ورود

View Full Version : سوال: پر کردن کریستال با کد سی شارپ

rasoolgh1
یک شنبه 13 فروردین 1391, 02:24 صبح
با سلام

دوستان من به صورت ویزارد یه گزارش رو می تونم بگیرم اما من توی
پروژه مجبور می شم دیتابس رو تغیبر بدم . حالا نمی دونم چه جوری باید
کریستال رو پر کنم وقتی که طراحی کردمش!

دیتابس من عوض میشه اما مثلا تیبل یا ویو که گزارش می گیم اسم و مشخصاتش
یکی هستش.
ممنون میشم کامل توضیح بدید که اشتباه نکنم

Mahmoud Zaad
یک شنبه 13 فروردین 1391, 20:54 عصر
سلام
اگه میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید. اینطور که مشخصه منظورتون از اینکه دیتابیس تغییر میکنه تغییر اسم دیتابیس هست.(چون اسم و مشخصات تیبل ها یکی هست) اگه میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید آیا تعداد مشخصی دیتابیس هست و اینکه چرا دیتابیس تون تغییر می کنه؟

rasoolgh1
دوشنبه 14 فروردین 1391, 00:05 صبح
سیستم یه سیستم حسابداری - توی سیستم حسابداری برای هر سال مالی جدید برای هر شرکت یه DB جدا گرفتن . اما ساختار table ها و View ها
یکی فقط برای هر سال مالی جدید یه DB جدید با همون table ها و View ها و مقادیر پیش فرض ساخته میشه

Mahmoud Zaad
دوشنبه 14 فروردین 1391, 10:55 صبح
مشکلی پیش نمیاد چون شما یه دیتاست ساختید و برای طراحی گزارشتون از تیبل ها و فیلدهای اون استفاده کردید و زمان گزارشگیری هم اون دیتاست (و دیتاتیبل ها) رو پر می کنید حالا اینکه شما از چه کانکشن استرینگی استفاده می کنید مهم نیست (در صورتیکه فیلدهای جداول همون ها باشند، که در مورد کار شما همینطوره) مهم پر شدن صحیح دیتاست هست.

rasoolgh1
دوشنبه 14 فروردین 1391, 11:44 صبح
تا جایی که من می دونم اول باید یه dataset پرکنم بعد لینک بدم به crystal مشک اینه کن که درست کار کنه نیافتم
من با VS2010 و sql2008 وSAP Crystal Reports 13.0 for Visual Studio 2010 استفاده می کنم .

Mahmoud Zaad
دوشنبه 14 فروردین 1391, 13:40 عصر
اول یه پروژه اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?323878-ارسال-چند-پارامتر-به-کریستال-رپورت-ویژوال-استودیو-2010)هست اونو دانلود کنید. حالا برید داخل پوشه دیباگ و دیتابیس اکسسی که هست رو دوباره کپی کنید توی همون پوشه و مثلا اسم DB1 رو برای فایل جدید انتخاب کنید حالا توی فرم برنامه توی کانکشن استرینگ اسم دیتابیس رو به همون اسم جدید تغییر بدید و برنامه رو اجرا کنید می بینید که پروژه داره درست کار می کنه! چشم بندی هم نیست!

rasoolgh1
دوشنبه 14 فروردین 1391, 15:35 عصر
برای این خط

da.Fill(ds);

این ارور میده

The 'Microsoft.Jet.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine.

من فقط اجرا کردم

rasoolgh1
دوشنبه 14 فروردین 1391, 16:19 عصر
آقا درست شد دمت گرم مرسی

roolinjax
جمعه 26 خرداد 1391, 19:45 عصر
سلام
چی شد ارور لوکال ماشین برای شما درست شد ؟
با تشکر

roolinjax
جمعه 26 خرداد 1391, 19:48 عصر
سلام
در مورد این برنامه ارسالی میشه یه فایل pdf کامل آموزش کریستال ریپورت برام معرفی کنین ؟
ممنون اگه میشه خیلی زود جواب بدین