mjafari27
یک شنبه 06 فروردین 1391, 00:31 صبح
سلام
من بعد از نصب اوراکل 10 نمیتوانم وارد محیط دیتا بیس بشوم.
توی عکس ها واضح است.
مورد 5 را هم اگه کسی میداند راهنمایی کنه که چرا 2003 روی لپ تاپ نصب نمیشه ولی خانه نصب میشه(هر دو سی پی یو 64 بیتی دارند)
توضیحات:
1- سیستم عامل ام ویندوز xp sp3 به احتمال 99 درصد 32 بیتی است (دقیق نمیدانم)
2- سی پی یو 64 بیتی است ( با cpu-z) چک کردم
3- قبلا اوراکل نصب کردم و دوره رفتم و میدانم این مشکل از تنظیمات زبان است (زبان را عربی کیبورد را فارسی انتخاب میکردیم و سربرگ اخر را هم انگلیسی، درست میشد ) حالا روی سیستم خانه جواب میدهد،البته اگه زبان کلا انگلیسی باشد، ولی روی لپ تاپ جواب نمیدهد (حتی با ویندوز کاملا انگلیسی)
4- این عکس از لپ تاپ است با همان مشخصاتی که در موارد 1 و 2 گفتم.
5- سرور 2003 روی سیستم خانه نصب میشه روی vmware لپ تاپ هم نصب میشه ولی مستقیم روی لپ تاپ نصب نمیشه
6- روی ویندوز سرور ای که با vmware نصب کردم اوراکل نصب نشد.
7- اوراکل 11 و ویندوز 7 را هم تست کردم ،همچنین ویندوز 2008 را (ویندوز 2008، 64 بیتی بود که همان ابتدای کار ارور میداد و نصب نمی شد)
8- تمام پست های مریوط به نصب اوراکل انجمن را هم خواندم!
خلاصه اینکه 10 روزه دستم را بند کرده و اعصابم را حسابی خرد
من بعد از نصب اوراکل 10 نمیتوانم وارد محیط دیتا بیس بشوم.
توی عکس ها واضح است.
مورد 5 را هم اگه کسی میداند راهنمایی کنه که چرا 2003 روی لپ تاپ نصب نمیشه ولی خانه نصب میشه(هر دو سی پی یو 64 بیتی دارند)
توضیحات:
1- سیستم عامل ام ویندوز xp sp3 به احتمال 99 درصد 32 بیتی است (دقیق نمیدانم)
2- سی پی یو 64 بیتی است ( با cpu-z) چک کردم
3- قبلا اوراکل نصب کردم و دوره رفتم و میدانم این مشکل از تنظیمات زبان است (زبان را عربی کیبورد را فارسی انتخاب میکردیم و سربرگ اخر را هم انگلیسی، درست میشد ) حالا روی سیستم خانه جواب میدهد،البته اگه زبان کلا انگلیسی باشد، ولی روی لپ تاپ جواب نمیدهد (حتی با ویندوز کاملا انگلیسی)
4- این عکس از لپ تاپ است با همان مشخصاتی که در موارد 1 و 2 گفتم.
5- سرور 2003 روی سیستم خانه نصب میشه روی vmware لپ تاپ هم نصب میشه ولی مستقیم روی لپ تاپ نصب نمیشه
6- روی ویندوز سرور ای که با vmware نصب کردم اوراکل نصب نشد.
7- اوراکل 11 و ویندوز 7 را هم تست کردم ،همچنین ویندوز 2008 را (ویندوز 2008، 64 بیتی بود که همان ابتدای کار ارور میداد و نصب نمی شد)
8- تمام پست های مریوط به نصب اوراکل انجمن را هم خواندم!
خلاصه اینکه 10 روزه دستم را بند کرده و اعصابم را حسابی خرد