PDA

View Full Version : کمک در دیتا گرید فوری

soduko021
شنبه 05 فروردین 1391, 00:19 صبح
سلام دوستان اقا من چند تا تکست باکس دارم و 1دیتاگرید هر موقع در تکست باکس ها تایپ میکنم اتوماتیک وارد دیتا گرید میشه حالا میخوام اینطوری وارد نشه اول در تکست ها وارد کنم و بعد با command bottun وارد دیتا گرید بشه اگر راهنمایی کنید ممنون میشم یا سورس کدش رو بگید در ویژوال بیسیک 6

Ali0Boy
شنبه 05 فروردین 1391, 00:56 صبح
خوب ببین شما کدی که نوشتید رو اینجا بگذارید تا دوستان کمکتون کنند. شاید جایی از برنامه تکس باکس ها را به صورت داینامیک با بانک وصل کرده اید، اصلا از چه روشی برای اتصال به بانک استفاده می کنی؟ لطفا سوال رو کامل روشن کنید

soduko021
شنبه 05 فروردین 1391, 01:15 صبح
Private Sub Command1_Click()
On Error Resume Next
Adodc1.Recordset.AddNew

soduko021
شنبه 05 فروردین 1391, 01:19 صبح
خوب ببین شما کدی که نوشتید رو اینجا بگذارید تا دوستان کمکتون کنند. شاید جایی از برنامه تکس باکس ها را به صورت داینامیک با بانک وصل کرده اید، اصلا از چه روشی برای اتصال به بانک استفاده می کنی؟ لطفا سوال رو کامل روشن کنید
سلام دوست عزیز من با ویژوال دیتا منیجر که برای ویژوال بیسیک 6 هست پایگاه ساختم و با adodc وصل شدم ؛اول با اکسس 2007 ساختم اما ویژوال بیسیک 6 نشناخت

Ali0Boy
شنبه 05 فروردین 1391, 01:22 صبح
ببین من الان یک دو سالی هست vb 6 دیگه کار نمی کنم. برا همین نرم افزار اون چون بر روی ویندوز 7 مشکلات ریلیز کردن ocx ها رو داشت نصب نکردم.

یک برنامه برات میزارم این ماله اون اولهای vb کارکردنم هست یه چکش بکن شاید مشکلت حل شد.
اگر خطای آدرس بانک رو داد پوشه data رو به اوجایی که می گه کپی کن چون آدرس رو استاتیک دادم و از روش ساده اتصال به بانک access استفاده کردم. یه جستجو هم بکنی برنامه های بهتری رو می تونی پیدا کنی.

موفق باشید

soduko021
شنبه 05 فروردین 1391, 01:31 صبح
بفرمایید دوست عزیز اینم برنامه کامل

soduko021
شنبه 05 فروردین 1391, 01:48 صبح
علی جون میشه این برنامه ای دادی رو توضیح بدی ؟ با چه بانکی وصل شدی؟اون جدولی که رد برنامه برای وارد کردن اطلاعات استفاده کردی چی هست چون دیتا گرید نبود و از چه پایگاه داده ای استفاده کردی؟
ممنون میشم

Ali0Boy
شنبه 05 فروردین 1391, 01:57 صبح
بفرمایید دوست عزیز اینم برنامه کامل
دوست عزیز همون طور که در پست قبلم اعلام کردم من به دلیل داشتن ویندوز 7 نمی تونم کدتون رو ببینم برای همین یک نمونه براتون گذاشتم. این نمونه ی من نمی دونم اگه درست کارکنه خیلی جلو می اندازدتون فقط کافی بررسی کنید. البته قول حتمی نمی دهم ولی انشاءالله که راه می اندازد. اگر هم عجله ندارید تا virtual نصب کنم و اگه توانستم مشکلتون رو حل کنم

soduko021
شنبه 05 فروردین 1391, 02:20 صبح
علی جان بعضی از دستوراتشو مفهوم و معنی شو نمیفهمم نمیدونم برای چی استفاده شده

Ali0Boy
شنبه 05 فروردین 1391, 02:24 صبح
مشکلت رو فهمیدم همونی بود که اول بار گفتم، ببین شما اومدی textbox هات رو datasource اون هارو برابر adodc1 قرار دادی و برای اونها datafield انتخاب کردی برای همین وقتی اطلاعات وارد می کنی داده ها به صورت اتوماتیک ذخیره می شوند.

برنامه ات رو درست کردم تغییرات بعدی با خودت. توجه اول ADD رو بزن بعد داده ها رو وارد کن بعد Save رو بزن این روش کار یک برنامه ی جامع هست. از این به بعد هم همراه پروژه ات بانکت رو هم بزرا. قبل از اجرای برنامه اول برو adodc رو انتخاب کن و بانک داخل پوشه که فرستادم رو انتخاب کن و بعد برنامه رو اجرا کن.

موفق باشی، یاعلی

Ali0Boy
شنبه 05 فروردین 1391, 02:26 صبح
علی جان بعضی از دستوراتشو مفهوم و معنی شو نمیفهمم نمیدونم برای چی استفاده شده
چون تازه کار هستی، یواش یواش راه می افتی، کدهایی که اشکال داری رو یه سرچ کوچولو در انجمن بکنی می فهمی از چه قراره. اگه هم پیدا نکردی همه رو یکجا جمع کن و بزار اینجا تا خودم برات توضیح بدهم فقط یادت نره اول سرچ کن چون وقتی جستجو می کنی با مطالب جالب تری هم روبرو می شوی. درضمن یه سری به پروفایل من بزن، من در اونجا هم اشاره کرده ام که اسم واقعی من مرتضی است و اون علی که می بینی به عشق مولایم علی و اینکه از اسم علی خیلی خوشم میاد گذاشتم یه جورایی اسم مستعارم هست.

soduko021
شنبه 05 فروردین 1391, 02:51 صبح
مرتضی جان دستت درد نکته عجب چیزی شد بیبن خیلی مردی خیلی اقایی خیلی باحالی علی یارت با مرام ردیف شد

soduko021
شنبه 05 فروردین 1391, 03:10 صبح
مرتضی این بانک من رو با چی زدی با اکسس 2003 یا 2007؟

soduko021
شنبه 05 فروردین 1391, 04:17 صبح
ابن دستور به چه معناست Set dgClient.DataSource = adoClient

Ali0Boy
شنبه 05 فروردین 1391, 23:36 عصر
مرتضی این بانک من رو با چی زدی با اکسس 2003 یا 2007؟
با خود بانک ساز vb6 زدم چون گفتم شاید به access 2003 - 2007 زیاد وارد نباشی. البته ترتیب کار یکی است

Ali0Boy
شنبه 05 فروردین 1391, 23:37 عصر
ابن دستور به چه معناست Set dgClient.DataSource = adoClient
ببین dgclient نام dataGrid هست که من استفاده کردم و با این کار میایم سورس داده ای که گرید باید نمایش بدهد رو مشخص می کنیم که همان طور که می بینی سور داده ی ما adoClient می باشد.
درضمن اون سوالی که به صورت نظر خصوصی ارسال کردی رو جواب نمی دهم مگر اینجا بیان کنی. چون دیگر دوستان نیز شاید این سوال برایشان پیش آید.

مرتضی جان دستت درد نکته عجب چیزی شد بیبن خیلی مردی خیلی اقایی خیلی باحالی علی یارت با مرام ردیف شد

قربانت این حرفها چیه ما همه اینجا هستیم که ایرانی با قدرت برنامه نویسی اول در جهان بسازیم. درضمن به شما می گویم، دیگر دوستان هم توجه کنند برای تشکر کردن، کلید تشکر رو گذاشتند و سعی کنید یک تاپیک رو زیاد بخاطر این گونه تشکر ها بی فایده اش نکنید! :لبخند:

soduko021
یک شنبه 06 فروردین 1391, 00:53 صبح
سلام مرتضی جان کجا بودی از صبح
میشه این دستورات را توضیح بدین
If dcmbCDrv1.Text = "" Then txtDrvName1.Text = "": dcmbCDrv1.Text = "ÇäÊÎÇÈ"
adoDrv.Recordset.MoveFirst
While Not adoDrv.Recordset.EOF
If adoDrv.Recordset.Fields(0).Value = dcmbCDrv1.Text Then
txtDrvName1.Text = adoDrv.Recordset.Fields(1).Value + " " + adoDrv.Recordset.Fields(2).Value
Exit Sub
End If
adoDrv.Recordset.MoveNext
Wend
End Sub
ممنون

Ali0Boy
یک شنبه 06 فروردین 1391, 01:23 صبح
ببین این کد فکر کنم در صفحه ی ثبت فاکتور باشه. اگه دیده باشی در برنامه های ایجوری که برای تاکسی سرویس ها می نویسند، مثلا در قسمت ثبت فاکتور فقط کد راننده ها رو نمایش می دهند و وقتی کد رو انتخاب کرد مشخصات مورد نیاز نمایش داده می شود. این هم به همین روال هست.
خط اول چک می کنه که حتما کد انتخاب شده باشه چون در رویداد کلیک نوشته ام و تو می تونی داخل رویداد change بنویسی و نیازی به این خط نیست.
خط دوم میرود به اولین رکورد.
خط سوم تا خط آخر while می گرده اگر داخل بانک چنین راننده ای با این مشخصات بود نام و نام خانوادگی اش رو چون فیلد 1 و فیلد 2 رو به هم چسبوندم، نمایش میدهد و طرف مطمئن می شود که راننده را درست انتخاب کرده.

ببینم راستی شما اهل کجا هستید؟ بابا من رو بگی سرم شلوغه براهمین شب ها مثل جغد روی کامپیوتر افتادم، شما اون هم مثل دیشب که فکر کنم تا 2 الی 3 شب بود بیدار بودیم درسته(البته اگر شما هم به وقت محلی ایران باشید) :لبخند:

soduko021
یک شنبه 06 فروردین 1391, 01:33 صبح
من اهل اسلامشهر هستم یکی از شهرستان های تهران بله من شب ها تا دیر وقت بیدار هستم
راستی چرا دستور while not استفاده کردین اصلا بچه معناست چرا با if ننوشته اید

Ali0Boy
یک شنبه 06 فروردین 1391, 01:45 صبح
من اهل اسلامشهر هستم یکی از شهرستان های تهران بله من شب ها تا دیر وقت بیدار هستم
راستی چرا دستور while not استفاده کردین اصلا بچه معناست چرا با if ننوشته اید
بله اگه درست یادم باشه با تابع find بود که می شد تشخیص داده داده ای با شرایطی وجود داره داخل بانک یا نه که این رو با if می شود نشوت. ولی:
اون خط whlie چو خط adoDrv.Recordset.EOF وقتی true می شود که به آخرین رکورد رسیده باشید و همان طور که می دانید while وقتی اجرا می شود که شرط آن true باشد پس اگر بنویسیم while adoDrv.Recordset.EOF هرگز دستور while اجرا نمی شود مگر آنکه چیزی داخل بانک نباشد و یا به آخرین رکورد رسیده باشیم این ارتباط مستقیم داره با eof و دومن مگر ما نمی خواهیم یکسری داده را نمایش بدهیم پس باید تا آخرین رکورد رو بگردیم و اگر شرط برقرار بود و داده یافت شد حالا موارد مورد نیاز رو بر داشت کنیم.

درضمن بعد از خط 5 و قبل از end if می توانیم از حلقه ی while خارج شویم چون مطمئن هستیم که نمی تواند دو راننده با یک کد موجود باشند. پس می توانی اون خط رو نیز درست کنی.
امیدوارم که توانسته باشم جوابتون را روشن داده باشم.

soduko021
یک شنبه 06 فروردین 1391, 02:12 صبح
مرتضی این دستور جستجو رو یه بار دیگه مینویسی تو این برنامت کپی میکنم و با برنامه خودم تطبیق میدم درست نمیشه میشه تو یک بار دیگه بنویسی
ممنون میشم

Ali0Boy
یک شنبه 06 فروردین 1391, 13:31 عصر
باسلام
بفرما این هم یک برنامه ی کامل phone-book، این برنامه از همه نظر کامل هست ولی وقت نکردم زیاد روش کار کنم. طراحی و چک کردن مقادیر و اندازه ی ورودی ها و ... پای خود شما.
در کد ها نیز توضیحاتی داده ام اگر باز هم سوال داشتید همین جا مطرح کنید.

soduko021
یک شنبه 06 فروردین 1391, 16:49 عصر
مرتضی جان دستت درد نکنه واقعا ممنون فقط یه درخواست داشتم میشه این پروژه رو همه چیزشو فینگلیش کنی؟ چون تو ویندوز من درهم برهم هست فونتش
راستی به برنامه ات امکان اضافه کردن عکس برای مخاطب رو هم میزاری یاد بگیرم و در پایگاه داده زخیره شود
ممنون میشم

Ali0Boy
یک شنبه 06 فروردین 1391, 17:47 عصر
مرتضی جان دستت درد نکنه واقعا ممنون فقط یه درخواست داشتم میشه این پروژه رو همه چیزشو فینگلیش کنی؟ چون تو ویندوز من درهم برهم هست فونتش
راستی به برنامه ات امکان اضافه کردن عکس برای مخاطب رو هم میزاری یاد بگیرم و در پایگاه داده زخیره شود
ممنون میشم

اولن در مورد فونت، برای اینکه بتوانی فونت های فارسی رو بخونی اول اینکه فارسی ویندوز رو نصب کن و دوم اینکه برو به منوی Option برنامه VB و فونت رو به Courier New (arabic) تبدیل کن، زیر منوی option در منوی tools می باشد.
ذخیره ی عکس هم به در صورت انجام می شود:
1: عکس رو اندازش رو تغییر می دهند به اندازه ای دلخواه و بعد داخل پوشه ای ذخیره می کنند و بعد آدرس عکس رو در بانک ذخیره می کنند.
2: خود عکس را در بانک ذخیره می کنند که این عیب به حساب می آید زیرا باعث افزایش حجم بانک و کندی اون می شود.
ذخیره ی عکس رو می گزارم پای خودت یه گشتی توی انجمن بزن حتما پیدا می کنی. (چیزی که زود بدست بیاد، زود هم از دست می رود، پس برای اینکه خودت هم یه سری چیزهای جدید یاد بگیری این رو میسپارم پای خودت)

موفق باشی

soduko021
سه شنبه 08 فروردین 1391, 01:36 صبح
سلام دوستان خسته نباشید میشه دستوری یا سورس برنامه ای که محتویات دیتاگرید را به اکسل 2007 بفرستد در سایت گشتم دستور برای اکسل 2003 بود اما من برای 2007 می خواهم
ممنون میشم

Ali0Boy
جمعه 11 فروردین 1391, 03:49 صبح
سلام دوستان خسته نباشید میشه دستوری یا سورس برنامه ای که محتویات دیتاگرید را به اکسل 2007 بفرستد در سایت گشتم دستور برای اکسل 2003 بود اما من برای 2007 می خواهم
ممنون میشم
من با یک کد دستور به هر دوتا شون وصل می شدم(البته وقتی وی بی کار می کردم) و فکر نمی کنم خطایی بدهد. پسوند جفتشون هم که mdb. می باشد. تنها فکر کنم اتصال به 2010 متفاوت باشد. ولی چون من دیگر با vb کار نکرده ام اطلاع جدیدی ندارم. با همون کد مربوط به 2003 تست کن، انشاءالله که درست می شود.

رامین مرادی
شنبه 12 فروردین 1391, 12:45 عصر
شوخی شوخی یه پروژه پایانی واسه این دوستمون نوشتید ها دیگه :قهقهه::لبخند: