ورود

View Full Version : از کجا باید شروع کرد؟

hqsoroush
جمعه 26 اسفند 1390, 00:41 صبح
سلام.
نمیدونم جای طرح این سوال کجاست ولی میخوام شروع کنم به یادگیری برنامه نویسی تحت وب و ساخت وب سایت.
البته یه چیزهایی از Html بلدم ولی مطمئنم که به تنهایی بدرد نمیخوره.
لطف کنید بگید باید از کجا شروع کنم؟
قربون همه تون.:بوس:

yones_safari
جمعه 26 اسفند 1390, 00:48 صبح
سلام.
نمیدونم جای طرح این سوال کجاست ولی میخوام شروع کنم به یادگیری برنامه نویسی تحت وب و ساخت وب سایت.
سلام و درود
بهتره اول html,css,jquery رو ياد بگيرن بعد بياين سراغ php چون اول بايد ظاهر صفحه رو درست كنين بعد پوياش كنين البته ميشه موازي هم حركت كرد.
موفق باشيد

hqsoroush
جمعه 26 اسفند 1390, 09:47 صبح
دوست عزیزم سلام.
1-بعد از Php چه زبان های دیگه میتونم یادبگیرم؟
2-اگه کار با نرم افزار جوملا(یا نرم افزار های مشابه) رو یادبگیرم فایده ای داره؟
مرسی

EMERTAT
جمعه 26 اسفند 1390, 10:09 صبح
شما حالا که html رو بلدی

حالا شرع کن به یادگیری css که کتاب خوب که در این ضمینه چاپ شده 101 نکته و ترفند برای استفاده از css هست

بعد شروع کن به یاد گیری javascript

بعد که اطلاعاتی از javascript پیدا کردی شروع به یادگیری یکی از framework های javascript کن که معرفترین اون ها jqouery و motools هست

که هرکدوم یک سری قابلیت ها دارن البته کتابخانه های javascript زیاد هست

برای شما که تازه کارید jquery توصیه می کنم چون هم راحت تر و هم منابع زیادی در موردش هست

با یادگیری html , css , javascript شما توانایی ایجاد سایت های استاتیک رو دارید

برای ایجاد سایت های داینامیک شما نیاز به یاد گیری یک زبان سمت سرور و پایگاه داده دارید که بستگی به علاقه خودتون داره

از زبان های سمت سرور ASP Classic و ASP.NET و PHP و JSP و .....

از پایگاه داده ها mysql و sqlserver و .....

اگر در این مورد بیشتر سوال داشتی برام پیغام بزار

خوشحال می شم

:چشمک:

cyrusthegreat
جمعه 26 اسفند 1390, 10:14 صبح
دوست عزیز

شما اول باید HTML و CSS و Javascript رو بصورت موازی یاد بگیرید. البته Javascript رو نیاز نیست کامل یاد بگیرید، فقط Syntaxهاش و حلقه ها و شروط و اینها. بعدش که اینهارو یاد گرفتید، باید با JQuery شروع به کار کنید تا از نظر اسکریپت نویسی Client-Side مشکلی نداشته باشید.

بعد از اینها باید شروع به یادگیری PHP کنید. همراه با PHP باید Mysql رو هم یاد بگیرید.

همون PHP برای ساخت سایت کاملا کافی هست. فقط عزیز، یه وقت سراغ ASP.net نرید ها. به نظر من وقت تلف کردنه. هیچ کاری نیست که نشه با PHP انجام نداد. تازه بسیار بسیار بهتر از اونم هست و البته شما از انحصار میاکروسافت هم بیرون می یایید. تجربه نشون داده مایکروسافت، پشتیبانیش از زبان های برنامه نویسشی خوب نیست. هی از این شاخه به اون شاخه می پره و هی زبان های جدید معرفی می کنی. به جرعت می تونم بگم که PHP افتخار Open Source هستش. کدهای هسته PHP بعد از هسته کرنل لینوکس، تمیز ترین و بهینه ترین کدها رو داره. حتی از نرم افزار های پولی هم بهتر نوشته شده.

شما باید مشخص کنی هدفت چیه؟ می خوای PHP یاد بگیری و هرچیزی نیاز داشتی خودت بنویسی یا می خوای بری تو محدودیت کار با سیستم های آماده، که کد های خودشون رو بهت تحمیل می کنن. Syntax های خودشون. البته یادگیری کار با اونها خیلی هم خوب هست، ولی به عنوان تنها راه حل برای ارائه و انجام کارهات، اصلا و ابدا.

khanlo.javid
جمعه 26 اسفند 1390, 10:29 صبح
سلام.

دوست عزیز همیشه قدم اول سخته ولی اگه قدم اولتو درست برداری قدم های بعدیت محکم تر میشه بقیه نکات رو هم دوست خوبم cyrusthegreat (http://barnamenevis.org/member.php?114911-cyrusthegreat) توضیح داده.

موفق باشید.

EMERTAT
جمعه 26 اسفند 1390, 10:29 صبح
دوست عزیز

شما اول باید HTML و CSS و Javascript رو بصورت موازی یاد بگیرید. البته Javascript رو نیاز نیست کامل یاد بگیرید، فقط Syntaxهاش و حلقه ها و شروط و اینها. بعدش که اینهارو یاد گرفتید، باید با JQuery شروع به کار کنید تا از نظر اسکریپت نویسی Client-Side مشکلی نداشته باشید.

بعد از اینها باید شروع به یادگیری PHP کنید. همراه با PHP باید Mysql رو هم یاد بگیرید.

همون PHP برای ساخت سایت کاملا کافی هست. فقط عزیز، یه وقت سراغ ASP.net نرید ها. به نظر من وقت تلف کردنه. هیچ کاری نیست که نشه با PHP انجام نداد. تازه بسیار بسیار بهتر از اونم هست و البته شما از انحصار میاکروسافت هم بیرون می یایید. تجربه نشون داده مایکروسافت، پشتیبانیش از زبان های برنامه نویسشی خوب نیست. هی از این شاخه به اون شاخه می پره و هی زبان های جدید معرفی می کنی. به جرعت می تونم بگم که PHP افتخار Open Source هستش. کدهای هسته PHP بعد از هسته کرنل لینوکس، تمیز ترین و بهینه ترین کدها رو داره. حتی از نرم افزار های پولی هم بهتر نوشته شده.

شما باید مشخص کنی هدفت چیه؟ می خوای PHP یاد بگیری و هرچیزی نیاز داشتی خودت بنویسی یا می خوای بری تو محدودیت کار با سیستم های آماده، که کد های خودشون رو بهت تحمیل می کنن. Syntax های خودشون. البته یادگیری کار با اونها خیلی هم خوب هست، ولی به عنوان تنها راه حل برای ارائه و انجام کارهات، اصلا و ابدا.

سلام نظر شما رو در مورد ASP.NET خوندم

درسته به ASP.NET عیب هایی وارده نه اینطور گفتید ( خودم برنامه برنامه نویس ASP.NET هستم)

ولی این طور که گفتید نه

هرکدوم مزیت هایی داره و عیب هایی داره

cyrusthegreat
جمعه 26 اسفند 1390, 10:44 صبح
دوست عزیز

در مورد اینکه هر کدوم مزیت هایی دارن و عیب هایی که کاملا موافقم باهاتون. من با هردوتاش کد زدم و تجربه کار کردن باهاشون رو دارم. ولی خب متاسفانه، معایب ASP خیلی بیشتر هست. البته برای من. من یه مثال می زنم. شما بیا نحوه ساختن یه فایل فلش رو بصورت خودکار با این دوتا مقایسه کن. با .net پیرت در میاد. اینقدر باید چیزهای مختلف include کنی. ولی php یه کلاس include می کنی همه کاری برات انجام می ده.

بزرگترین مزیت PHP نسبت به .net این هست که Open Source هستش. شما برای کد زدن تو .net باید پول بدی، که البته هیچکی تو ایران نمی ده. این باعث می شه که متاسفانه، زیر دین مایکروسافت باشیم. این یعنی اینکه اون پولی که در میاد از این راه، مشکل داره. ولی PHP رایگانه. به هیچ کس نیاز نیست جواب پس بدی. البته شاید برای خیلی ها تو ایران این مشکل نباشه، ولی خوب من خودم تا بحال یک ریال هم از .net در نیاوردم. با اینکه بلدم ولی درآمد خیر.