PDA

View Full Version : سوال: کمک( جستجو در محدوده خاص )

maskan_1361
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 19:59 عصر
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم

دیتابیسی دارم شامل یکسری پروژه ها با درصد پیشرفتشان اگر بخواهم جستجو بر حسب درصد انجام دهم
چکار باید بکنم ؟ مثلا نمایش رکوردهایی که درصد پیشرفتشان بین 50 تا 70 درصد می باشد
چند تا کد نوشتم ولی عمل نکرد ضمنا دیتابیسم اکسس می باشد . نام بانک اطلاعاتی db1
نام جدول tb1
و فیلد مورد جستجو pish

یه دستور نوشتم
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM tb1 WHERE pish BETWEEN (text2.text) AND (text3.text)"
ولی این خطا را می دهد
no value given for one or more required parameter

فایل را هم ضمیمه کردم لطفا کمک کنید
ممنون

رامین مرادی
شنبه 12 فروردین 1391, 12:29 عصر
خوب دوست عزیز شما دارید تکست باکس ها رو داخل کوتیشن می فرستید و برنامه هم فکر می کنه شما یک رشته رو براش می فرستید بهتر بو اونو اینطوری می نوشتید

Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM tb1 WHERE pish BETWEEN ' " & (text2.text) & " ' AND ' " & (text3.text) & " ' "

maskan_1361
یک شنبه 13 فروردین 1391, 00:27 صبح
خوب دوست عزیز شما دارید تکست باکس ها رو داخل کوتیشن می فرستید و برنامه هم فکر می کنه شما یک رشته رو براش می فرستید بهتر بو اونو اینطوری می نوشتید

Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM tb1 WHERE pish BETWEEN ' " & (text2.text) & " ' AND ' " & (text3.text) & " ' "

سلام
ممنون از راهنمایی ولی با این دستور هم نتیجه نمیده ! یعنی هیچ رکوردی را پیدا نمیکنه! البته مشکل خطا حل شد ولی جستجو نتیجه ای نداره با اینکه باید داشته باشه
مثلا بین 56 تا 60

M.T.P
یک شنبه 13 فروردین 1391, 01:40 صبح
دوست عزیز بانکتون رو دیدم ، شما اصلا فیلدی با عنوان pish تو بانک ندارید.
فیلدی که درصدها رو توش نوشتید عنوانش هست Field3 که اولین رکوردش هست pish .

همون کدی که تو تاپیک قبلی براتون گذاشتم جواب سوالتون بود.

maskan_1361
یک شنبه 13 فروردین 1391, 21:13 عصر
دوست عزیز بانکتون رو دیدم ، شما اصلا فیلدی با عنوان pish تو بانک ندارید.
فیلدی که درصدها رو توش نوشتید عنوانش هست Field3 که اولین رکوردش هست pish .

همون کدی که تو تاپیک قبلی براتون گذاشتم جواب سوالتون بود.

سلام و ممنون از توجهتان

دیتابیس را یکبار دیگر براتون اپ می کنم احتمالا اشتباه اپلود کردم ولی در این دیتابیسی که اپ می کنم فیلد pish وجود دارد و علیرغم ان جستجو نتیجه ای ندارد.

M.T.P
یک شنبه 13 فروردین 1391, 22:47 عصر
Private Sub Command2_Click()
Dim strSql As String
strSql = "SELECT * FROM tb1 Where pish Between '" & Text2.Text & "' AND '" & Text3.Text & "'"
Adodc1.RecordSource = strSql
Adodc1.Refresh
End Sub

maskan_1361
دوشنبه 14 فروردین 1391, 00:12 صبح
Private Sub Command2_Click()
Dim strSql As String
strSql = "SELECT * FROM tb1 Where pish Between '" & Text2.Text & "' AND '" & Text3.Text & "'"
Adodc1.RecordSource = strSql
Adodc1.Refresh
End Sub

سلام و واقعا ممنون از لطفتون
با این کد جدید درست شد ولی اشکال کار کجا بود؟ یعنی فقط مشکل پرانتزها بودند؟

رامین مرادی
دوشنبه 14 فروردین 1391, 14:55 عصر
شاید تو کدتون رفرش نمی کردید البته بگم اگه نوع داده هاتون هم یکی نبود شاید جواب درست نمی داد از m.t.p هم تشکر می کنم در کل اگه متوجه شده باشید کد ها یکی هستن شاید تو رفرش مشکلی بود یا نباید دستور اس کیو ال رو به طور مستقیم وارد سورس میکردیم