View Full Version : چطوری قطر یک جدول رو select کنم؟
mg_mahyar
جمعه 04 فروردین 1391, 07:13 صبح
سلام
من چندین راه رو تست کردم ولی نتیجه ندادو و فقط توی سطر اول عمل میکنه.
چون نمیخوام ذهنیت بدم نسبت به کد خراب خودم کد رو نزاشتم.
ولی مسیله اینه. یک جدول داریم n*n که میخواهیم به قطر اصلی اون رنگ قرمز بدیم مثلا.
EMERTAT
جمعه 04 فروردین 1391, 09:13 صبح
این می تونید با css درست کنید
به قطر اصلی یه کلاس نسبت بدید
و بعد
border: 1px solid #FF3366;
حالا اگه می خوای با یه رویداد این بدی با استفاده از jquery اینجور عمل کن
$(".className").css({border: '1px solid #000000'});
mg_mahyar
جمعه 04 فروردین 1391, 16:26 عصر
نه نمیخوام اینجوری باشه . میخوام یک جدول که کلاسی بهش ندادم رو باهاش اینکارو بکنم. تصور کن یک جدول صد در صد باشه. منطقی نیست بهش دونه دونه کلاس بدم که.
تازه اگر قرار باشه اطلاعات رو از دیتا بیس بخونه و بعدا جدول ایجاد بشه که دیگه نمیشه به قطرش کلاس داد.
EMERTAT
جمعه 04 فروردین 1391, 21:41 عصر
الان چند بار send کردم نمی یااااااااااد
$("table tr").each(function (index, items) {
$($(items).children().toArray()[index]).css({ border: '1px solid #000000' });
});
farhadfery
شنبه 05 فروردین 1391, 19:29 عصر
ماتریس را که ترم اول تو برنامه نویسی پاسکال یا سی باید کار کرده باشید! یه سرچ بزنید: عناصر قطر اصلی یا مجموعه عناصر قطر اصلی ماتریس. الگوریتمش دستتون می یاد.
یا حق
plague
یک شنبه 06 فروردین 1391, 02:09 صبح
قطر رو یکجا نمیتونی سلکت کنی چون المنتی به اسم قطر نمیشناسه
ولی میتونی به td ها بکگراند بدی و اینهایی که بکگراند میدی رو جوری انتخاب کنی که قطر جدول رو رنگی کنن اگه جدولت مربعی باشه شماره اون td که باید رنگی کنی برابره با شماره همون tr
یه شمارنده میزاری و به ازای هر tr جدول که سلکت میکنی یدونه به این شمارنده اضافه میکنی تا بدون td شماره چند رو رنگی کنی
من سینتکس درستش رو نمیدونم چیه ولی یچیزی شبیه به این میشه
var counter = 0 ;
$('tr').each(function(){
counter++;
$(this+':nth-child('+counter+')')css("background", "#ff0000");
})
این برای جدول های مربعی جواب میده جون به ازای هر ردیف فقط یدونه td رو رنگی میکنه
برای جداول مستطیلی باید فرمول نوشته بشه و محاسبه دقیق بشه تا محاسبه بشه هر ردیف چند تا از td ها و کدوم td ها رنگی بشن
mg_mahyar
سه شنبه 08 فروردین 1391, 19:52 عصر
مرسی دوستان تقریبا همزمان با همون پست شماره 4 از یک راه دیگه مسیله رو حل کردم. (نوع سلکتش با اونی که توی پست چهار بود فرق داشت. ) کلی هم وقت گرفت.
به هر حال ممنون ضمنا از آقای farhadfery (http://barnamenevis.org/member.php?62454-farhadfery) میخوام یه بار تست کنن تا متوجه بشن با پاسکال فرق داره.
farhadfery
سه شنبه 08 فروردین 1391, 20:42 عصر
به هر حال ممنون ضمنا از آقای farhadfery (http://barnamenevis.org/member.php?62454-farhadfery) میخوام یه بار تست کنن تا متوجه بشن با پاسکال فرق داره.
با آرزوی موفقیت روز افزون شما. عزیزم گفتم الگوریتمش دستتون می یاد. الگوریتم را که شما بدونید چه طوری هست پیاده سازیش می کنید.
ماتریس را که ترم اول تو برنامه نویسی پاسکال یا سی باید کار کرده باشید! یه سرچ بزنید: عناصر قطر اصلی یا مجموعه عناصر قطر اصلی ماتریس. الگوریتمش دستتون می یاد.
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.