ورود

View Full Version : مبتدی: هاب و سویئچ

sanaz12345
شنبه 12 فروردین 1391, 10:59 صبح
سلام دوستان
5 تا سوال تو یه پی دی افه که میخوام جوابشو بدونم
اگه میشه کمک کنید
ممنون

mehrzad007
شنبه 12 فروردین 1391, 12:59 عصر
1- مشکل اتفاق افتادن لوپ هست . و با STP جلوشو می گیرند .
2- ؟
3- بریج یه دیوایس لایه دو هست که به شکل ترانسپرنت این دو هاب رو به هم وصل می کنه . و میشه با کمی اغماض اونو مشابه یه هاب 16 پورت در نظر گرفت . اما خوب سویچ در این مورد بهتره چرا که پهنای باندی که بریج در اختیارت می زاره مطمئنا کمتره از حالتی که همه در سویچ باشند . هاب از نظر امنیتی جالب نیست و راحت قابل اسنیف هست و ...
4- اگر هاب باشه ، فکر می کنم هیچ اتفاقی نمی افته ! چرا ؟ پکت به به هردو اعلام میشه و دریافت . اونی که منتظر بوده جواب میده و اونی که نه دراپ می کنه . سویچ چون از جدول مک استفاده می کنه دوتا ورودی رو فکر نمی کنم قبول کنه برای جدول ، پس فقط یکی از سیستم ها - اولی ؟ - رو اپ می کنه .
5- !

سوالای جالبی بود . به جواب هام اطمینان ندارم باید یه بررسی کنم و هم اینکه با اجازه تون اینو یه جای دیگه اپ میکنم تا جواب یه سری از دوستان و اساتید دیگه رو هم داشته باشیم . می تونم بپرسم از کجا اومده ؟

aram_2
شنبه 12 فروردین 1391, 17:36 عصر
سوال دو:این روش بدتره نسبت به packet switch.چرا که در این روش فقط 6 بایت اول بسته رو می خونه و نه کل بسته.در این حالت چون خطا خیلی زیاده و این روش فقط قسمت ابتدایی رو میخونه در هنگام رسیدن به مقصد با عملیات خطایابی می فهمه بسته مشکل داره و بسته حذف میشه و عملا ترافیک ارسال شده مفید نخواهد بود.پس با ازدیاد خطا اثر بدی در ترافیک موثر و مفید خواهد گذاشت.
سوالات بعد رو صبر کنید.دسترسی به نت ندارم

hjran abdpor
شنبه 12 فروردین 1391, 18:54 عصر
سلام.
در ادامه توضیح دوستان.
1-هاب مثل یه جعبه تقسیم عمل میکنه یا در یک کلمه همه ی پورت ها در یک Colision Domain هستند ولی سویچ هر پورت یه Colision Domain است و خود یک سویچ یه BroudCast Domain است که با VLan ها میشه n تا BroadCast Domain ساخت . شکل 1 شما مشکلی در شبکه نداره ولی مثل این می مونه که لقمه را از پشت سر بخورید ، باعث افت شبکه میشه ، اگه سویچ باب خراب بشه شبکه شما از کار میافته و برعکس ، OverHead زیاد داره و .......

2- روش Cut-through بلافصه بعد از گرفتن 6 بایت اول اقدام به ارسال بسته ها میکند همزمان هم بقیه باقی مانده از بسته را دریافت میکند ، حالا فرض کنید به هر دلیلی بقیه ی اطلاعات دریافت نشد پس با معضل پر شدن حافظه سویچ در طرف هستیم و همچنین Mac Floding و .... این روش ترافیک شبکه (ناسالام) را زیاده کرده و باعث افت QOS و هد رفتن پهنای باند میشود . مزایا فقط سرعت خوبی دارد .

3- الف: هزینه کمتر (خرید یک سویچ بهتر از خرید 2 هاب و یک بریچ است ) ب :مدیریت بهرت و راحت تر ج ) ترافیک بهتر شبکه و راندمان کارایی بالاست

4-در صورتی که شبکه از سویچ استفاده کنه فقط برای اون مک ادرس اطلاعات فرستاده میشود ولی هاب نه برای همه فرستاده میشوند ولی همون مک ادرس اطلاعات را میگیرد ،.

5 - هر بسته توسط مدل OSI کد میوشد و ارزسال می شود یعنی در هر لایه یک هدر و تریلر به داده اضافه می شود ، در لایه 3 که مسیریابی انجام میشود توسط پروتکل های مسیریابی اطلاعاتی اضافه میشود که هر پروتکل یک سری قوانین و پروتکل دارد که با محاسباتی که انجام می دهد یک مسیر را انتخاب میکند ، اما دو فیلد اصلی که به بسته اضافه میشوند : 1- Source و 2- Destination . البته یه سری فیلد دیگه مثل CRC , OfsetSegment و ... هم اضافه میشود .

اگه جای اشتباه نوشتم دوستان اصلاح کنند .

موفق باشید.

sanaz12345
شنبه 12 فروردین 1391, 19:04 عصر
1- مشکل اتفاق افتادن لوپ هست . و با STP جلوشو می گیرند .
2- ؟
3- بریج یه دیوایس لایه دو هست که به شکل ترانسپرنت این دو هاب رو به هم وصل می کنه . و میشه با کمی اغماض اونو مشابه یه هاب 16 پورت در نظر گرفت . اما خوب سویچ در این مورد بهتره چرا که پهنای باندی که بریج در اختیارت می زاره مطمئنا کمتره از حالتی که همه در سویچ باشند . هاب از نظر امنیتی جالب نیست و راحت قابل اسنیف هست و ...
4- اگر هاب باشه ، فکر می کنم هیچ اتفاقی نمی افته ! چرا ؟ پکت به به هردو اعلام میشه و دریافت . اونی که منتظر بوده جواب میده و اونی که نه دراپ می کنه . سویچ چون از جدول مک استفاده می کنه دوتا ورودی رو فکر نمی کنم قبول کنه برای جدول ، پس فقط یکی از سیستم ها - اولی ؟ - رو اپ می کنه .
5- !

دست شما درد نکنه. :لبخندساده:

سوالای جالبی بود . به جواب هام اطمینان ندارم باید یه بررسی کنم و هم اینکه با اجازه تون اینو یه جای دیگه اپ میکنم تا جواب یه سری از دوستان و اساتید دیگه رو هم داشته باشیم
اره حتما این کار رو بکنید و اگه نتیجه ای داد به منم بدید!!!!

می تونم بپرسم از کجا اومده ؟
اگه بگم از کجا امده شاید تایپیک حذف بشه (توجه مینمویی!؟:چشمک:)

سوال دو:این روش بدتره نسبت به packet switch.چرا که در این روش فقط 64 بایت اول بسته رو می خونه و نه کل بسته.در این حالت چون خطا خیلی زیاده و این روش فقط قسمت ابتدایی رو میخونه در هنگام رسیدن به مقصد با عملیات خطایابی می فهمه بسته مشکل داره و بسته حذف میشه و عملا ترافیک ارسال شده مفید نخواهد بود.پس با ازدیاد خطا اثر بدی در ترافیک موثر و مفید خواهد گذاشت.
سوالات بعد رو صبر کنید.دسترسی به نت ندارم

سوال دو که روش نبود!!! اگه میشه واضح تر بگید بفهممکدوم روش بدتر نسبت به پاکت سویچ؟!:متفکر:
بیشتر توضیح بدید

بازم منتظر جواب های خوبتون هستم!!!!!

aram_2
سه شنبه 15 فروردین 1391, 08:11 صبح
سوال یک:مشکل همون loop هست که با STP حل میشه.
---
روش packet switch بسته رو کامل می گیره و اگه خطایی نداشت ارسال میکنه خب برای محیطهایی که احتمال رخ دادن خطا در اون زیاده مثل بی سیم این روش کاراتر هست،روش cut-throughهمانطور که گفتم 6 بایت اول رو برمیداره و آدرس مقصد رو که فهمید ارسال می کنه،حالا اگه تو بسته های ارسالی خطایی باشه نمی فهمه تا به مقصد برسه وقتی خواست سرهم بشه و بسته اصلی تشکیل بشه خطا خودشو نشون میده و بسته حذف میشه.پس این روش که در صورت سوال اومده کارایی خوبی در محیط دارای خطا نداره.
---
سوال 3:دقت کنید که تو سوییچ ما با ارسال بسته عملا broadcast نداریم خب این به امنیت خیلی کمک می کنه.در حالت نخست (در هاب 1)اگه شما یه بسته بفرستید به یکی از کامپیوترها همه اونهایی که متصل به هاب 1 هستند اون رو میگیرن.مورد دوم بحث تصادم زیاد هست که در هاب موجوده و باعث افت کارایی میشه مورد سوم هم بحث هزینه هست که دوستمون اشاره کردن.
سوال چهار:در هاب هر دو میگیرن در سوییچ اونی که توجدول سوییچ اول ثبت شده اون دریافت می کنه.
سوال پنچ:به ترتیب بگم:اول نسخه لایه آی پی که 4 باشه یا شش.بعد طول هدری که روتر باید بخونه.بعد اولویت بسته ،کل سایز دیتاگرام،شماره بسته،یسری بیت که برای روترها تفسیر میشه مثل اینکه بسته رو خورد کنن یا کامل بفرستن،
TTL،چک سام و آدرس مبدا و مقص یکی هم شماره پروتکلی که باید این بسته بهش تحویل داده بشه.