View Full Version : عدم در اختیار کاربر قرار گرفتن قایل های html
mahdy.asia
شنبه 27 اسفند 1390, 10:30 صبح
من یک نرم افزار برای بازار نوشتم که قسمت اصلی آن صفحات HTML می باشد می خواهم امکان استفاده مستقیم از فایل ها برای کاربر وجود نداشته باشد و تنها از برنامه من بتواند این صفحات را ببیند نرم افزار Browser را با دلفی 2009 نوشتم
cyrusthegreat
شنبه 27 اسفند 1390, 12:04 عصر
دوست عزیز
به نظر من این رو در همون بخش دلفی بپرسید زودتر به جواب می رسید.
mahdy.asia
دوشنبه 07 فروردین 1391, 14:02 عصر
زحمت کشیدید راهنمایی فرمودید
hamid_shrk
دوشنبه 07 فروردین 1391, 14:20 عصر
منظورتون از فایلهای html چیه؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟
mahdy.asia
چهارشنبه 09 فروردین 1391, 11:57 صبح
منظورتون از فایلهای html چیه؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟
چند تا فایل html که محتوای آن بصورت لینک به یک دیگر متصل می باشد (ebook) این فایل ها را از طریق یک بروزر که کدنویسی آن توسط خود من انجام شده است به کاربر نمایش می دهم اما می خواهم کاربر امکان دسترسی مستقیم به فایل های مذکور را نداشته باشد و تنها از طریق نرم افزار من امکان دسترسی به این محتوا وجود داشته باشد
yones_safari
چهارشنبه 09 فروردین 1391, 12:27 عصر
چند تا فایل html که محتوای آن بصورت لینک به یک دیگر متصل می باشد (ebook) این فایل ها را از طریق یک بروزر که کدنویسی آن توسط خود من انجام شده است به کاربر نمایش می دهم اما می خواهم کاربر امکان دسترسی مستقیم به فایل های مذکور را نداشته باشد و تنها از طریق نرم افزار من امکان دسترسی به این محتوا وجود داشته باشد
خوب من دلفی کار نکردم ولی تو vb یه امکانی داشت که میتونستی فایل جاگذاری کنی تو برنامه و ازش استفاده کنی که امکان استفاده از فایل از بیرون دیگه بسته میشد.اسمش ریسورس .... بود فکر کنم.ببین تو دلفی هم این کار رو میشه کرد!!!
موفق باشید
mahdy.asia
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 15:44 عصر
من فایل html را ریسورس کردم و بدون اشکال برنامه اجرا شد و صفحات مورد نظر باز شد اما این فایل ها ریسورس نشد (با وجود اینکه این ها هم html است)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.