PDA

View Full Version : تعیین یک پیغام قبل از انجام یک عمل



hamidhassas
پنج شنبه 03 فروردین 1391, 20:31 عصر
من میخوام وقتی که کاربر میخواد یک رکورد را حذف و یا ویرایش کنه یک پیغام به اون داده بشه که اگر او رو تایید کرد عمل حذف و یا ویرایش انجام بشه و اگر اون رو تایید نکرد هیچ عملی اتفاق نیفته

لطفا اول درباره گذاشتن یک پیغام برام توضیح بدید بعد طرز گزاشتن پیغام و تعیین یک عمل خاص را برام توضیح بدید و بعد جزء به جزء کدی رو که قرار میدید توضیح بدین تا من مبتدی هم یاد بگیرم


ممنون

SadeghPro19
پنج شنبه 03 فروردین 1391, 21:49 عصر
سلام به نظرم با جی کوری و پلاگین UI اون راحت و البته با ظاهری زیبا میتونید اینکار رو انجام بدید درباره Jquery UI جستجو کنید به نتیجه خواهید رسید..

hamidhassas
پنج شنبه 03 فروردین 1391, 22:06 عصر
سلام به نظرم با جی کوری و پلاگین UI اون راحت و البته با ظاهری زیبا میتونید اینکار رو انجام بدید درباره Jquery UI جستجو کنید به نتیجه خواهید رسید..

تو سایت جستجو کردم هیچ جیزی نبود تو سایت های دیگه هم من سر در نیاوردم آخه من تازه کارم و خیلی چیزی نمیدونم

binyaft
پنج شنبه 03 فروردین 1391, 22:18 عصر
در مورد آژاکس ( Ajax ) گوگل کنید .

MostafaEs3
جمعه 04 فروردین 1391, 00:12 صبح
این جواب ها همشون درسته ولی نه ... شما کافیه اینی که من میگم بذاری بعد با Ajax اطلاعات رو منتقل کنی که خیلی راحته



var button = confirm ("آیا میخواهید به صفحه ی بعدی منتقل شوید ؟")
if (button == true)
{
window.location = "Yes.php";
}
else
{
window.location = "No.php";
}
</script>


شرمنده این ویرایشگر کمی مشکل داره بخاطر همین توی قالب php گذاشتم

hamidhassas
جمعه 04 فروردین 1391, 08:41 صبح
این جواب ها همشون درسته ولی نه ... شما کافیه اینی که من میگم بذاری بعد با Ajax اطلاعات رو منتقل کنی که خیلی راحته



var button = confirm ("آیا میخواهید به صفحه ی بعدی منتقل شوید ؟")
if (button == true)
{
window.location = "Yes.php";
}
else
{
window.location = "No.php";
}
</script>


شرمنده این ویرایشگر کمی مشکل داره بخاطر همین توی قالب php گذاشتم

ممنون اما میشه کامل تر توضیح بدین
1-این کد را در جا قرار بدم
2- وقتی این کد را قرار دادم یعنی وقتی مثلا روی گزینه حذف کلیک شد پیغام نمایش داده میشه که دارای دو گزینه yes , no است که اگر بر روی yes کلیک بشه میره به صحفه yes.php و اگر روی no کلیک بشه میره به صحفه no.php
3-بعد در داخل هر یک از صحفه های yes.php , no.php کد و یا هر دستوری که دلم خواست رو قرار میدم

درست متوجه شدم یا که اشتباه میکنم

MostafaEs3
جمعه 04 فروردین 1391, 13:26 عصر
آفرین .. این میشه .. از آجاکس هم میتونی استفاده کنی که نیازی دیگه به جایی رفتن نیست و مستقیم پردازش انجام میشه

mahmod2000
جمعه 04 فروردین 1391, 15:15 عصر
onClick=\"return confirm(' آیا مطئن هستید؟')\"


میتونید از این کد در جایی که میخواید استفاده کنید..

hamidhassas
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 23:37 عصر
من میخوام برای یک دکمه یک شرط بزام که وقتی روی دکمه کلیک شد اول پیغامی ظاهر بشه از کاربر بپرسه مطمئن هستی یا نه اگه گفت بله به لینک زیر بره و در غیر این صورت هیچ اتفاقی نیفته



<a class="No_UnderLine_Link" href="<?php
print "Delete_Record.php?h=$row[0];"
?>" title="حذف"></a>

hamidhassas
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 23:48 عصر
<a class="No_UnderLine_Link" href="<?php

var button = confirm ("آیا میخواهید به صفحه ی بعدی منتقل شوید ؟");
if (button == true)
{
window.location = "<?php print "Delete_Record.php?h=$row[0]";?>";
}
else
{
window.location = "No.php";
?>

" title="حذف">

MostafaEs3
جمعه 11 فروردین 1391, 01:51 صبح
بابا این جاوا اسکریپته که من بت دادم ! بطور معمول اینجوری ازش استفاده میشه :



<script type="text/javascript">
function check(){
var button = confirm ("آیا میخواهید به صفحه ی بعدی منتقل شوید ؟");
if (button == true)
{
window.location = "<?php print "Delete_Record.php?h=$row[0]";?>";
}
else
{
window.location = "No.php";
}
</script>

<a class="No_UnderLine_Link" title="حذف" onclick="check()"></a>


اول اینکه شرمنده توی قالب پی اچ پی گذاشتم چون این ویرایشگره کمی مشکل داره
دوم توضیحات :
ببینید اون کد بالا که دادم اصلا php نبود و جاوا اسکریپت بود ...
اینجا من یک فانکشن با جاوا اسکریپت گذاشتم که زمانی که فراخوانی بشه پیام ظاهر بشه ... بعد اومدم اون رو توی خاصیت onclick روی تگ a گذاشتم که باعث میشه زمانی که روی اون لینک کلیک میشه فانکشن فراخوانی بشه

Good Luck !

MMSHFE
جمعه 11 فروردین 1391, 10:09 صبح
اینهمه دردسر نمیخواد که:


<a class="No_UnderLine_Link" href="<?php echo 'Delete_Record.php?h='.$row[0]; ?>" onClick="javascript: return confirm('Are you sure?');">Delete</a>

MostafaEs3
جمعه 11 فروردین 1391, 10:27 صبح
:لبخند: آره این راحتتره ... من معمولا سختترین راه رو انتخاب میکنم !! :لبخند: