PDA

View Full Version : telnet

sharare
یک شنبه 06 آذر 1384, 09:51 صبح
یکی بگه چرا وقتی از کام÷وترم به بقیه کام÷یوترهای شبکه ping می دهم مشکلی نداره ولی telnet مه می کنم این ÷یغام رو می ده؟!
"could not open connection to the host , on port 23"

a.joolaie
یک شنبه 06 آذر 1384, 11:55 صبح
خوب هین به این دلیل هست که شما یا ÷شت فایروال هستین یا اگه از روتر عبور میکنین روی روتر این ÷ورت بسته است . در هر حال ÷ورت 23 که برای ازتباط TELNET هستش بسته است.یک چیز دیگه هم ممکن هست اول این که به چه چیزی دارین TELNET میکنین.
اگه به یک سیستم عامل باشه سرویس TELNET بسته است که باید روی کام÷یوتر مقصد START کنید سرویس TELNET را.مخصوصا اگه کام÷یوتری که بهش TELNET میکنین WIN 2000 یه WIN2003یا XP باشه حتما باید TELNET SERVICE را روی اون کام÷یوتر ها START کنید.اگه خواستین بگین روش START کردن را هم توضیح میدم

cybercoder
سه شنبه 08 آذر 1384, 11:53 صبح
توی خط فرمان بنویس net start telnet اگه ویندوز اگه لینوکس بنویس : service telnet start
برای هر کدوم از کلاینت ها اگه زیادن با manage و رموت کانکت می تونی سرویس های هر کلاینتی رو که می خوای اجرا کنی همان طور که دوست عزیز ما گفت پورت 23 که مربوط به پروتکل تلنت هست بسته است عموما روی روترها تلنت رو باز میذارن چون کانکت کردن به روتر با کابل کنسول پر دردسره و اینکه به صورت ریموت نمیشه روتر رو کانفیگ کرد.
موفق باشی

LOLOLO
سه شنبه 08 آذر 1384, 12:42 عصر
توی خط فرمان بنویس net start telnet اگه ویندوز اگه لینوکس بنویس : service telnet start
برای هر کدوم از کلاینت ها اگه زیادن با manage و رموت کانکت می تونی سرویس های هر کلاینتی رو که می خوای اجرا کنی همان طور که دوست عزیز ما گفت پورت 23 که مربوط به پروتکل تلنت هست بسته است عموما روی روترها تلنت رو باز میذارن چون کانکت کردن به روتر با کابل کنسول پر دردسره و اینکه به صورت ریموت نمیشه روتر رو کانفیگ کرد.
موفق باشی

روی روترها این کار رو می کنن ولی با گذاشتن ACL بر روی اینترفیس های اون، مانع انجام این عمل از هر سیستمی در شبکه میشن.

sharare
سه شنبه 08 آذر 1384, 15:11 عصر
از همه ممنونم. خودم فهمیدم مشکلم کجا بود . روی سیستم نرم افزارsymantec client firewall نصب شده بود که همه ÷ورتها رو بسته بود.رفتم و ÷ورتها رو تنظیم کردم و درست شد.
حالا یکی بگه ای ACL که گفتید یعنی چه؟

sharare
سه شنبه 08 آذر 1384, 15:16 عصر
برای فعال کردن telnet service آیا فقط کافی است که از services سرویس telnet رو فعال کنیم

cybercoder
سه شنبه 08 آذر 1384, 18:00 عصر
آره
عزیزم وقتی شما ACL تعریف می کنی به این معنی نیست که پورت رو بستی بلکه permision ‌رو به ip خاصی می دی

LOLOLO
سه شنبه 08 آذر 1384, 22:06 عصر
آره
عزیزم وقتی شما ACL تعریف می کنی به این معنی نیست که پورت رو بستی بلکه permision ‌رو به ip خاصی می دی

گفته شما در صورتیه که کاربر مورد نظر از روش Standard IP ACL استفاده کنه. در روش Extended IP ACL، مدیر سیستم می تونه روی تک تک پورتها مدیریت داشته باشه.