ورود

View Full Version : مبتدی: اجرای فایل jar با command prompt

zoleikha
یک شنبه 13 فروردین 1391, 16:47 عصر
سلام
من در جاوا کاملا مبتدی هستم. یک برنامه دانلود کردم که حاوی 4 فایل jar و تعدادی فایل دیگه است. یکی از این فایل های jar اجرا میشه و application است. ولی من خروجی اش رو میخوام تغییر بدم که توی دستور کار این برنامه اینطوری نوشته که باید دستور زیر در محیط command نوشته بشه:

java -mx200m edu.stanford.nlp.parser.lexparser.LexicalizedParse r -retainTmpSubcategories -outputFormat "penn,typedDependencies" -outputFormatOptions "basicDependencies" englishPCFG.ser.gz file.txt

من فایل های jar رو در یک فولدر گذاشتم و به صورت زیر classpath رو تعیین کردم:

C:\java -cp C:\Parser\file1.jar; C:\Parser\file2.jar;...

ولی وقتی دستور بالا رو میزنم همش میگه could not find the main class
لطفا کمکم کنید

halghe106
دوشنبه 14 فروردین 1391, 09:48 صبح
jar-file رو با winRar باز کن...توش یه فولدر باید باشه به اسم meta-inf بازش کن...
یه سری فیال تو اون هست که اگه با notepad ای چیزی باز کنی، می تونی ببینی...
تو اون باید فایل main-class مشخص شده یاشه..چکش کن؛ فکر کنم اگه main تو یک پکیج دیگه باشه، باید آدرس کامل رو بهش بدی
در غیر این صورت همون اسمش کفایت می کنه

موفق باشی...

zoleikha
دوشنبه 14 فروردین 1391, 11:55 صبح
سلام
ممنون از پاسختون
یک راه دیگه رو خودم پیدا کردم که فکر کنم بد نباشه اینجا مطرحش کنم تا بقیه هم استفاده کنن
مشکل اینجا بود که من دستور cp- و اجرای فایل رو در دو command جداگانه می زدم. وقتی این دو رو در یک command آوردم مشکل حل شد. یعنی:

java -cp C:\parser\stanford-parser.jar;C:\parser\stanford-parser-2012-03-09-sources.jar;C:\parser\stanford-parser-2012-03-09-models.jar;C:\parser\stanford-parser-2012-03-09-javadoc.jar -mx200m edu.stanford.nlp.parser.lexparser.LexicalizedParse r -retainTmpSubcategories -outputFormat "typedDependencies" -outputFormatOptions "basicDependencies" englishPCFG.ser.gz C:\parser\file.txt