View Full Version : اتصال 2تا پایگاه داده به هم
soduko021
جمعه 11 فروردین 1391, 21:21 عصر
سلام دوستان خسته نباشید
اصل قضیه اینه که من یک برنامه دفترچه تلفون دارم و در دفترچه تلفونم از دیتاگرید استفاده کردم و میخواهم از عکس هم استفاده کنم با کمک common dialog و روی هر کدوم از فیلد های دیتاگرید کلیک کردم عکس مورد نظر را نشان بدهد.اگر از همان بانک اکسس که الان دارم استفاده میکنم یک فیلد عکس اضافه کنم در دیتاگرید میاید فیلدش و قشنگ نیست پس مجبورم بانک جدید بسازم و در آن فیلد عکس باشد چطوری میتونم چنین کاری کنم
اگه میشه سورس کد یا راهنمایی دقیق باشه
ممنون و متشکر
moharam1370
جمعه 11 فروردین 1391, 21:34 عصر
سلام
نیازی نیست 2 تا بانک داشته باشی یه فیلد معمولی اضافه کن آدرس عکسها رو داخلش ذخیره کن .
MohammadGh2011
جمعه 11 فروردین 1391, 22:12 عصر
سلام عليکم
ميتونيد تو همون بانک Access يک جدول جداگانه براي عکسها درست کنيد و بايک Adodc ديگه اون رو به Datagrid ديگه در فورم جداگانه اي ايجاد و متصل کنيد.
موفق باشيد
soduko021
جمعه 11 فروردین 1391, 22:25 عصر
سلام عليکم
ميتونيد تو همون بانک Access يک جدول جداگانه براي عکسها درست کنيد و بايک Adodc ديگه اون رو به Datagrid ديگه در فورم جداگانه اي ايجاد و متصل کنيد.
موفق باشيد
سلام نمی خوام فرم دیگه ای داشته باشم می خواهم در یک فرم باشه
اگر میتونید در برنامه ی من اینکار رو بکیند و بعد اپلود کنید در سایت
ممنون
MohammadGh2011
جمعه 11 فروردین 1391, 22:59 عصر
سلام عليکم
سلام نمی خوام فرم دیگه ای داشته باشم می خواهم در یک فرم باشه
خب اگه بخوايد يک datagrid ديگه کنار اون datagrid قبلي اضافه کنيد فورمتون خيلي شلوغ ميشه به خاطر همين من گفتم يک فورم ديگه اضافه کنيد.
شما آدرس عکس رو در يک جدول ديگه داخلش ذخيره کنيد و بعد طبق روشهاي قبلي که در سورستون انجام داديد براي اين هم به همون روش اعمال کنيد.
موفق باشيد
soduko021
جمعه 11 فروردین 1391, 23:06 عصر
اینم برنامه کامل ببین میتونی ردیفش کنی
واقعا ممنون
MohammadGh2011
شنبه 12 فروردین 1391, 20:39 عصر
اینم برنامه کامل ببین میتونی ردیفش کنی
واقعا ممنون
سلام عليکم
شما دوباره کانکشن پايگاه داده رو تغيير داديد که اينطوري خطا ميده و درست نيست ،به همون روشي که من در سورس قبليتون تغيير دادم و در تاپيک قبليتون قرار دادم همونطور کانکشنش رو بنويسيد.
من امشب براتون درست ميکنم و آپلود ميکنم تو سايت.
وقتي گذاشتم بررسيش کنيد.
موفق باشيد
MohammadGh2011
شنبه 12 فروردین 1391, 22:04 عصر
سلام عليکم
بفرما اين رو بررسي کنيد
من فقط آدرس عکس رو در Access ذخيره کردم و خود عکس رو ذخيره نکردم چون حجمش ميرفت بالا و من چند رکرود رو براي امتحان کردن ذخيره کردم به خاطر اينکه آدرس عکس در سيستم من بودو در سيستم شما نشون داده نميشد من آدرس دو عکسي که در سيستم شما بود رو براي چند رکورد قرار دادم که خوتون ميتونيد با اضافه کردن رکوردها اون رو امتحان کنيد
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.