View Full Version : طراحی پایگاه داده رستوران
Maedeh_s
شنبه 05 فروردین 1391, 14:14 عصر
سلام ...
میشه به من کمک کنید چه طوری پرداخت و دریافت به صورت نقدی و چک در پایگاه داده بزارم؟
mer30
vof.ir
شنبه 05 فروردین 1391, 15:33 عصر
سلام
دوست عزیز، باید به این حد از تبحر رسیده باشید که برای رفع مشکل، لااقل یک ماهیت کلی از پروژه یتان ارائه کنید،
الان ما روی چی باید نظر بدهیم؟؟؟
برای هر چیزی، مثل همین دریافت و پرداخت، میشه هزار نسخه ارائه کرد، بستگی دارد به سناریو ی شما، ضمنا، طراحی باید از خود شما شروع شود، و توسط دیگران اصلاح شود. اگر بخواهیم آماده ارائه کنیم، عملا بهره ای نبرده اید!!!
Maedeh_s
یک شنبه 06 فروردین 1391, 11:08 صبح
بله درسته ولی من بقیه قسمت هارو طراحی کردم فقط برای table پرداخت و دریافت مشکل دارم و نمی دونم که باید این دوتا توی یک table باشن یا نه و پرداخت و دریافت به صورت چک و نقد هم در یک جدول باشن یا نه؟؟؟
من انتظار یه راهنمایی کوچک دارم !! همین!!!!!
mahan.2002
یک شنبه 06 فروردین 1391, 16:33 عصر
سلام
دوست عزیز راهنمایی تون میکنم ..اما به شرطی دعوت کنونی یه شب رستوران تون ..
جداول پراخت و دریافت رو جدا در نظر بگیرید و یکی . که اگر جدا بگیرید به نظرم بهتره چون دیگه هزینه Select روی کمتر برای مقایسه .. و همچنین تمیز تر .. البته برای خرید چکی و نقدی هم باز به همین صورت اگر نوع پرداخت تون غیر از این دوتا نیست یا اینکه در طول کار نرم افزار نوع های دیگه اضافه نمیشه.. بنظرم از دو جدول استفاده کنید.. در غیر این صورت میتونید یه جدول بگیرید با چند نوع پرداخت یا دریافت...
جداولی که بنظرم میرسه به این صورت که جدول پراخت ، جدول دریافت جدا به این صورت ..
جدول پرداخت ( شماره پرداخت ، مبلغ کل، تاریخ، ...)
جدول دریافت ( شماره دریافت ، مبلغ کل، تاریخ ...)
جدول نوع پرداخت رو یکی می گیرم البته میتونید جدا در نظر بگیرد با توجه به توضیحات بالا ..
جدول نوع پرداخت (شماره پرداخت (کلید خارجی) ، نوع ( نقدی / چک)، مبلغ ، موعد چک ، ...)
جدول نوع دریافت ( شماره دریافت ( کلید خارجی)، نوع (نقدی / چک ) ، مبلغ، موعد چک،...)
البته درمورد یکی بودن جدول هام در صورتی که میخوای یکی بگیری به این صورت جداول رو در نظر بگیر :
جدول معاملات ( شماره سند ، نوع سند ( پرداختی / واریزی ) ، مبلغ کل ، مبلغ، تاریخ ، ...)
جدول نوع تسویه ( شماره سند ( کلید خارجی ) ، نوع سند ( نقدی / چک )، مبلغ ، موعد چک )
Maedeh_s
یک شنبه 13 فروردین 1391, 18:46 عصر
چشم حتما ...
مرسی خیلی کمکم کرد ممنون ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.