View Full Version : عدم در اختیار کاربر قرار گرفتن قایل های html
mahdy.asia
شنبه 27 اسفند 1390, 10:32 صبح
من یک نرم افزار برای بازار نوشتم که قسمت اصلی آن صفحات HTML می باشد می خواهم امکان استفاده مستقیم از فایل ها برای کاربر وجود نداشته باشد و تنها از برنامه من بتواند این صفحات را ببیند نرم افزار Browser را با دلفی 2009 نوشتم
aminghaderi
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 18:09 عصر
من از دلفی سر درنمی یارم چون .net کار هستم ولی برای کار شما تنها کد کردن می تونه چاره ساز باشه چون اگر با فرمت html یا xml بخواهید داده ای رو از سرور بگیرید ، کاربر از کمی حرفه ای باشه می تونه کل فرمت رو در بیاره ولی کد باشه چیزی هم در بیاره ، بدردش نمی خوره ؟!
داخل خود برنامه اطلاعات رو Decodeکنید و بعد استفاده کنید البته با یه الگریتم خوب و قوی EnCode رو انجام بدید .
mahdy.asia
جمعه 11 فروردین 1391, 10:29 صبح
در حال حاضر من فایل های html رو تو دلفی برای کاربر باز می کنم (فایل های html رو نتونستم تو دلفی ریسورس کنم در صورتی که فایل های معمولی html براحتی ریسورس می شوند) اما یک مشکلی که گیر کردم اینه که بعضی از فایل ها مانند فایل پیوست شده در اینترنت اکسپلور نمایش داده نمی شه اما در فایرفاکس نمایش داده می شه و برنامه من چون از اینترنت اکسپلور استفاده می کنه به مشکل برخورد کردم اگه کسی بتونه کمکم کنه مشکل رو مرتفع کنم متشکر می شم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.