ورود

View Full Version : نظرتون راجع به این سایت؟؟؟

chahabi
شنبه 27 اسفند 1390, 15:01 عصر
سلام
امروز یه پورتال دیدم ک خیلی طراحی جالبی داشت.واقعا لذت بردم.
خواستم بدونم ک این پورتال از چه زبان هایی و چه تکنولوژی هایی استفاده کرده؟
و برای طراحی این پورتال به چه تخصص هایی نیاز هست و چقدر زمان میبره؟

سایت مورد نظر:http://www.karaj24.com/

:چشمک:

cyrusthegreat
شنبه 27 اسفند 1390, 15:23 عصر
دوست عزیز

اولین نکته که خیلی آزار دهنده و مبتدیانه هست، طراحی قالب بر اساس table هست که خیلی وقته منسوخ شده. دلایل خاص خودش رو هم داره که اینجا نمی شه گفت. طولانیه :دی

ولی خب طراحیش زیبا هست ولی عالی نیست. یکم قدیمه. توش عکس زیاد بکار رفته. نام کلاس و ای دی هایی که بکار برده اصلا معنی دار نیست و این یه ضعف بزرگ هست، برای یک کار حرفه ای. وقتی رو لینک هاش میری رنگشون عوض نمی شه. بخاطر همین برای یه فردی که کور رنگی داره یا ضعف بینایی و یا حتی کاربران عادی وب، فرقی بین لینک و متن وجود نداره.

برای طراحیش خوب باید HTML, CSS بلد باشی. البته برای امروزی تر کردنش یادگیری Javascript هم ضروریه. بعدش باید با توجه به زبان، که بنظر می رسه با php کار شده، اون زبانو بلد باشی. اگر حرفه ای باشی که طراحیش یه روز، برنامه نویسشی حداکثر یک هفته. ولی خب بخوای یواش یواش جلو بری و حرفه ای نباشی، شاید تا یک ماه هم طول بکشه.

khanlo.javid
شنبه 27 اسفند 1390, 15:37 عصر
به نظر من این سایت از پایه مشکل داره.

از نظر استاندارد که بی داد میکنه یعنی هیچ چیش روی استاندارد طراحی نشده.
به هدرش توجه کنید یه textarea تو هدشه من نمیدونم اونجا چه کار خواصی انجام میده تو این 19 سالی که از خدا عمر گرفتم همچین سوتی تو طراحی ندیده بودم .
طراحی = 0
استاندارد=0
گرافیک = 9

تازه اگه تو کدش نگاه کنید کد قوانین w3c رو توش نذاشته یعنی داره داد میزنه سایت من با استاندارد همخونی نداره.

موفق باشید.

chahabi
شنبه 27 اسفند 1390, 18:40 عصر
راستش من اندازه شما دوستان از استاندارد های وب چیزی سر در نمیارم...
ولی 1 چیزش خیلی باحاله! اونم اینه ک توی یه سایت هم نیازمندی گذاشته ، هم جامعه مجازی ، هم مجله ....
می خوام بدونم چطور میشه این کارو کرد. بنظر میاد خیلی طرح خوبی باشه این کار...

cyrusthegreat
شنبه 27 اسفند 1390, 20:02 عصر
دوست عزیز

نگاه کنید. ابزار تولید هرگونه وبسایتی وجود داره. یعنی همه چیزش موجود. زبان های کامل، ریسورس ها، ادیتور ها و خیلی چیزهای دیگه. افرادی هم که بلد هستند اینهارو خیلی خیلی زیاد هستن. ولی چرا یه کی موفق می شه و یکی دیگه نه؟ جوابش اینه: ایده. مهمترین مشخصه ی یه وبسایت ایده ی اون هست. چه چیزهای جدیدی می تونه معرفی کنه که دیگر وبسایت ها ندارن. چه مشکلی رو می خواد رفع کنه؟ و خیلی سوالات دیگه که یه ایده رو شکل می دن. این می شه همون چیزی که گوگل رو گوگل امروزی کرد، یو توب رو یو توب امروزی کرد و فیس بوک رو فیس بود امروزی. ایده هاشون بودن که باعث شدن به اینجا برسن. وگرن کد زدن که همه می تونن. تازه نتونی اینقدر شرکت هستن که برات انجام بدن. ولی وقتی ایده نداشته باشی، ایده ات نو نباشه، بهترین برنامه نویس ها رو هم داشته باشی نمی گیره. یه مثال می زنم. همه می دونیم که یکی از بزرگترین غول های اینترنتی گوگل هست. ولی گوگل تا دلت بخواد ایده هایی داره که به بهترین نحو کد زده شدن، ولی به هیچ جایی نرسیدن. نمونش google wave. پس به فکر ایده باش.

mahan19
سه شنبه 01 فروردین 1391, 07:19 صبح
اه اه ! با تیبل طراحی کرده ! استاندارد w3c هم که نداره ، ولی گرافیکش بدک نیست.

golnouri
چهارشنبه 02 فروردین 1391, 02:12 صبح
اه اه ! با تیبل طراحی کرده ! استاندارد w3c هم که نداره ، ولی گرافیکش بدک نیست.

میشه در مورد استاندارد W3C کمی توصیح بدید؟