ورود

View Full Version : web proxy

dada_vahid
یک شنبه 13 فروردین 1391, 13:03 عصر
به نام خدا
سلام خدمت اساتید
من به تازگی دارم روی ISa کار میکنم چند تا مشکل دارم همرو یک جا میگم
1- web proxy رو راه انداختم و اینترنت هم روی سرور آوردم ولی فقط به سایت ماکروسافت میتونم دسترسی پیدا کنم از کدام قسمت میتونم سایت هارو Allow یا deny کنم

2- من میخوام vpn server رو توی میکروتیک اجرا کنم و ISa نقش Firewall و Cashing داشته باشه چه طور میتونم این 2 تا رو به وصل کنم یعنی احراز هویت توی میکروتیک انجام بشه ؟؟ اصلا این کار شدنی هست؟؟؟؟

ممنونم

mehrzad007
یک شنبه 13 فروردین 1391, 18:29 عصر
2- من میخوام vpn server رو توی میکروتیک اجرا کنم و ISa نقش Firewall و Cashing داشته باشه چه طور میتونم این 2 تا رو به وصل کنم یعنی احراز هویت توی میکروتیک انجام بشه ؟؟ اصلا این کار شدنی هست؟؟؟؟
موردي نداره از نظر فني . اما خوب چه كاريه ؟ تمام اين كارها رو ميشه همون تو ميكروتيك انجام داد . خيلي ساده تر و يه سيستم گرون قيمت هم براي ايزا نياز نيست !

dada_vahid
دوشنبه 14 فروردین 1391, 00:16 صبح
درسته حرف شما کاملا درسته میکروتیک ابزار بیشتری دراختیار ما میگذاره ولی cashing و firewall Isa رو نمیتونه مثل Isaپیاده کنه مخصوصا cashing ISa
isa مشکل فضا نداره و دیوار آتش بهتری نسبت به mikrotik داره گرچه اونم مشکلات خاص خودشو داره
مشکل من توی ISa رو شما میتونی حل کنی؟؟؟؟

mhsaleh
چهارشنبه 16 فروردین 1391, 13:06 عصر
البته من Squid تو لینوکس را پیشنهاد می کنم.

dada_vahid
پنج شنبه 17 فروردین 1391, 09:46 صبح
Squid نرم افزار خوبی هستش ولی در کل قابلیت های ISA رو نداره فقط cashing و proxy داره موضوع اصلی من Firewall