View Full Version : سوال: برای جلب نظر مشتریهام به چندتا نمونه کار زیبا و جذاب نیاز دارم
idocsidocs
یک شنبه 06 فروردین 1391, 01:28 صبح
دوستانی که وب سایتهای جذابی طراحی کردن، اگر امکانش هست لینک این نمونه کارها رو برام بفرستن.
البته باید بگم که من می خوام به مشتریهام بگم که این وب سایتها رو خودم طراحی کردم.
دوستانی که همکاری کنن درآینده حتما محبتشون رو جبران می کنم.
hamid_shrk
یک شنبه 06 فروردین 1391, 01:34 صبح
دوست عزیز کاری که میخواید بکنید از لحاظ اخلاقی درست نیست !!هست؟
مشتری به شما اعتماد میکنه و شما باید به اعتمادش احترام بگذارید.
هیچ کس اولش نمونه کار نداشته اما بتدریج نمونه کارهاتون زیاد میشن و هر چقدر تمیزتر کار کنید مشتریانتون با خودشون مشتری های جدید میارن.
در ضمن کسی حاضر نمیشه رزومه خودش رو که با زحمت بدست آورده حتی بفروشه چه برسه همینجوری بده..
این نظر من بود ، امیدوارم نظرتون تغییر کرده باشه.
idocsidocs
یک شنبه 06 فروردین 1391, 01:44 صبح
دوست عزیز کاری که میخواید بکنید از لحاظ اخلاقی درست نیست !!هست؟
دوست عزیز زیاد به بحث اخلاقی خوشم نمی یاد.
اگر کسی پیدا بشه که این حق رو بهم بده، برای 3 تا 6 ماه بهش پول یا بهتره بگم اجاره پرداخت می کنم.
ولی به شرطی که نمونه کارها ئاقعا خوب باشن، چون خودم نمونه کار زیاد دارم.
Saber Mogaddas
یک شنبه 06 فروردین 1391, 11:35 صبح
سلام
نمی دونم چرا این تاپیک واسم خنده دار اومد..
به نظرتون می تونید در اون حد که اون طرف یا هرکس که این نمونه کارارو بهتون میده که نمیده کار ارائه بدید؟
بهتر نیست رو نمونه کارهای خودتون کار کنید و خودتون با توان خودتون خودتون رو بکشید بالا؟
مشتری به شما اعتماد می کنه این کار شما یعنی خود قول زدن..
چرا با یه طراح حرفه ای مذاکره نمی کنید که قسمتی از پروژه شما رو مثل طراحی ویا برنامه نویسی براتون انجام بده..و به صورت شریکی کار کنید؟و کارتون حرفه ای باشه؟
idocsidocs
یک شنبه 06 فروردین 1391, 19:29 عصر
چرا با یه طراح حرفه ای مذاکره نمی کنید که قسمتی از پروژه شما رو مثل طراحی ویا برنامه نویسی براتون انجام بده..و به صورت شریکی کار کنید؟و کارتون حرفه ای باشه؟
من فقط توی قالب سایت مشکل دارم و نمی تونم قالب جذاب طراحی کنم. قالبهای تمپلیت مانستر هم هستن ولی ممکنه مشتری جایی دیده باشه و نخواد از این قالبها استفاده کنه.
الان هم یه نفر دارم که قالب طراحی می کنه ولی بلد نیست قالب رو به html تبدیل کنه و من هم برای تبدیل قالبها وقت ندارم.
Saber Mogaddas
دوشنبه 07 فروردین 1391, 10:53 صبح
سلام
خوب ادم های زیادی هستن که کارشون تخصصشون اینه..شما درخواست بدید ..و با طراحها همکاری کنید..اینجوری بهتر میشه..سطح کاریتون میره بالا..می تونی تو این کار رو منم حساب کنی..
موفق باشی..
mamali-mohammad
دوشنبه 07 فروردین 1391, 22:57 عصر
دوست عزیز کافیه یه سایت مرجع برای معرفی خودت و تیمت طراحی و پیاده سازی کنی
همین یه دونه برای جلب اعتماد مشتری کافیه
elham1611
سه شنبه 08 فروردین 1391, 01:16 صبح
www.ebay.com
www.amazoon.com
اینها رو بده کی به کیه. دانگ منم یادت نره
mosi2007
سه شنبه 08 فروردین 1391, 05:03 صبح
سلام
نمی دونم چرا این تاپیک واسم خنده دار اومد..
به نظرتون می تونید در اون حد که اون طرف یا هرکس که این نمونه کارارو بهتون میده که نمیده کار ارائه بدید؟
بهتر نیست رو نمونه کارهای خودتون کار کنید و خودتون با توان خودتون خودتون رو بکشید بالا؟
مشتری به شما اعتماد می کنه این کار شما یعنی خود قول زدن..
من هم یه سوالی داشتم من برنامه نویسی دارم میخونم نمیدونم کی میتونم وارد بازار کار بشم و از پس انجام یه پروژه بیرون بیام
اگه میشه بگید که با کی میتونم ب صورت شریکی کار کنم و از کجا شروع کنم و کسی هست که بتونم برم پیشش توانایی هامو محک بزنم یا نه
و این طراح حرفه ای رو از کجا میتونم پیدا کنم
البته اقا idocsidocs (http://barnamenevis.org/member.php?162367-idocsidocs) ببخشید که تو تاپیک شما سوال پرسیدم
idocsidocs
سه شنبه 08 فروردین 1391, 09:14 صبح
اینها رو بده کی به کیه. دانگ منم یادت نره
بابا تودیگه کی هستی !:چشمک: نکنه گوگل هم مال شماست و رو نمی کنید؟:متفکر:
اگه میشه بگید که با کی میتونم ب صورت شریکی کار کنم و از کجا شروع کنم و کسی هست که بتونم برم پیشش توانایی هامو محک بزنم یا نه
برید توی یه شرکت کار کنید تا همه این موارد براتون حل بشه.
elham1611
سه شنبه 08 فروردین 1391, 14:05 عصر
من جای شما بودم میرفم تو سایت www.itjobs.ir یه درخواست همکاری برای طراحی قالب میدادم.
yones_safari
سه شنبه 08 فروردین 1391, 16:04 عصر
من فقط توی قالب سایت مشکل دارم و نمی تونم قالب جذاب طراحی کنم. قالبهای تمپلیت مانستر هم هستن ولی ممکنه مشتری جایی دیده باشه و نخواد از این قالبها استفاده کنه.
الان هم یه نفر دارم که قالب طراحی می کنه ولی بلد نیست قالب رو به html تبدیل کنه و من هم برای تبدیل قالبها وقت ندارم.
سلام و درود
هر قالبی بدی من در عرض یک یا نهایتا دو روز میتونم برات به html تبدیل کنم.
خواستی آیدی یاهوم رو ادد کن تا صحبت کنیم.
موفق باشید
khanlo.javid
چهارشنبه 09 فروردین 1391, 09:36 صبح
دوست عزیز من پیشنهاد میکنم که یه گرافیست خوب رو انتخاب کن و باهاش همکاری کن تا به چنین مشکلاتی بر نخوری.
موفق باشید.
Saber Mogaddas
چهارشنبه 09 فروردین 1391, 12:57 عصر
من هم یه سوالی داشتم من برنامه نویسی دارم میخونم نمیدونم کی میتونم وارد بازار کار بشم و از پس انجام یه پروژه بیرون بیام
و این طراح حرفه ای رو از کجا میتونم پیدا کنم
البته اقا idocsidocs (http://barnamenevis.org/member.php?162367-idocsidocs) ببخشید که تو تاپیک شما سوال پرسیدم
سلام
دوست من شما باید نمونه کار بدید کارتون رو با کارهای طراح ها و برنامه نویس های دیگه مقایسه کنید ..اگه سطح شما پایین بود سعی کنید به روش های مختلف خودتون رو بکشید بالا..این روش ها می تونه یه کلاس برنامه نویس حرفه ای باشه مثل مهدی کرامتی یا پرسش و پاسخ و نهایت سعی و تلاش و پشتکار شما..در زمینه طراحی وب ، jquery ، بهینه سازی صفحات وب هم هر سوالی داشتید من در خدمتتونم..موفق باشی..
idocsidocs
چهارشنبه 09 فروردین 1391, 14:03 عصر
دوست من شما باید نمونه کار بدید کارتون رو با کارهای طراح ها و برنامه نویس های دیگه مقایسه کنید ..اگه سطح شما پایین بود سعی کنید به روش های مختلف خودتون رو بکشید بالا..این روش ها می تونه یه کلاس برنامه نویس حرفه ای باشه مثل مهدی کرامتی یا پرسش و پاسخ و نهایت سعی و تلاش و پشتکار شما..در زمینه طراحی وب ، jquery ، بهینه سازی صفحات وب هم هر سوالی داشتید من در خدمتتونم..موفق باشی..
مشکل من با قالب هست و توی برنامه نویسی مشکلی ندارم.
به زودی می خوام تبلیغ کنم و به همین دلیل عجله دارم و باید چندتا نمونه کار داشته باشم.
Saber Mogaddas
چهارشنبه 09 فروردین 1391, 16:56 عصر
سلام
اگه وقت کمی دارید می تونید به یه طراح چند تا نمونه بدید تا براتون قالب بسازه ..و طراحی قالب های مختلف در فتو شاپ و یا html بدون js animate وقت زیادی برای طراح صرف نمی کنه.. ومی تونید برای نمونه طرح های قالب به مشتریاتون نشون بدید..
idocsidocs
چهارشنبه 09 فروردین 1391, 17:27 عصر
اگه وقت کمی دارید می تونید به یه طراح چند تا نمونه بدید تا براتون قالب بسازه ..و طراحی قالب های مختلف در فتو شاپ و یا html بدون js animate وقت زیادی برای طراح صرف نمی کنه.. ومی تونید برای نمونه طرح های قالب به مشتریاتون نشون بدید..
آخه 30 -40 تا نمونه کار جذاب لازم هست. با یکی دوتا که مشکلی حل نمی شه.
Saber Mogaddas
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 12:05 عصر
سلام
خوب نمیشه که یه شبه صاحب 40 تا نمونه کار شد..باید تلاش کنی و خودتو به اون سطح برسونی و بعد ادعا کنی..
samadblaj
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 16:31 عصر
من یه DVD پر از قالب های آماده دارم اینترنتم مشکل داره وگر نه براتون آپ میکردم(البته زبان خارجی).
سوال : میشه این قالب های آماده رو ویرایش کرد و یکیش رو برای سایت خودم بذارم؟؟ با Share Point میشه؟
idocsidocs
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 17:33 عصر
سوال : میشه این قالب های آماده رو ویرایش کرد و یکیش رو برای سایت خودم بذارم؟؟ با Share Point میشه؟
منم دی وی دی تمپلیت مانستر رو دارم ولی برای کار حرفه ای نباید از این قالبهای آماده استفاده کرد و خیلی زود به یه آدم کلاه بردار معروف می شید.
samadblaj
دوشنبه 14 فروردین 1391, 02:15 صبح
منم دی وی دی تمپلیت مانستر رو دارم ولی برای کار حرفه ای نباید از این قالبهای آماده استفاده کرد و خیلی زود به یه آدم کلاه بردار معروف می شید.
ولی میشه برا نمونه سازی، طراحی یه نوع تقلید...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.