View Full Version : نمونه برنامه اتوماسیون اداری- گردش مکاتبات
program103
یک شنبه 28 اسفند 1390, 18:36 عصر
سلام
یه نمونه برنامه اتوماسیون اداری شامل گردش مکاتبات و دسترسی ها و .. نیاز دارم. البته میدونم نسخه فازسی برنامه گیر نمیاد. من دنبال نسخه انگلیسی هستم.ولی نمیدونم دقیق چه کلماتی رو سرچ کنم. اگر از دوستان کسی اطلاعاتی داره یا لینکی میدونه معرفی کنه. ممنون
tiphooo
دوشنبه 29 اسفند 1390, 01:56 صبح
نسخه فارسیش بیشتر از نسخه انگلیسیه دنبال نمونه فارسی بگردید ولی بیشتر این برنامه ها تحت وب هستند نه ویندوز بنابرین دنبال نمونه ویندوزی نباشید
program103
چهارشنبه 02 فروردین 1391, 21:36 عصر
نسخه فارسیش بیشتر از نسخه انگلیسیه دنبال نمونه فارسی بگردید ولی بیشتر این برنامه ها تحت وب هستند نه ویندوز بنابرین دنبال نمونه ویندوزی نباشید
tiphooo عزیز سپاسگذار از لطف شما و جوابهاتون
برام فرقی نمیکنه تحت وب باشه یا نه. واسه ایده گرفتن می خوامشمون. تو این سایت که ندیدم. اصلا هست؟
راستی یه نمونه نسخه تحت ویندوزشو پیدا کردم ولی زبانش چینی یا ژاپنیه. کار باهاش سخته.
دوستان لینکی سراغ دارید لطف کنید.
program103
یک شنبه 06 فروردین 1391, 14:59 عصر
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
tiphooo
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 22:41 عصر
در این سایت شاید بیشتر بتونی الگو برداری کنی تا اینکه یک نمونه کامل اجرایی پیدا کنی . به نظر من اگر قصد نوشتن برنامه رو داری در مورد تحلیل اتوماسیون داخل سایت بگردی مطالب خوبی پیدا کنی . در کل سیستم پیچیده ای نیست اگر در حد سوال در بخشهای مختلف موردی داشتی بپرسید جواب می دهم متاسفانه تا حالا فرصتی برای نوشتن یک تحلیل جامع پیدا نکردم
program103
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 22:50 عصر
اگر قصد نوشتن برنامه رو داری در مورد تحلیل اتوماسیون داخل سایت بگردی مطالب خوبی پیدا کنی . در کل سیستم پیچیده ای نیست
تا جایی که من گشتم و اطلاعات کسب کردم برنامه ای که می خوام بنویسم دو بخش عمده داره یک بخش گردش کار داره و بخش دیگری که کاربران را از کارهای ارجاعی خبر دار می کنه.
مشکل اینجاست که جناب عشایری فرمودند باید سه لایه بنویسی. من هم تا حالا این کار رو نکردم.هر چی نمونه و مطلب هم از این سایت و باقی سایت ها گرفتم نحوه کار با datasnap را توضیح دادند که اونها هم خیلی ملموس نبودند. :ناراحت:
حالا اگر شما و دوستان زحمت بکشید و توضیحاتی درباره اینکه من چطور میتونم برنامم رو سه لایه بنویسم بفرمایید ممنون میشم.
SReza1
یک شنبه 27 فروردین 1391, 18:17 عصر
بايستي يه تخميني درباره حدود سيستم و تعداد كاربران همزمان داشته باشيد.(ويندوزي - وب بيس - offline و ...) من خودم يك سيستم اتوماسيون دارم كه در جاهايي با تعداد كاربر همزمان مثال 300-400 تايي با يك سخت افزار نسبتا معمولي كار ميكنه. از روش client-server هم استفاده ميكنم. و فكر كنم با تعداد كاربر 600-700 تا هم جواب بده. يكي از مشتريام هم 400GB اطلاعات تو اتوماسيونم داره با 250 كاربر.
در ضمن شما فقط كافيه تو google بنويسيد اتوماسيون اداري . كلي شركت ايراني توليد كننده اتوماسيون هست كه توضيح داده و حتي ميتونند برايتان دمو بكنند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.