ورود

View Full Version : نحوه پيداكردن ايميل و مشخصات يكسري توليدكننده خاص ؟

aftabgarmabakhsh
یک شنبه 06 فروردین 1391, 08:22 صبح
سلام دوستان
نميدونم اين تاپيك را توي مبحث درستي باز كردم يا نه. درهر حال از مديران محترم عذر ميخوام

حالا سوالم:

من 1 سايتي دارم كه مربوط به 1 نفر است كه توليد كننده ي يك وسيله ي خاص است. حالا ميخواد، برنامه ي من، بيايد از بين كساني كه در دنياي اينترنت، سايتي در اين زمينه دارن، يا جايي خودشون را به عنوان مشتري هاي اين وسيله معرفي كردن، ايميلشون را پيدا كنه و از توي برنامه ام براشون ايميل تبليغاتي بفرسته

اصلا" اين كار شدني هست؟ چطوري ميشه اين كارو انجام داد؟

منتظر هستم

narsic
یک شنبه 06 فروردین 1391, 09:37 صبح
بله این کار شدنی هست.
و برای این کار هم شما باید یک ربات بنویسید که کار رو انجام بده
آیا خودتون برنامه نویس هستید - چون این کار به برنامه نویسی زیادی نیاز داره
نوروزتون مبارک
مموفق باشید

aftabgarmabakhsh
یک شنبه 06 فروردین 1391, 10:43 صبح
بله. خودم برنامه نويسي c#,Asp.net انجام ميدم. ميشه راهنماييم كنيد كه بايدچه كاري انجام بدم؟ از كجا شروع كنم؟ چه چيزي بخونم و ...

همچنين ميتونيد بگيد هزينه ي طراحي اين قسمت حدودا" چقدر ميشه كه من از اون شخص بگيرم؟

narsic
یک شنبه 06 فروردین 1391, 10:56 صبح
شما اول باید یک ربات بنویسید که بتونه یک سایت رو بخونه و بتونه یک سری از اطلاعات خاص رو از اون بیرون بکشه
*البته زمان بدید دیگر دوستان هم نظر بدن شاید راه دیگه ایی داشته باشن
*قیمت کاملا به خودتون بستگی داره.
موقف باشید

aftabgarmabakhsh
یک شنبه 06 فروردین 1391, 11:53 صبح
ممنون دوست عزيز. نوشتن ربات، توي چه زمينه اي هست؟ يعني بايد دنبال چه چيزي بگردم كه نوشتنشو ياد بگيرم؟

در ضمن ميشه حدود قيمتشو بگيد؟ مثلا" بالاي 1 تومن، 400-500 تومن يا ....

narsic
یک شنبه 06 فروردین 1391, 12:07 عصر
ربات نوشتن قوانین خاصی نداره فقط مسيله مهم اینه که اون صفحه ایی رو که میخواید بخونید (سورس خروجی رو بدست بیارید) و بعد اون رو برای سیستم مفهمومی کنید یعنی اییمل رو بر اساس اون المنتی که ایمیل درونش قرار داره بدست بیارید.
من اگه باشم به مشتریم نگاه میکنم ببینم چی میخواد چند تا سایت رو میخواد روش کار کنه؟ چه جوری میخوام بنویسم - اما در کل میتونی ساعتی ازش بگیری به ازای هر ساعت کار یک مبلغی تعیین کن.
موفق باشید

aftabgarmabakhsh
یک شنبه 06 فروردین 1391, 12:37 عصر
ممنون. لطف كردي دوست عزيز

clover
یک شنبه 06 فروردین 1391, 13:07 عصر
در ضمن ميشه حدود قيمتشو بگيد؟ مثلا" بالاي 1 تومن، 400-500 تومن يا ....
نرم افزار هایی از این دست و تحت ویندوز الان دارند روی وب به فروش میروند. جستجو کنید (نرم افزار جمع آوری ایمیل) تا قیمت دستتون بیاد.

cyrusthegreat
دوشنبه 07 فروردین 1391, 00:02 صبح
دوست عزیز

با توجه به اون چیزی که شما مطرح کردی، مسئله شما فراتر از یک ربات پیدا کردن ایمیل هست. چون این ربات می بایست به تحلیل صفحات هم بپردازه تا بفهمه آیا این سایت، مرتبط با همون محصولی که شما می خوای ارائه بدید هست یا نه. این یعنی شما وارد مبحث پردازش متن می شید. این بخش هم که کار می طلبه خیلی زیاد. پردازشش هم کار کامپیوتر های خانگی و یا حتی سرور هایی که بصورت VPS فروخته می شن نیست. پس به فکر این نباش.

اگرم سایت ها معلوم باشن، که ربات هاش زیاده. می تونی از همون ها استفاده کنی. اگر سایت معلوم نباشه چی هست و باید ربات خودش سایت رو ببینه و تشخیص بده که این مربوطه، که می شه همون مطلب بالا.

من خودم یه ربات نوشتم برای پیدا کردن لینک های سایت رپیدشر توی 4 تا سایت که مشتری گفته بود. با C# نوشتمش و حدود 2 میلیون هم گرفتم برای اینکار. حالا دیگه قیمتش به خودتون ربط داره.

aftabgarmabakhsh
دوشنبه 07 فروردین 1391, 09:03 صبح
دوست عزیز

با توجه به اون چیزی که شما مطرح کردی، مسئله شما فراتر از یک ربات پیدا کردن ایمیل هست. چون این ربات می بایست به تحلیل صفحات هم بپردازه تا بفهمه آیا این سایت، مرتبط با همون محصولی که شما می خوای ارائه بدید هست یا نه. این یعنی شما وارد مبحث پردازش متن می شید. این بخش هم که کار می طلبه خیلی زیاد. پردازشش هم کار کامپیوتر های خانگی و یا حتی سرور هایی که بصورت VPS فروخته می شن نیست. پس به فکر این نباش.

اگرم سایت ها معلوم باشن، که ربات هاش زیاده. می تونی از همون ها استفاده کنی. اگر سایت معلوم نباشه چی هست و باید ربات خودش سایت رو ببینه و تشخیص بده که این مربوطه، که می شه همون مطلب بالا.

من خودم یه ربات نوشتم برای پیدا کردن لینک های سایت رپیدشر توی 4 تا سایت که مشتری گفته بود. با C# نوشتمش و حدود 2 میلیون هم گرفتم برای اینکار. حالا دیگه قیمتش به خودتون ربط داره.

ممنون دوست عزيز از راهنمايي خوبت