ورود

View Full Version : پرسش در مورد تغییر دامنه

pedram_ns
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 10:54 صبح
با سلام
من وب سایتی دارم که دو سال داره کار میکنه و رنک دو گوگل رو داره و با برخی کلمات هم جایگاه صفحه اول گوگل رو توی جستجو داره.

حالا اگر بخوام dns یک ادرس جدید رو روی این سایت انتقال بدم ایا ادرس دامین جدید هم همون رنک و جایگاه رو خواهد داشت یا خیر؟

با تشکر

hamid_shrk
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 11:08 صبح
خیر،همون رنک رو پیدا نمیکنه چون گوگل کلمات و صفحات اون آدرس رو ایندکس کرده.
شما یه مدت از سایت اولت فقط توش یک پیغام و یک لینک بذار که به این آدرس انتقال داده شده تا رو لینک کلیک بشه ، با این کار خیلی تاثیر داره تا زودتر به رنک قبلی برگردید.

Saber Mogaddas
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 12:00 عصر
سلام
بله می تونید در قسمت webmaster گوگل دامنه جدید رو ثبت کنید و بعد برید به dashboard دامنه ای که رنک 2 داره در قسمت site configuration در change of address این دامنه رو با دامنه جدید جایگزین کنید..البته نباید محتویات شما تغییر کنه..
موفق باشی..

hamid_shrk
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 12:04 عصر
سلام
بله می تونید در قسمت webmaster گوگل دامنه جدید رو ثبت کنید و بعد برید به dashboard دامنه ای که رنک 2 داره در قسمت site configuration در change of address این دامنه رو با دامنه جدید جایگزین کنید..البته نباید محتویات شما تغییر کنه..
موفق باشی..
واقعا میشه؟
چه جالب.
ممنون

Saber Mogaddas
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 12:09 عصر
خوب نشه که نمیگم ..!!
من این کارو کردم..یکم زمان میبره تا گوگل اطلاعات جدید رو نمایش بده حدود یک ماه..تا یه بار کلا Crawl کنه تو سایت..رتبه خودشو از دست نمی ده ..
موفق باشید..

pedram_ns
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 12:48 عصر
مرسی از دوستان. بله گمونم بشه چون سایت کتاب اول به تازگی ادرسش رو به avval.ir تغییر داده و همون رنک گوگل و الکسا رو داره. برای همین هم پرسیدم. برای الکسا هم باید کاری کرد یا نه؟

Saber Mogaddas
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 17:46 عصر
نه خوب فایل الکسا که محتوای سریال شما هست تو root هست..و تغییری نخواهد کرد..
موفق باشی..