ورود

View Full Version : انتقال مقادیر متغیرهای سمت کلاینت به سرور

Hossein Bazyan
جمعه 11 فروردین 1391, 12:00 عصر
سلام
دوستان تو سایت گشتم اما چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
این لینک هم دیدم اما کد نوشته شدی مقداری رو برنمیگردوند.

http://barnamenevis.org/showthread.php?57301-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%AA%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%85%D8%AA-%DA%A9%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1

من با جی کوئری یه سلایدر ساختم و قشنگ هم کار میکنه اما با زدن کلید مقدار کلاینت به سرور رو نمیتوانم انتقال بدم.
این کدهای منه

<script type="text/javascript">
$(document).ready(function () {
$("#pslider").slider(
{
min: <%=MinValue%>,
max: <%=MaxValue%>,
step: <%=Stap %>,
slide: function (event, ui) {
//$("#lbl").text(ui.value);
$('#<%=txtTest.ClientID%>').text(ui.value);
}
});

});
</script>

و این هم کدهای ساخت سلایدر

<td style='width:50%;'>
Prijs verfijn<br />
<div id="pslider" style='width:90%;'></div>
<div style='width:70%;float:left;font-weight:bold;text-align:left;'>&euro; 0,00</div>
<div style='width:10%;float:left;font-weight:bold;text-align:right;'>&euro;&nbsp;</div>
<div id="lbl" style='width:20%;float:left;font-weight:bold;text-align:left;'>
<asp:Label ID='txtTest' runat ='server' Font-Bold="True" text='1000'/>
</div>
</td>
<asp:LinkButton ID='cmdZoek' runat='server' Text='Filter uitvoeren' CssClass='link' />

حال میخوام با زدن کلید cmdZoek مقدار موجود در txtTest که کلاینت است به سمت سرور رفته و بتوانم این مقدار رو در برگشت بگیرم

hamid_shrk
جمعه 11 فروردین 1391, 12:10 عصر
من از کدتون زیاد سر در نیوردم اما این کد امیدوارم مشکلتون رو حل کنه :

<div> <asp:TextBox ID="txtName" runat="server" /> <asp:TextBox ID="txtCopyName" runat="server"/> <asp:button ID="btnCopyName" runat="server" Text="Copy" OnClientClick="javascript:CopyName();return false;"/> </div>

function CopyName() {
var name = $("#<%=txtName.ClientID%>").val(); //get value
$("#<%=txtCopyName.ClientID%>").val(name); //set value
return false;
}

Hossein Bazyan
جمعه 11 فروردین 1391, 14:08 عصر
من از کدتون زیاد سر در نیوردم اما این کد امیدوارم مشکلتون رو حل کنه :

<div> <asp:TextBox ID="txtName" runat="server" /> <asp:TextBox ID="txtCopyName" runat="server"/> <asp:button ID="btnCopyName" runat="server" Text="Copy" OnClientClick="javascript:CopyName();return false;"/> </div>

function CopyName() {
var name = $("#<%=txtName.ClientID%>").val(); //get value
$("#<%=txtCopyName.ClientID%>").val(name); //set value
return false;
}

سلام

ممنون از جوابتون . شبیه این کد رو قبلا امتحان کرده بودم جواب میده اما مشکل من چیزی دیگری است .
ببینید من در برنامه یه قسمت نوشتم برای جستجو بین دو قیمت مختلف و برای قیمت ها هم از یک اسلایدر استفاده کرده ام . اسلایدر با جی کوئری نوشته شده و خوب کار میکنه با تغییر میله سلایدر مقدار متغییر در لیبل txtTest نوشته میده ( در کلاینت ) و نمایش داده میشه حال با کلیک روی دکمه جستجو cmdZoek باید این مقدار از لیبل خوانده شده و به کوئری پاس شود.

dorparasti
جمعه 11 فروردین 1391, 15:23 عصر
برای ارسال از کلاینت به سرور بدون postbackکه باید از ajax استفاده کنید . اونطرف هم باید یک هندلر داشته باشید که مقدار رو بگیره و نتیجه رو برگردونه . جزئیات هم که زیاد هست توی سایت