاب ESET smart security یا همون NOD 32 ست.
ولی اگر دارای منبع غنی سخت افزاری و همین طور اینترنت مناسب هستید kaspersky میتونه بهترین گزینه برای شما باشه.

barnamenevisjma
پنج شنبه 17 فروردین 1391, 00:34 صبح
با تشکر از توجه شما دوست گرامی
همانطور که گفتم، من یه آنتی ویروس برای استفاده در سیستم های اداراه دولتی می خوام. از اونجایی که از نظر پلیس فتا، آنتی ویروس کسپر کارهای جاسوسی هم میکنه(در مورد صحتش کاری ندام! )، استفاده از این آنتی ویروس منتفی میشه؟
من یه آنتی ویروس میخوام قدرتمند و مجاز از نظر فتا!
سیستم های اداره هم بد نیستن. یعنی می تونن آنتی ویروسی مثل کسپر رو هم اجرا کنند!
حالا نظرتون چیه؟

باز هم از توجهتون ممنونم!

black phoenix
پنج شنبه 17 فروردین 1391, 09:20 صبح
در این صورت باید دنبال آنتی ویروس های ایرانی باشید.شاید اون AVG هم خوب باشه .البته اطلاعی از اینکه جاسوسی هم می کنه یا نه ندارم.
هیچ بعید نیست آنتی ویروس های دیگه های عملی مشابه کسپر انجام بدن.

black phoenix
پنج شنبه 17 فروردین 1391, 09:23 صبح
در این صورت باید دنبال آنتی ویروس های ایرانی باشید.شاید اون AVG هم خوب باشه .البته اطلاعی از اینکه جاسوسی هم می کنه یا نه ندارم.
هیچ بعید نیست آنتی ویروس های دیگه هم عملی مشابه کسپر انجام بدن.

mohammadamingh
جمعه 18 فروردین 1391, 16:42 عصر
کسی نظری نداشت؟:متفکر:

اپن سورسشو نمیدونم

اما به نظر من بهترین آنتی ویروس avira هست
از طرفی این آنتی یه نسخه رایگان هم داره که تا آلان خیلی خوب جواب داده که و میتونی از لینک زیر دانلودش کنی:
http://software-files-a.cnet.com/s/software/12/43/95/40/avira_free_antivirus_en.exe?token=1333751394_2c385 c7ccd167b0eaac56bc44310a7d9&lop=link&ptype=3001&ontid=2239&siteId=4&edId=3&spi=776ed4ff58250233257b0e63d84d6b30&pid=12439540&psid=10322935&&fileName=avira_free_antivirus_en.exe

barnamenevisjma
شنبه 19 فروردین 1391, 00:07 صبح
به نظر من بهترین آنتی ویروس avira هست

:متعجب:چطور ثابت می کنید؟؟؟؟

barnamenevisforme
شنبه 19 فروردین 1391, 00:48 صبح
سلام
اگه فقط مد نظر آنتی ویروس باشه من شید رو پیشنهاد میکنم.این انتی ویروس همزمان از دو موتور node32 و avira استفاده میکنه.قیمت ارزان،سرعت بالا،به روز رسانی سریع از دیگر مزایای این انتی ویروس هست.
برای اطلاع بیشتر این سایت رو ببینید:
www.sheedantivirus.com (http://www.sheedantivirus.com)

mohammadamingh
شنبه 19 فروردین 1391, 20:25 عصر
:متعجب:چطور ثابت می کنید؟؟؟؟

آنتی ویروسای زیادی رو استفاده کردم و بهترین به نظر من آویرا بوده.

هر چند که انتخاب آنتی ویروس یه چیز سلیقه ای هم هست اما به نظر من آویرا بهترینه!

barnamenevisjma
یک شنبه 20 فروردین 1391, 00:13 صبح
ویروس یه چیز سلیقه ای هم هست

برای یک کاربر عادی شاید. ولی برای یک کاربر حرفه ای چطور؟ قدرت تشخیص ویروسهای جدیدش چطوره؟
قدرت فایروالش؟ باید همه چیزو در نظر گرفت.

من به شخصه (تجربه خودم رو میگم. نقل قول از کسی نمیکنم) یه زمانی از Avira استفاده می کردم. با اینکه مرتب updateش میکردم، ولی باز هم سیستمم ویروسی شد!!

با node هم زیاد موافق نیستم. ویروسی رو پیدا کرده بود. زدم deleteش کنه. یه پیام هم نشون داد که با موفقیت پاکش کرده. ولی باز هم ویروسه بود!!! انگار پاک کردنش درست نبود!

الان 2 ساله که از کسپر استفاده می کنم و هنوز که مشکلی نداشتم. اما برای ادارات دولتی مناسب نمی دونم!

کسی در مورد کارایی و امنیت استفاده از bitdefender یا zoneAlarm اطلاعی داره؟ لطفا ما رو هم در جریان بذارید! تجربیات شخصی خیلی میتونن مفید باشن.(می دونم که openSource نیستن !!)

با تشکر از همه دوستان!

mohammadamingh
یک شنبه 20 فروردین 1391, 12:54 عصر
barnamenevisjma عزیز
در اینکه شما کاربر حرفه ای هستی که شکی نیست

اما:
من ترجیح میدم به جای داشتن یه آنتی ویروس کرک شده از یه آنتی ویروس رایگان اما مطمئن استفاده کنم!

هر چند که نسخه های رایگان با نسخه تجاری قابل مقایسه نیستند اما حداقلش اینه که دردسر پیدا کردن لایسنز و تموم شدن تاریخ لایسنز و اینجور چیزها رو هم نداره

البته این کسپر هم مشکلات خودشو داره

مثلا:
مسئله دخیره کردن فایل آپدیتش واسه استفاده مجدده که من هیچ وقت باهاش کنار نیومدم
یا سرعت اسکن پایینش
ولی با این مسائل نباید دیتا بیس قویش رو نادیده گرفت!

ضمنا ایران ستاپ هم یه مقایسه ای روی آنتی ویروسای مختلف انجام داده که میتونی اونو هم ببینی
به آدرس: http://iransetup.ir/

nobody.gu3st
یک شنبه 20 فروردین 1391, 14:14 عصر
اینایی که اساتید فرمودند موردی هستش و باید از نظر یه ویروس نویس یا کیلاگر نویس به ضد ویروس اشاره کرد ولی این همه مورد امنیتی که دیدم بهترین رو کسپر و اویرا دیدم

barnamenevisjma
یک شنبه 20 فروردین 1391, 19:37 عصر
در اینکه شما کاربر حرفه ای هستی که شکی نیست قصد توهین نداشتم. امیدوارم گستاخی منو ببخشید!

به جای داشتن یه آنتی ویروس کرک شدهباید بگم نه خودم از نسخه کرک شده استفاده می کنم و نه اداره میاد از یه آنتی ویروس کرک شده استفاده می کنه. مشکل هزینه نداریم. مشکل اینه که واحد حفاظت ادارمون با کسپر مشکل داره! وگرنه خودم دارم از کسپر استفاده می کنم.

در مورد سرعت اسکن کسپر: با شما موافق نیستم. افت سرعت برای حفظ امنیت اجتناب ناپذیره. درسته که Avira یا مثلا node سبک تر کار می کنن، ولی اگه اجازه بدید می خوام بگم پایین بودن سرعت کسپر (اونم فقط در برخی موارد!) به کارش می ارزه!
ضمن اینکه در سیستم های نسبتا متوسط به بالای موجود در بازار، فکر نکنم مشکلی برای سرعت کسپر باشه!

در مورد مشکل ذخیره اپدیت کسپر: منظورتون چیه؟ مگه چه اشکالی داره؟من خودم آپدیت ها رو ذخیره می کنم و مشکلی ندارم. (بجز اینکه حجم دانلود کمی افزایش پیدا می کنه. که البته این میتونه برای اونایی که دسترسی به اینترنت مناسب ندارن، مشکل بزرگی بحساب بیاد و انصافا هم همینطوره!)

هر چند که نسخه های رایگان با نسخه تجاری قابل مقایسه نیستند اما حداقلش اینه که دردسر پیدا کردن لایسنز و تموم شدن تاریخ لایسنز و اینجور چیزها رو هم ندارهبه نظرتون اینکه برای آنتی ویروستون مجبور نباشید دنبال لایسنز بگردین، کافیه؟ حتی اگه امکانات و قدرتش حتی نسبت به نسخه تجاری خودش، قابل مقایسه نباشه؟؟؟!!!

در نهایت بابت سوء تفاهمی که پیش اومده از mohammadamingh (http://barnamenevis.org/member.php?169824-mohammadamingh) عزیز عذرخواهی می کنم. ایشا ا.. که منو عفو کنن.

یا حق!

mohammadamingh
یک شنبه 20 فروردین 1391, 20:18 عصر
نفرمایید
اینجا یه جایی برای بحث کردن و همینطور تبادل اطلاعاته و مطمئنن کسی منظور بدی نداره

خرید یه آنتی ویروس اورجینال برای یه شرکت یه امر ضروریه چرا که یه شرکت (به معنای واقعی شرکت) در همه زمینه ای باید حرفه ای عمل کنه
هر چند هنوز هستن جاهایی که از نسخه های کرک شده استفاده میکنن و این مورد بیشتر اون گروه دوم و جامعه عموم کاربران رو مد نظر داره
درصورتی که ممکنه حرفه باشن یا نه.

اما منظور من از سرعت دانلود اینه:
که شما زمانی رو که واسه اسکن یه حجم خاص(نسبت بالا) با آنتی ویروس کاسپراسکی میزاری نسبت به زمان استفاده از آویرا اصلا قابل مقایسه نیست و از این بابت این خیلی حسن محسوب نمیشه هرچند که ممکنه اسکن به شکل دقیقتری انجام بشه.

نحوه ذخیره آپدیت کسپر رو همه کمو بیش باهاش آشنا هستن و منم تا حدودی آشنام
اما واسه من اینجوری بود که خیلی وقتا علی رغم رعایت همه مراحل اما به مشکل برمیخوردم و آنتی ویروس بسته رو رد میکرد
بماند که اینرتنت اون موقع دایال آپ بود و با چه مکافاتی آپدیت میشد

در مورد اینکه آیا مشکل فقط لایسنز هست و امنیت در چه جایی قرار میگره
قبول کنید که آنتی ویروسای کرک شده هم چندان نمیشه به قدرتشون اطمینان داشت و به قولی امنیت 70 درصدی پایدار به از امینت 99 درصدی ناپایدار

اما بازم میگم که در قدرت کسپرسکی شکی نیست
اما هیچ وقت هیچ آنتی ویروسی نمیتونه امینت صد در صد رو تضمین کنه و باز هم ترجیح میدم آویرا رو استفاده کنم چون باهاش احساس بهتری دارم

دوست عزیزم barnamenevisjma نفرمایید
شما بزرگواری و مطمئنن همه دوستان از مطالب همدیگه استفاده میبرن
و بازم ازت ممنوم