View Full Version : راهنمایی درباره جستو جو در دیتابیس
a_m_i_n_000
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 22:23 عصر
میخوام یه مورد رو تو یه فیلد جستوجو کنم وقتی که پیدا شد کل داده های تو اون سطر رو بریزه تو لیست باکس
j.behrouzi
جمعه 26 اسفند 1390, 11:15 صبح
سلام
با کد زیر فکر کنم بشه این کارو بکنی
Adodc.RecordSource = "SELECT * FROM TABLE WHERE فیلد LIKE '%" & Text1 & "%'"
Adodc.Refresh
For I = 1 To Adodc.Recordset.RecordCount
List.AddItem (Format$(Adodc.Recordset.Fields("VAMNAME"), "@@@@@@@@") & Format$(Adodc.Recordset.Fields("ID"), "@@@@@@@@@"))
Adodc.Recordset.MoveNext
Next
a_m_i_n_000
جمعه 11 فروردین 1391, 13:32 عصر
واسه جست و جو مشکل ندارم . میخوام وقتی پیدا کرد کل اون سطر رو تو لیست باکس بریزه . دوستان کسی میتونه کمک کنه ؟ کارم لنگ همینه
رامین مرادی
شنبه 12 فروردین 1391, 12:24 عصر
سلام
Adodc.Refresh
List.AddItem (Format$(Adodc.Recordset.Fields("VAMNAME"), "@@@@@@@@") & Format$(Adodc.Recordset.Fields("ID"), "@@@@@@@@@"))
Adodc.Recordset.MoveNext
Next
خوب این کد هم همین کارو میکنه وقتی پیدا کرد میاد فیلد های یک سطر رو توی لیست باکس نشون میده مشکلی نیست بهتر بود اول تست می کردید دو باره پست می زدید
a_m_i_n_000
یک شنبه 13 فروردین 1391, 19:54 عصر
ولی من موفق نشدم :گریه: میشه یه توضیح از حلقه تکرار به پایین بدین . آخه اینجا داره دو تا فیلد فیلد مشخص رو به لیست اضافه میکنه . من میخوام کل فیلد های تو اون سطر به جز فیلد جستو جو شده به لیست اضافه بشه . :ناراحت:
MiladMR
دوشنبه 14 فروردین 1391, 09:01 صبح
ولی من موفق نشدم :گریه: میشه یه توضیح از حلقه تکرار به پایین بدین . آخه اینجا داره دو تا فیلد فیلد مشخص رو به لیست اضافه میکنه . من میخوام کل فیلد های تو اون سطر به جز فیلد جستو جو شده به لیست اضافه بشه . :ناراحت:
خوب مگه چندتا فيلد داري ؟؟؟ دونه دونه اضافه كن ديگه ...
adodc1.recordset.fields ("FIELDNAME")
رامین مرادی
دوشنبه 14 فروردین 1391, 13:54 عصر
سلام
Adodc.Refresh
Adodc.Recordset.MoveNext
Next
دوست عزیز تو خط زیر می تونی هزارتا فیلد رو هم تو لیست باکس نشون بدی اینکار رو بکن
خوب برو آخر این کد ادامه فیلد ها رو بنویس مثلا" من تو قسمت زیر 4 تا فیلد رو می ریزم تو لیست باکس
List.AddItem (Format$(Adodc.Recordset.Fields("VAMNAME"), "@@@@@@@@") & Format$(Adodc.Recordset.Fields("ID"), "@@@@@@@@@") & Format$(Adodc.Recordset.Fields("family"), "@@@@@@@@@") & Format$(Adodc.Recordset.Fields("pname"), "@@@@@@@@@"))
خوب دیگه از این واضح تر نمیشه گفت اگه بخوای برات یه فیلم میزارم که این کارو برات می کنه البته با صدا
تشکر از بچه ها یادت نره :چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.