View Full Version : خبر: 29 فوریه تاریخ انتشار نسخه بتا ویژوال استودیو 11 و دات نت فریم ورک 4.5!
AlgorithmX
شنبه 12 فروردین 1391, 15:49 عصر
شرکت مایکروسافت درصدد است که در تاریخ 29 فوریه نسخه بتا ویژوال استودیو 11 و دات نت فریم ورک 4.5 را تحت Go Live license منتشر کند.
Far30 Ref (http://www.persiadevelopers.com/news/vs11-beta-release.aspx)
bitasoft.ir
شنبه 12 فروردین 1391, 17:09 عصر
کاشکی لینک دانلودش رو هم می زاشتین
Mehdi Naderi
شنبه 12 فروردین 1391, 19:00 عصر
29 فوریه تاریخ انتشار نسخه بتا ویژوال استودیو 11 و دات نت فریم ورک 4.5!
شرکت مایکروسافت درصدد است که در تاریخ 29 فوریه نسخه بتا ویژوال استودیو 11 و دات نت فریم ورک 4.5 را تحت Go Live license منتشر کند.
لینک دانلود : سایت مایکروسافت
http://www.microsoft.com/visualstudio/11/en-us/downloads?WT.mc_id=MSCOM_EN_US_DLC_FAMILIES_124GMU S017412&CR_CC=200088137
BORHAN TEC
شنبه 12 فروردین 1391, 21:47 عصر
با تشکر از شما.
جالبه بدانید که این خبر زیاد هم جدید نیست. اگر به آدرس زیر بروید خواهید دید که حتی یکماه پیش، شرکت RemObjects Software هم توانسته بود زبان Oxygene را در این محیط جدید Integerate کند.
http://blogs.remobjects.com/blogs/mh/2012/03/01/p3986
Amir Oveisi
دوشنبه 14 فروردین 1391, 14:36 عصر
من الان یه مدتی هست که دارم با نسخه CP اش کار می کنم. گذشته از امکاناتی که بهش اضافه شده، محیط کارش رو اصلا نمی پسندم و هنوز نتونستم باهاش کنار بیام. مخصوصا تغییر آیکن ها و رنگبندی Intellisense اش خیلی رو اعصابمه :|
AlgorithmX
دوشنبه 14 فروردین 1391, 15:28 عصر
من الان یه مدتی هست که دارم با نسخه CP اش کار می کنم. گذشته از امکاناتی که بهش اضافه شده، محیط کارش رو اصلا نمی پسندم و هنوز نتونستم باهاش کنار بیام. مخصوصا تغییر آیکن ها و رنگبندی Intellisense اش خیلی رو اعصابمه :|
مایکروسافت سلیقش عوض شده و خیلی ها این رو دست ندارن!. اون از ویندوز 8 ، با اون سیستم مترو لعنتیش، اون از برنامه های بی ریخت و ساده ای که برای مترو می سازن که گند زده به گرافیکش، اینم از امید دله ما که دستش به این هم رسیدو سلیقشو دوباره به ما تحمیل کرد!!
البته اونایی که این تغییر رو دوست دارن، از این برداشت شخصی من دل نگیرن!!
Amir Oveisi
سه شنبه 15 فروردین 1391, 13:31 عصر
البته من Metro Style ها رو دوست دارم. سادگیش خوب و دل نشینه برام
returnx
سه شنبه 15 فروردین 1391, 15:04 عصر
مایکروسافت سلیقش عوض شده و خیلی ها این رو دست ندارن!. اون از ویندوز 8 ، با اون سیستم مترو لعنتیش، اون از برنامه های بی ریخت و ساده ای که برای مترو می سازن که گند زده به گرافیکش، اینم از امید دله ما که دستش به این هم رسیدو سلیقشو دوباره به ما تحمیل کرد!!
البته اونایی که این تغییر رو دوست دارن، از این برداشت شخصی من دل نگیرن!!
همیشه تغییرات زیاد باعث میشه کاربر احساس سر درگمی کنه ، ولی به مرور زمان کاربر عادت میکنه به تغیرات ولی اصولا نباید تو برنامه های با کاربر های زیاد تغییرات ناگهانی و زیاد ایجاد کرد اما بعضی موقع ها هم تغییرات نیازه...
شاید الان همون موقع تغیرات بوده باشه...
BORHAN TEC
شنبه 19 فروردین 1391, 12:09 عصر
مایکروسافت سلیقش عوض شده و خیلی ها این رو دست ندارن!. اون از ویندوز 8 ، با اون سیستم مترو لعنتیش، اون از برنامه های بی ریخت و ساده ای که برای مترو می سازن که گند زده به گرافیکش، اینم از امید دله ما که دستش به این هم رسیدو سلیقشو دوباره به ما تحمیل کرد!!فکر می کنم که مایکروسافت تا دوباره مثل پروژه ویندوز ویستا شکست نخوره بی خیال نمیشه. :متفکر:
koorosh-soft
شنبه 19 فروردین 1391, 15:47 عصر
همیشه تغییرات زیاد باعث میشه کاربر احساس سر درگمی کنه ، ولی به مرور زمان کاربر عادت میکنه به تغیرات ولی اصولا نباید تو برنامه های با کاربر های زیاد تغییرات ناگهانی و زیاد ایجاد کرد اما بعضی موقع ها هم تغییرات نیازه...
درسته ! اما تغییرات تا چه حد :متعجب:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.