View Full Version : گفتگو: نظرسنجی
mahin_n
شنبه 12 فروردین 1391, 12:38 عصر
سلام دوستان سال خوبی در پیش داشته باشید
شما کدوم رو ترجیح میدید: گرفتن فوق لیسانس در یکی از زمینه های network (از نوع دانشگاه سراسری یا آزاد)
یا گذراندن دوره های آموزشی مربوطه
لطفا دلیلتون رو هم بگید. مرسی
mehrzad007
شنبه 12 فروردین 1391, 13:07 عصر
فوق لیسانس گرایش نتورک داره ؟ بعد من پیشنهاد می کنم اصلا این دوتا رو با هم مقایسه نکنید . دوره های آزاد از شما یه تکنسین در یک رابطه خاص می سازند . مثلا متخصص سیسکو - شبکه مبتنی بر مایکروسافت و ... در صورتی که تحصیلات آکادمیک اصلا کاری به تکنولوژی نداره و اصول رو مورد بررسی قرار میده . اینکه کدوم رو انتخاب کنید هم بر می گرده به برنامه آیندتون . اگر میخوایید برید تو بازار معمولا مدارک تخصصی بیشتر مورد توجهه و در صورتی که دولتی باشه خوب مدارک دانشگاهی . اما یه چیزی رو یادتون باشه شاید مدرک برای استخدام به کارتون بیاد اما تنها چیزی که شما رو سر کار نگه میداره تخصص و مهارته ...
Mahdi1001
شنبه 12 فروردین 1391, 14:50 عصر
سلام
بستگی به هدفتون داره، اما اگر می تونین ارشد بخونین (البته در دانشگاهی که ارزش داشته باشه و چیزی یاد بگیرین) حتما این کار رو بکنین، در ضمن در کنار ارشد می تونین دوره های آموزشی که علاقه دارین رو شرکت کنین تا تخصصتون در یک ضمینه خاص افزایش یابد
aram_2
شنبه 12 فروردین 1391, 17:23 عصر
فوق گرایش شبکه داره.اما در رابطه با سوال.ببینید شما در گرایش شبکه مخصوصا در ایران بیشتر تئوری کار می کنید مگه دانشگاهی مثل علو صنعت و یا امیر کبیر که با صنعت در ارتباط هستند.در دانشگاه شما بیشتر با مهندسی بودن سرو کار دارید اما در این دوره ها معمولا شما تخصص در محصولات دیگران رو یاد می گیرید.در دانشگاه ممکنه خروجی کار شما بشه یه محصول!(البته خیلی تلاش میخوادا)و بعد در مقطع دکتری ادامه همین کار و...
در دانشگاه زیاد به این مسئله که فلان روتر برای کدوم شرکت هست مهم نیست بیشتر به ساختار اون و کارش توجه میشه و...
پس خودتون انتخاب کنید.!
sepehr.net
شنبه 12 فروردین 1391, 19:32 عصر
سلام
معمولا کسانی ارشد شرکت میکنن که قصد گرفتن دکترا دارن ، وگر نه در رشته کامپیوتر ، توی بازار کار تفاوت چندانی در کارشناسی و کارشناسی ارشد نیست.
در ضمن با گرفتن کارشناسی ارشد به خودی خود شما تخصص لازم برای حضور در بازار کار رو پیدا نمیکنید.
پیشنهاد من اینه که ، اگه قصد ادامه تحصیل دارید ، کارشناسی ارشد شرکت کنید ، و در کنار تحصیل ، در یکی از مباحث مربوطه تخصص پیدا کنید حالا یا با مطالعه یا با کلاس.
mahin_n
شنبه 12 فروردین 1391, 21:15 عصر
فوق لیسانس گرایش نتورک داره ؟
85005
اگه قصد ادامه تحصیل دارید ، کارشناسی ارشد شرکت کنید ، و در کنار تحصیل ، در یکی از مباحث مربوطه تخصص پیدا کنید حالا یا با مطالعه یا با کلاس.
خوب مسئله همین جاست چون به محیط کار هم وارد شدم فرصت ندارم که هم برای ارشد بخونم هم کلاسهای آموزشی رو برم به هر دوش نمی رسم به خاطر همینه میخوام فعلا یکی رو انتخاب کنم. خودم دوست دارم اطلاعات عملی رو بالا ببرم ولی از اینکه فعلا ادامه تحصیل ندم عذاب وجدان میگیرم !!
sepehr.net
شنبه 12 فروردین 1391, 22:10 عصر
من هم دقیقا سر همین دو راهی بودم ، ولی تصمیم گرفتم که فعلا بیخیال ارشد باشم و کسب تجربه از طریق کار رو به کسب مدرک ترجیح دادم. در کنار کار هم به یاد گیری مباحث و تکنولوژی های جدید میپردازم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.