View Full Version : عدم در اختیار کاربر قرار گرفتن قایل های html
mahdy.asia
شنبه 27 اسفند 1390, 10:30 صبح
من یک نرم افزار برای بازار نوشتم که قسمت اصلی آن صفحات HTML می باشد می خواهم امکان استفاده مستقیم از فایل ها برای کاربر وجود نداشته باشد و تنها از برنامه من بتواند این صفحات را ببیند نرم افزار Browser را با دلفی 2009 نوشتم
masiha68
یک شنبه 06 فروردین 1391, 11:12 صبح
فک نکنم همچین امکانی وجود داشته باشه
من هر جا و توی هر وبی ویو سورس رو زدم سورس برنامه رو اورده
ولی بهتره خودت برناه مه رو طوری بسازی که کسی نتونه از کد هاش استفاده کنه
mahdy.asia
دوشنبه 07 فروردین 1391, 14:05 عصر
دوست عزیز موضوع این نیست که به سورس فایل html دسترسی نداشته باشه موضوع اینه که به خود فایل ها دسترسی نداشته باشه لطفا در صورتی که اطلاعاتی در این زمینه ندارید از دادن پاسخ خود داری کنید با تشکر
hakan648
دوشنبه 07 فروردین 1391, 21:48 عصر
سلام
یکی از راه هایی که به ذهن من میرسه , عکس گرفتن از صفحه HTML و در اختیار قرار دادن اون به کاربر هست .
یعنی شما صفحات HTML رو در برنامه دارید و مدیریت میکنید اما زمانی که نیاز به نمایش محتویات به کاربر داشتید , عکس محتویات رو نمایش میدید .
mahdy.asia
چهارشنبه 09 فروردین 1391, 11:59 صبح
یکی از راه هایی که به ذهن من میرسه , عکس گرفتن از صفحه HTML و در اختیار قرار دادن اون به کاربر هست .
تعدادی این صفحات زیاد است ضمن اینکه محتوای آن بصورت لینک به صفحات دیگر متصل می باشد و در یک صفحه ممکن از ده ها لینک وجود داشته باشد خلاصه تنها روش html است و می بایست مشکلات آن مرتفع گردد
masoud1990
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 02:46 صبح
بنظر من یک کلک بزن فایل هارو پسوندشون رو عوض کن بعد کد گزاری کن توی برنامه اول کد رو باز کن بعد به کاربر نشون بده ;)
mahdy.asia
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 15:46 عصر
وقتی برنامه در حال اجرا است کاربر به آن ها دسترسی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.