View Full Version : مشکل در عمل حذف در دیتاگرید
soduko021
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 20:10 عصر
سلام دوستان اقا تو رو خدا به دادم برسید بابا دیوونه شدم این برنامه ی من هر کاری میکنم موقع حذف اررور میده سورس رو میزارم برام درست کنید خواهش میکنم
ممنون میشم
84878
MohammadGh2011
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 20:36 عصر
سلام عليکم
ببينيد دوست عزيز سورس شما اشکال داره و درست فيلدها رو با برنامتون ارتباط نداديد.بايد اسم فيلد Access رو برابر کنيد با تکست باکسها .
من به شما پيشنهاد ميکنم که يک سورس دفترچه تلفن به زبان VB6 رو بررسي کنيد و نحوه ي نوشتن کدهاش رو ببينيد بعد خودتون با کمک اون يکي بنويسيد.
موفق باشيد
MohammadGh2011
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 23:00 عصر
سلام عليکم
براي شما چه اروري ميداد؟
سورستون رو بررسي کنيد:
soduko021
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 23:43 عصر
سلام اقا محمد دستت درد نکنه زحمت کشیدی
اقا فقط یه درخواست می خواستم رو برنامه ی من کدی بنویسید که اگر در دیتاگرید رکوردی بود دکمه سرچ فعال باشه اگه نبود غیرفعال باشه و کدی بنویسید که از رکوردی در دیتاگرید بود دکمه delete فعال باشه اگه نبود غیر فعال در همان زمان اجرا در اینکه فرم رو باز و بسته کنیم
اگر برنامه ی من رو دارید اول رو برنامه ام تست کنید و سپس در سایت بزارید
MohammadGh2011
جمعه 11 فروردین 1391, 00:29 صبح
سلام عليکم
به روش زير هم ميتونيد عمل کنيد
يک تايمر بياريد و با اينتروال 10 و کدهاي زير رو داخل اون کپي کنيد:
Private Sub Timer1_Timer()
On Error Resume Next
If (Adodc1.Recordset.RecordCount > 0) Then
cmd_search.Enabled = True
cmd_del.Enabled = True
Else
cmd_search.Enabled = False
cmd_del.Enabled = False
End If
End Sub
soduko021
جمعه 11 فروردین 1391, 00:31 صبح
سلام اقا محمد دستت درد نکنه زحمت کشیدی
اقا فقط یه درخواست می خواستم رو برنامه ی من کدی بنویسید که اگر در دیتاگرید رکوردی بود دکمه سرچ فعال باشه اگه نبود غیرفعال باشه و کدی بنویسید که از رکوردی در دیتاگرید بود دکمه delete فعال باشه اگه نبود غیر فعال در همان زمان اجرا در اینکه فرم رو باز و بسته کنیم
اگر برنامه ی من رو دارید اول رو برنامه ام تست کنید و سپس در سایت بزارید
Private Sub Timer1_Timer()
On Error Resume Next
If Adodc1.Recordset.Fields(0).Value = "" Then
cmd_search.Enabled = False
Else
cmd_search.Enabled = True
End If
End Sub
soduko021
جمعه 11 فروردین 1391, 01:33 صبح
اقا محمد می خواهم چند تا option button بزارم و رو هرکدوم کلیک کردم برحسب اون سرچ کنه میشه بگید
ممنون
MohammadGh2011
جمعه 11 فروردین 1391, 11:40 صبح
اقا محمد می خواهم چند تا option button بزارم و رو هرکدوم کلیک کردم برحسب اون سرچ کنه میشه بگید
ممنون
سلام عليکم
به خاطر اين که تعداد فيلدهاتون در برنامه زياد است اگه از Option Button در برنامتون استفاده کنيد برنامه شلوغ ميشه به خاطر همين من به شما پيشنهاد ميکنم که از ComboBox استفاده کنيد.و با استفاده از دستور select case به راحتي ميشه اين رو نوشت.
سورستون رو که ضميمه کردم ببينيد من چهارتاش رو نوشتم بقيش رو خودتون طبق همون بنويسيد
اگه سوال ديگه اي داريد تاپيک جداگانه اي براش ايجاد کنيد.
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.