ورود

View Full Version : ایجاد شبکه تلویزیون خصوصی (شبکه اینترانت)

hamidhws
جمعه 04 فروردین 1391, 19:13 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید
عیدتون مبارک دوستان

پیشاپیش اگر عنوان رو بد معرفی کردم یا درست منظورمو نرسوندم معذرت میخوام

و اما سوال:

راستش کاری که میخوام بکنم به این صورته :
فرض کنید 10 تا تلویزیون داریم و یک کامپیوتر مرکزی که بوسیله اون میخوایم تصاویری ترجیحا مجزا روی تلویزیون ها ارسال کنیم.حالا به نظر شما از چه روش های میشه استفاده کرد؟(مثلا برای تلویزیون شماره 1 فیلم پخش کنیم یا برای شماره 2 یک تصویر یا متن یا ...)

پ.ن:البته خودم یه روش هایی پیدا کردم مثلا استفاده از تبدیل hdmi to cat5 و برعکس یا استفاده از یه مینی کامپیوتر در کنار هر تلویزیون . میخواستم ببینم راه دیگه ای نیست؟ در روش اول یه مشکل که هست اینه که نمیتونیم تلویزیون ها رو مستقیم به سرور (کامپیوتر مرکزی) وصل کنیم (از طریق کابل شبکه) و دلیل اون هم فاصله زیاد اونهاست (شبکه اینترانت)

اگه دوستان روشی رو میدونن ممنون میشم راهنمایی کنن(هزینه یا تجهیزات مهم نیست )

با تشکر از همگی دوستان

Felony
جمعه 04 فروردین 1391, 21:37 عصر
میتونی از سیستم هایی مثل Apple TV استفاده کنی .

hamidhws
جمعه 04 فروردین 1391, 21:55 عصر
ممنون جناب تاجیک
میشه کمی توضیح بدید؟

با تشکر

Felony
شنبه 05 فروردین 1391, 20:12 عصر
Apple TV دستگاهی هست که توسط درگاه HDMI به تلوزیون یا ... متصل میشه و شما میتونید به وسیله Wireless کامپیوتر بهش متصل بشید و ویدئو و ... مورد نظر رو از طریق WiFi روش استریم کنید ، اگر خواستید دستتون هم برای برنامه نویسیش کم و بیش باز هست ، Apple TV دارای سیستم عامل iOS شرکت Apple هست و میتونید توسط زبان Object C و محیط X-Code براش برنامه بنویسید .

حالا نمیدونم دستگاه دیگه ای با این مشخصات موجود هست یا نه ( احتمال بسیار زیاد هست ) .

hamidhws
شنبه 05 فروردین 1391, 23:39 عصر
ممنون از پاسخگوییتون

میتونید به وسیله Wireless کامپیوتر بهش متصل بشید و ویدئو و ... مورد نظر رو از طریق WiFi روش استریم کنید
در واقع یعنی کامپیوتر باید نزدیک apple tv باشه درسته؟اما من میخوام از یه کامپیوتر مرکزی استفاده کنم (در شبکه اینترانت و فاصله بالای 100 متر) و تصاویر مجزا روی هرکدوم ازتلویزیون ها بفرستم
البته کمی در مورد apple tv تحقیق کردم و گویا میتونه به اینترنت وصل بشه از از طریق سایت های نظیر یوتیوب و .. فیلم پخش کنه. حالا به نظر شما میشه راهی پیدا کرد که توی شبکه اینترانت (آفلاین) یه سایت اشتراک ویدئو طراحی کرد و apple tv رو روی اون تنظیم کرد؟
پ.ن:البته گویا اپل اونو بصورت انحصاری برای محصولات خودش و سایت های اشتراک ویدئو خاصی طراحی کرده اما گویا jailbreak شده و ... لطفا اگر اطلاعی دارید راهنمایی بفرمایید

با تشکر

Felony
یک شنبه 06 فروردین 1391, 10:21 صبح
البته گویا اپل اونو بصورت انحصاری برای محصولات خودش و سایت های اشتراک ویدئو خاصی طراحی کرده اما گویا jailbreak شده و ... لطفا اگر اطلاعی دارید راهنمایی بفرمایید
Apple دستت رو برای برنامه نویسی زیاد باز نمیزاره ، اگر هدفت اونی هست که بالا گفتی روش حساب نکن .

hamidhws
دوشنبه 07 فروردین 1391, 23:15 عصر
Apple دستت رو برای برنامه نویسی زیاد باز نمیزاره ، اگر هدفت اونی هست که بالا گفتی روش حساب نکن .

ممنون به نظر شما چه راه دیگه ای هست

hamidhws
شنبه 09 اردیبهشت 1391, 21:12 عصر
ببخشید که تاپیکو بالا میارم
به نظر شما میشه یه شبکه ماهواره ای داخلی(در حد 20 10 کیلومتر مربع) راه اندازی کرد؟ یعنی فرضا یه دیش ماهواره ای فرستنده داشته باشیم و بقیه گیرنده ؟