View Full Version : ساخت نرم افزار مدیریت کافی نت
sasan23
جمعه 26 اسفند 1390, 19:12 عصر
می خام یه نرم افزار بسازم که به ازای هر 1 ثانیه مقدار وجهی که قبلا واحدشو به نرم افزار داده بودم نشون بده(مثلا:هر 1 ساعت 1400 باشه) ولی در نوشتن کد اون به مشکل خوردم امیدوارم راهنمایی کنید و اگه وقت داشتید یه سورس فایل ازش بذارید-با تشکر از زحمات شما
SayeyeZohor
جمعه 26 اسفند 1390, 19:39 عصر
مي تونيد از تايمر يا Thread استفاده كنيد
Mask
شنبه 27 اسفند 1390, 09:28 صبح
شما باید اول از همه مبلغ هر یک ثانیه رو بدست بیارید . بعد هر ثانیه رو ضربدر مبلغ کنید تا مبلغ کل بدست بیاد.
sasan23
شنبه 27 اسفند 1390, 17:25 عصر
با تشکر از پاسخ ها
من از تایمر استفاده میکنم ولی مشکل اینجاست که تایمر فقط دقیقه ی اول رو اعلام میکنه و اگه بخایم برا هر دقیقه یه تایمر بسازیم کلی تایمر میشه و عملا غیر ممکنه و اگه با کد نویسی بخام از یه تایمر استفاده کنم باید یه الگوریت و فرمول محاسب رو توش طراحی کنم(که قاعدتا راه اصلی اینه) ولی هر چی کد مینویسم قبول نمیکنه و هی ارور میده لطفا دوستان یه سورس بزارن
mojiparadox
دوشنبه 29 اسفند 1390, 17:07 عصر
شما میتونی یه کامپوننت Edit روی فرم بذاری و برای هر بار فعال شدن تایمرت، مبلغ، زمان یا هر چیز دیگهای که لازم داری به محتوای اون Edit اضافه کنی و برای محاسبه مبلغ کل از همون محتوا استفاده کنی. شاید حرفهای نباشه ولی کار سادهایه و کنترلش هم خیلی خیلی راحته. من توی خیلی از نرمافزارهام، از این روشها استفاده میکنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.