PDA

View Full Version : daemon

hamidr
شنبه 05 آذر 1384, 18:44 عصر
کسی با این نرم افزار کار کرده؟ ( Daemon )
یک نرم افزاری است که درایور مجازی می سازه و یک سی دی که به صورت image در اومده رو در این درایور که همانند یک DVD ROM رفتا میکند باز می کند.
حالا من می خوام برنامه ای باشه که باز کردن image رو داخل این نرم افزار بصورت اوتوماتیک انجام دهد .
یعنی یک image باشه ما با زدن یک دکمه با وصل شدن به این برنامه (Daemon) این image رو داخل درایور مجازی باز کند.
اگه برنامه رو ندارید می فرستم .
نیار فوری دارم

Hamid_PaK
یک شنبه 06 آذر 1384, 07:05 صبح
عزیزم این برنامه نوشته شده و نامش DaeMount هست ...

یا حق !!!

hamidr
یک شنبه 06 آذر 1384, 17:11 عصر
عزیزم این برنامه نوشته شده و نامش DaeMount هست ...

یا حق !!!

اول لطف کنید یه توضیح در مورد اون بدید
دوم اینکه او برنامه ای که میخوام اینه که بجای اینکه داخل منو های برنامه رفته و بعد از انتخاب ایمج اون رو لود کرده اینکار توسط یک برنامه بطور اوتوماتیک انجام شود . یعنی با زدن دکمه ایمج مورد نظر لود شود.
OK

Hamid_PaK
دوشنبه 07 آذر 1384, 06:32 صبح
پس شما می خواهید در برنامتون از این روش استفاده کنید ...
اگر از DaeMount استفاده کنید ار بسیار ساده است ، باید به این شکل عمل کنید :

تنها باید مسیر فایل DaeMount.exe رو پیدا کنید و با تابع WinExec اجراش کنید و Image رو Mount کنید ...

procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
WinExec(pChar('C:\Program Files\D-Tools\DaeMount.exe "'+ExtractShortPathName('C:\..\anImageFile.iso')+'"'),SW_SHOWNORMAL);
end;

یا حق !!!

hamidr
پنج شنبه 10 آذر 1384, 16:58 عصر
لطف کن و برنامه پیوست (ضمیمه این پیغام) رو نصب کنید و روی آن به من توضیح دهید چون کد شما برای این برنامه error می گرفت

Hamid_PaK
جمعه 11 آذر 1384, 07:07 صبح
دوست عزیز Daemon ورژن 3.47 باگ داره و توصیه می کنم که از ورژن های قبلی استفاده کنید و دوباره سعی کنید امیدوارم مشکل حل بشه ...

اینم Daemon v3.41 :

hamidr
جمعه 11 آذر 1384, 08:12 صبح
باز خطا گرفت :
Error in command line

این خطا چیه؟

Hamid_PaK
شنبه 12 آذر 1384, 05:59 صبح
آیا آدرس فایل Daemount.exe رو درست داده اید ( برای تست بهتر آدرس فایل رو از طریق یک نرم افزار کپی کنید و بعد ان و به آدرس شورد تبدیل کنید چون در CMD آدرس شورد بهتر جواب میده " ExtractShortPath " ) و همین کار رو برای فایل Image خود انجام بدهید ...
حالا کار بسیار ساده است فقط باید ابتدا آدرس فایل Daemount و بعد آدرس فایل Image خود را پشت سر هم و با یک فاصله بنویسید ، حتما این دو را در داخل دابل کاتیشن قرار دهید ( "Esme Yek File.ExE" "Adresse File Image.Nrg" ) ...
به این صورت و این را در تابع WinExec ران کنید باید جواب بده اگه حتی این رو توی کامند شل ( CMD.exe ) هم تست کنید جواب میده ...

یا حق !!!

gbg
شنبه 12 آذر 1384, 17:10 عصر
سلام
برنامه رو با مقدار زیر فراخانی کن :

-mount 0,"مسیر و نام فایل".
mount-
0 شماره درایو مجازی

hamidr
دوشنبه 14 آذر 1384, 12:09 عصر
سلام
برنامه رو با مقدار زیر فراخانی کن :

-mount 0,"مسیر و نام فایل".
mount-
0 شماره درایو مجازی

من متوجه پاسخ شما نشدم
اگر لطف کنید کامل پاسخ دهید ممنون میشم. یا یکبار برنامتون رو روی دستگاه خود تست کنید .

hamidr
پنج شنبه 17 آذر 1384, 07:41 صبح
winexec('"C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe " -lang 1033 '+ ' -mount 0,'+'"E:\image.img"';
با دستور بالا توانستم اگر برنامه یک درایور مجازی ساخته بود ایمیج رو داخلش باز کنم. اما اگر درایور ساخته نشده بود نمیشود باز کرد و درایور رو نمی سازه.

برای ساختن خود درایور که بعد بشه داخلش ایمج رو باز کرد چه کار باید کرد؟

سید مسعود موحد
شنبه 19 آذر 1384, 13:00 عصر
باید درایور درایو مجازی رو نصب کنی

gbg
یک شنبه 20 آذر 1384, 23:51 عصر
حتما با دیامون باید درایو مجازی نصب بشه