ورود

View Full Version : سوال: ایجاد یک پنل اس ام اس

bade saba
شنبه 27 اسفند 1390, 23:07 عصر
سلام دوستان

من نیاز دارم که یک پنل اس ام اس برای خطوط ارسال اس ام اس مشابه شماره موجوده 3000XXXXXX راه اندازی کنم به این صورت که کاربرانی وجود دارن که هر کدوم یوزر و پسورد خودشون رو دارن و شماره های خودشون رو، این وب سایت باید با وب سرویسی کار بکنه که این وب سرویس به وب سرویس شرکت اصلی ارائه دهنده خدمات وصل میشه و از سه تابع ارسال، دریافت و تایید ارسال اس ام اس استفاده میکنه. من متاسفانه زبان asp تا به حال کار نکردم اما PHP , CSS , HTML رو بلدم و مدت زمان قابل توجه ای #C کار کردم (Win App). مدت زمان قابل توجه یعنی کار با دیتابیس ، thread ها و مفاهیمی مثل برنامه نویسی سه لایه ای و ... رو بلدم. دلایل اینکه چرا من این برنامه رو با PHP که بلدم نمینویسم از حوصله این بحث خارجه ولی فکر میکنم در همین حد که بگم مجبورم کفایت میکنه.
در مورد وب سرویس هم من میدونم وب سرویس چیه اما در مورد راه اندازی و مسائل تکنیکیش اطلاع قابل توجه ای ندارم.

حالا با توجه به این موارد که گفتم میخام دوستانی که دستی بر آتش دارند من رو راهنمایی کنند که باید از کجا شروع کنم و برای این شروع اگه منبع (انگلیسی و فارسی فرقی نمیکنه) میشناسن معرفی کنن و اینکه تخمینه زمانیشون از این که فردی مثل من بتونه این سیستم رو بالا بیاره چیه و کلا هر چیزی که فکر میکنید لازمه من بدونم رو ممنون میشم بهم بگید.

ممنون

hamed2592
یک شنبه 28 اسفند 1390, 18:52 عصر
با سلام

اگه ASP.net کار نکردین یه خورده واستون سخته این کار .

شما باید از شرکت های زیر مجموعه ی شرکت های اصلی خدمات ارائه SMS استفاده کنید تا واستون به صرفه باشه .

اون شرکت ها خودشون سمپل کد میدن بهتون .

واسه کار کردن با همچین سیستمی شما باید ابتدا وب سرویس اون ها رو به پروژتون اضافه کنید و ...

این راهنما رو نگاه کنید :