ورود

View Full Version : سوال: مشکل در html5

111qqq
یک شنبه 06 فروردین 1391, 03:29 صبح
سلام به دوستان واساتید.موقعی که با فرم ها در html5 کار می کنی اگر قرار باشه فیلدی حتما پر بشه و اونو پر نکنی به شما یه هشدار انگلیسی داخل یه دونه کادر بت می ده.این پیغام به صورت ثابته و اتوماتیک نشون داده می شه. که واضحه اگر من بخوام پر بودن یا خالی بودن رو به کاربر نشون بدم باید به کاربرم فارسی پیغام بدم.ولی attribute برای این کار به نظر میاد وجود نداره. تو سایت های انگلیسی که گشتم چون خودشون با این موضوع مشکلی ندارن هیچی ننوشتن. سایت های ایرانی هم که خب ..... . apress هم داخل کتابش چیزی ننوشته. اگر کسی چیزی می دونه یه لطفی بکنه جواب بده. حالا فرض کنیم که چنین امکانی وجود نداره به نظرتون بده به کاربر پیغام انگلیسی نشون بده؟

narsic
یک شنبه 06 فروردین 1391, 10:07 صبح
میتونید از خصوصیت data-errormessage استفاده کنید.

<input required="required" name="name" type="text" id="name" data-errormessage="برنامه نویس" />
نوروزتون مبارک
موفق باشید.

111qqq
یک شنبه 06 فروردین 1391, 23:09 عصر
سلام. دستتون درد نکنه. البته این attribut که گفتید دقیقا جواب نداد ولی باعث شد همینو که سرچ کنم attribut هایی که جواب بدن پیدا بشه. واقعا دستتون درد نکنه. این تگی بود که من نوشتم. البته title درسته چون برای safari ie10 chrom opera عمل می کنه ولی برای firefox(مرد همه مرورگرها) چون تافته ی جدا بافته است باید این attribute رو اضافه کنید. "پیغامتون"=x-moz-errormessage .
<input type="text" x-moz-errormessage="your message" title="your message" required />
:لبخند: