ورود

View Full Version : مشکل با Tcombobox

X-DATA
چهارشنبه 02 فروردین 1391, 14:17 عصر
من تو رویداد onchange در Combobox تعریف کردم که با توجه به متن Combobox لیستم تغییر کنه
مشکل اینجاست که وقتی لیست Combobox بازه و کاربر Mouse را روی یکی از گزینه های Combobox قرار داده وقتی میاد با Arrowkey گزینه ای رو تغییر بده یکی رو که تغییر میده میره دوباره روی گزینه ای که ماوس روش ایستاده یعنی کلیدهای Arrowkey تو این حالت درست کار نمی کنند من این مشکل رو تو .NET نداشتم ولی فکر می کنم این یک باگ روی Tcomobox هست حالا کسی برای رفع این مشکل راه حلی داره ممنون میشم

عقاب سیاه
چهارشنبه 02 فروردین 1391, 14:24 عصر
من الان تست کردم اگه منظورتون را متوجه شدم باشم البته!
برای من همچین مشکلی نبود! Delphi xe2 -up4

X-DATA
چهارشنبه 02 فروردین 1391, 14:31 عصر
من از XE 2 استفاده میکنم ولی Update رو نصب نکردم چون Update 3 رو که نصب کردم با بعضی کامپوننت ها مشکل داشت
ولی در کل این مشکل هست شما حتما باید توی رویداد Onchange چیزی عملی رو تعریف کنید اونوقت این مشکل ایجاد میشه در حالت عادی این مشکل وجود نداره. حتی وقتی که ماوس روی گزینه های Combobox نیست این مشکل وجود نداره وقتی گزینه ای توسط ماوس انتخاب میشه و بعد از کلیدهای جهت نما استفاده می کنی . کلیدها درست عمل نمی کنند

عقاب سیاه
چهارشنبه 02 فروردین 1391, 14:43 عصر
من دوباره تست کردم در انواع حالات مشکلی نبود!
پیشنهاد می کنم لیست نکات تغییر یافته و شکلات رفع شده در آپدیت ها را بررسی کنید من احتمال می دم رفع شده باشه!

X-DATA
چهارشنبه 02 فروردین 1391, 15:00 عصر
ممنون مشکل رو پیدا کردم به خاطر استفاده از کامپوننت Dynamic skin form هست این کامپوننت همچین مشکلی رو ایجاد می کنه !