PDA

View Full Version : سلام من میخواستم بدونم برای آغاز کار با vb باید از کجا شروع کنم

arash-va
یک شنبه 06 آذر 1384, 03:38 صبح
یعنی میخواستم بدونم باید با کتاب شروع کنم یا با چیز دیگه ای ؟ :متعجب: اگه می شه توضیح کامل از نام کتاب و نویسنده ی کتاب را می خواستم مرسی

fatimah
یک شنبه 06 آذر 1384, 08:13 صبح
سلام . خوشحالیم که می خوای شروع به کار کنی . و به نظر من بهتره که با کتاب شروع کنی البته باید خودت هم همه سعی و تلاشت رو به کار بگیری . و در مورد نام کتاب هم بگم که اگه می خوای برات سئوال می کنم و بهت خبر می دم چون نمی دونم که آیا کتاب جدیدی به بازار عرضه شده یا نه ؟ ایشا ا... که موفق باشی اگه هم مشکلی داشتی بپرس تا بچه ها بهت کمک کنن .. بای

fatimah
یک شنبه 06 آذر 1384, 08:23 صبح
دوست عزیز فکر کنم که کتاب اموزش گام به گام Vb نوشته عین ا... جعفر نژاد قمی هم بد نباشه ، می تونی امتحان کنی

vbapr2005
دوشنبه 14 آذر 1384, 14:40 عصر
هم راجع به نسخه ی 6 و هم راجع به دات نت 3 تات کتاب اینجا هست:
http://vbapr.persiangig.com/

vbapr2005
دوشنبه 14 آذر 1384, 14:45 عصر
البته وی بی دات نت جعفر هم خوبه. وی بی 6 اون هم به نظر من بدک نیست

meh_secure
چهارشنبه 30 آذر 1384, 11:45 صبح
برای شروع کردن نباید بگی از کجا باید شروع کنم.

تو همین سایت در بخش VB می تونی کتابهایی رو بگیری و همچنین سوالاتت رو مطرح کنی تا من و بقیه دوستان (اگه جوابشو بدونیم ) بهتون پاسخ بدیم.

موفق باشید.

Lagon666
جمعه 24 شهریور 1385, 09:30 صبح
به نظر من با سورس کد شروع کنی خیلی موفق تری.

davood_noori
دوشنبه 03 مهر 1385, 01:59 صبح
با سلام....
من خودم که خواستم شروع کنم کتابهای زیادی خریدم ولی بهترین کتاب که دیدم بدردم خورد و متنش روان بود ومثالهاش همهگی جواب می داد کتاب آموزش ویژوال بیسیک 6 در 21 روز بود از انتشارات نص ترجمه علیرضا زارع پور

Reza_gold
پنج شنبه 06 مهر 1385, 14:16 عصر
آقایون من از همگی ممنونم چون من هم تازه می خواستم شروع کنم . قبلاً با دلفی 7 کار می کردم ولی به دلایلی الان دیگه می خوام با VB 6.0 یا VB.NET کار کنم ولی نمی دونم کدوم یکی بهتره ؟
از Davood_noori هم خیلی ممنونم .

yavari
شنبه 08 مهر 1385, 09:53 صبح
آقایون من از همگی ممنونم چون من هم تازه می خواستم شروع کنم . قبلاً با دلفی 7 کار می کردم ولی به دلایلی الان دیگه می خوام با VB 6.0 یا VB.NET کار کنم ولی نمی دونم کدوم یکی بهتره ؟
از Davood_noori هم خیلی ممنونم .
سلام

با توجه به اینکه شما دلفی 7 کار کردین اومدن و اینکه میدونیم VB 6.0 با دلفی تقریبا در یه سطح هستن پیشنهاد میکنم به سمت دات نت برین تا براتون آموزش تازه ای داشته باشه !
بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند ! :چشمک:

موفق باشید