View Full Version : نحوه ی فارسی کردن datetime picker
mehdi mahbobi
چهارشنبه 02 فروردین 1391, 15:00 عصر
سلام به همه ی دوستان.میدونم که کامپاننت های زیادی برای نمایش تاریخ date time picker بصورت شمسی تهیه شده.اما چیزی که دنبالش هستم نحوه ی نوشتن این کامپننت هاست و نه صرفا" استفاده از اون.
از دوستان خواهش دارم در این رابطه راهنماییم کنن.
barnamenevisforme
چهارشنبه 02 فروردین 1391, 17:10 عصر
سلام
عیدتون مبارک باشه
واسه تهیه یه component مهمترین مسئله استفاده از ابزار مناسب هست.
واسه یک date time picker هر چند ساده ولی مد نظر خود شخص استفاده از sysytem.globalization name space توابع تبدیل تاریخ میلادی به شمسی رو -که مهمترین بخش کاره-میتونه فراهم میکنه.
میمونه ابزار نمایش و انتخاب که یه list view جوابگوی کار خواهد بود،فقط باید یه کم توی designer code تغییراتی داده بشه.
بسم الله
mehdi mahbobi
چهارشنبه 02 فروردین 1391, 20:21 عصر
سلام
عیدتون مبارک باشه
واسه تهیه یه component مهمترین مسئله استفاده از ابزار مناسب هست.
واسه یک date time picker هر چند ساده ولی مد نظر خود شخص استفاده از sysytem.globalization name space توابع تبدیل تاریخ میلادی به شمسی رو -که مهمترین بخش کاره-میتونه فراهم میکنه.
میمونه ابزار نمایش و انتخاب که یه list view جوابگوی کار خواهد بود،فقط باید یه کم توی designer code تغییراتی داده بشه.
بسم الله
سلام دوست عزیز سال نو شما هم مبارک
میشه یه نمونه کد مربوط به designer code قرار بدید یا لینکی که بتونه کمکم کنه. من قبلا" از sysytem.globalization name space استفاده کردم و با یه سری کلاس ها و توابع از تاریخ فارسی استفاده میشد ولی خوب از datetime picker یا calander برای نمایش تاریخ استفاده نکرده بودم.
barnamenevisforme
چهارشنبه 02 فروردین 1391, 21:27 عصر
میشه یه نمونه کد مربوط به designer code قرار بدید
دوست عزیز منظور من از designer code مثل شکل زیره:
84516
اگه یه پروژه از نوع user control تعریف کنید،و یه listview روی اون قرار بدید.با کم و زیاد کردن مشخصه ها ی اون میتونید به هدفتون دست پیدا کنید
محمدامین شریفی
پنج شنبه 03 فروردین 1391, 01:14 صبح
سلام به همه ی دوستان.میدونم که کامپاننت های زیادی برای نمایش تاریخ date time picker بصورت شمسی تهیه شده.اما چیزی که دنبالش هستم نحوه ی نوشتن این کامپننت هاست و نه صرفا" استفاده از اون.
از دوستان خواهش دارم در این رابطه راهنماییم کنن.
سلام.
پروژه persianwpftoolkit.codeplex.com را باز کن.
عبارت PersianCalendar را یه Find بزن، ببین چیکار کرده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.