ورود

View Full Version : مبتدی: ذخيره آدرس يك فايل متني در اكسس و باز كردن آن

ali162
یک شنبه 28 اسفند 1390, 19:51 عصر
با عرض سلام خدمت تمامي دوستان
من تازه با اين سايت آشنا شدم و من يك برنامه نويس زبان vb6 در حد مبتدي هستم و يك برنامه به سفارش يكي از دوستان دارم مي نويسم و كار اين برنامه اينه كه مقاله هاي دريافتي كه در قالب يك فايل متني است را جمع آوري مي كنند و در اين برنامه ثبت بشود و هم چنين در زمان نياز مقاله دلخواه را جستجو و با كليك بر روي يك دكمه فايل متني مقاله مورد نظر باز شود.
من بخش ثبت اطلاعات مقاله را درست كردم ولي در قسمت ذخيره فايل متني و باز كردن اون موندم و از شما دوستان و كاربران محترم تقاضا مندم كه به من كمك فوري بكنيد و اتگر امكان دارد يك سورس كه بخش ذخيره و باز كردن فايل ر ا بشود انجام داد را بگذاريد خيلي ممنون مي شوم
با تشكر

ali162
دوشنبه 29 اسفند 1390, 18:08 عصر
بابا يكي به ما كمك كنه بدجوري توش موندم

Veteran
دوشنبه 29 اسفند 1390, 21:59 عصر
خدمت شما........

ali162
شنبه 05 فروردین 1391, 19:13 عصر
با عرض سلام و تشكز از Veteran (http://barnamenevis.org/member.php?160830-Veteran)
اين سورسي كه داديد اصلاً آدرس فايل را ذخيره نمي كند و نه فايل متني را باز مي كند فقط يك پنجره انتخاب فايل را باز مي كند لطفاً كمكم كنيد و منظورم از فايل متني يك فايل با پسوند آفيس 2003 يا 2007 و يا پي دي اف است

AbbasVB
یک شنبه 06 فروردین 1391, 12:01 عصر
اين سورسي كه داديد اصلاً آدرس فايل را ذخيره نمي كند و نه فايل متني را باز مي كند فقط يك پنجره انتخاب فايل را باز مي كند لطفاً كمكم كنيد و منظورم از فايل متني يك فايل با پسوند آفيس 2003 يا 2007 و يا پي دي اف استفکر کنم مشکل شما باز کردن فایل با برنامه مخصوص آن است

Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, ByVal nShowCmd As Long) As Long

'در رویداد کلیک کامند
ShellExecute 0&, "open", "G:\1.pdf", vbNullString, App.Path, vbNormalFocus

من بخش ثبت اطلاعات مقاله را درست كردم ولي در قسمت ذخيره فايل متني و باز كردن اون موندم و از شما دوستان و كاربران محترم تقاضا مندم كه به من كمك فوري بكنيد و اتگر امكان دارد يك سورس كه بخش ذخيره و باز كردن فايل ر ا بشود انجام داد را بگذاريد خيلي ممنون مي شومبرای این کار شما باید از یک بانک اطلاعاتی استفاده کنید و اطلاعات رو در بانک ذخیره کنید
و تما فایل های منتی خود را در یک پوشه در یک آدرس مشخص مثلا در کنار برنامه ات قرار بدی و وقتی کاربر مقاله مورد نظر رو انتخاب کرد و روی آن کلیک کرد
از درون پوشه فایل باز شود

ali162
جمعه 11 فروردین 1391, 10:37 صبح
سلام
در اين كدي كه گذاشتيد من كار كردم ولي باز هم موفق نشدم ميشه سورس آن ر ا بگذاريد كه همه فايل هاي پ دي اف را باز كند نه فقط فايل 1.pdf

MiladMR
یک شنبه 13 فروردین 1391, 05:41 صبح
سلام
در اين كدي كه گذاشتيد من كار كردم ولي باز هم موفق نشدم ميشه سورس آن ر ا بگذاريد كه همه فايل هاي پ دي اف را باز كند نه فقط فايل 1.pdf

خوب کدی که AbbasVB گفت که درسته ...

شما آدرس های مورد نظرتون رو توی یه فیلد از بانکتون ذخیره کنید
بعد با همین کد اونو اجرا کنید

توی قسمت جنرال

Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, ByVal nShowCmd As Long) As Long
زمانی که میخواید فایل با هر پسوندی رو باز کنید

xpath = Adodc1.Recordset.Fields ("ADDRESS")
ShellExecute 0&, "open", xpath, vbNullString, App.Path, vbNormalFocus
فقط توی خط اول بجای آدرس اسم فیلد مورد نظر خودتو بنویس که توش آدرس هارو زخیره کردی

امیــــ ـدوارم سوالتو اشتباهی نفهمیده باشم:افسرده:

MiladMR
یک شنبه 13 فروردین 1391, 05:42 صبح
سلام

خوب کدی که AbbasVB گفت که درسته ...

شما آدرس های مورد نظرتون رو توی یه فیلد از بانکتون ذخیره کنید
بعد با همین کد اونو اجرا کنید

توی قسمت جنرال

زمانی که میخواید فایل با هر پسوندی رو باز کنید

xpath = Adodc1.Recordset.Fields ("ADDRESS")
ShellExecute 0&, "open", xpath, vbNullString, App.Path, vbNormalFocus
فقط توی خط اول بجای آدرس اسم فیلد مورد نظر خودتو بنویس که توش آدرس هارو زخیره کردی

امیــــ ـدوارم سوالتو اشتباهی نفهمیده باشم:افسرده:

ali162
یک شنبه 13 فروردین 1391, 16:56 عصر
آقا من از همه تون به خاطر اين محبتي كه به من كرديد و پاسخ من رو داديد كمال تشكر را دارم شما من رو از اين مشكلي كه داشتم نجات داديد انشا الله خدا شما رو توي زندگيتون ياري بدهد.