View Full Version : من 10تا چک باکس رو فرم گذاشتم می خوام از یک شرط کوتاه واسه تمام چک باکس ها استفاده بشه
cjmoon
یک شنبه 13 فروردین 1391, 17:33 عصر
سلام به تمام دوستان حرفه ای
دارم یه برنامه می نویسم که توش 10 تا چک باکس داره و تو کارم باید برای هر دستور یک شرط if else استفاده کنم می خوام کاری بشه کرد که این راه اسون تر بشهه برای اینکه حرفمو بهتر متوجه بشین مثلا الان 3 تا
چک باکس دارم می خوام وقتی اولی علامت دار شد و روی دکمه کلیک شد اسم فرم عوض بشه وهمزمان دومی علامت دار شد(در حالی که چک باکس یک تیک دار هست) و روی دکمه کلیک شد رنگ فرم عوض بشه و رو سومی کلیک شد فرم بسته بشه حالا بازم اینجا به 3 تا شرط نیاز دارم می خوام این کار کوتاه تر بشه؟
ببخشید که خیلی سوالم طولانی شد:ناراحت:
واقعاا ممنونم:خجالت:
jannatmakan
یک شنبه 13 فروردین 1391, 17:47 عصر
سلام. طولانی شدن سوالتون اصلاً مسئله ای نیست. مشکل اینه که اصلاً سوالتون رو متوجه نشدم. می شه واضح تر توضیح بدید که صورت سوال دقیقاً چی می خواد؟ :متعجب:
cjmoon
یک شنبه 13 فروردین 1391, 18:03 عصر
:لبخند: عجب سوال طرح کردم باید اینو تو کنکور بیارن
این فرضیه من روی فرمم 5 تا چکباکس و 1 دکمه دارم
می خوام طوری توی دکمه کد نویسی کنم وقتی چک باکس1 تیک خورد و روی دکمه کلیک شد رنگ فرم عوض بشه که نیاز به شرط if داره
و چک باکس دومی انتخاب شد و روی دکمه کلیک شد اسم فرم عوض بشه که نیاز به یه if دیگه داره
و برای 3 تا چک باکس دیگه هم 3 تا if دددیگه میاد وسط که میشه 5 تا if میخوام بشه یه دستور شرطی
مرسی که توجه دارین:خجالت:
mahdimhz
یک شنبه 13 فروردین 1391, 19:26 عصر
شما می توانید چک باکس ها را به صورت ارایه تعریف کنید برای ارایه کردن یک چک باکس روی فرم قرار دهید و راست کلیک کرده و کپی کنید و با پیست کردن جواب yes را بزنید یا اینکه تمام نام های چک باکس ار یکی کنید و بعد با استفاده است یک حلقه for و و یک if و یک select case این کار ها را انجام دهید
مثال:
Private Sub Command1_Click()
For i = 0 To Check1.Count - 1
If Check1(i).Value = 1 Then
Select Case i
Case 0
Me.BackColor = vbRed
Exit Sub
Case 1
Me.Caption = "mahdimhz@yahoo.com"
Exit Sub
Case 2
End
Exit Sub
End Select
End If
Next
End Sub
cjmoon
یک شنبه 13 فروردین 1391, 19:48 عصر
دستت درد نکنههه :لبخند:
راستی راهی نیست وقتی هم چک باکس اول و هم دوم با هم تیک زده شد همزمان کار هایشان را بکنند کلا انتخاب چک باکس توسط کابر باشه اول سوم و... و ترکیبی یا چند تا انتخابی اجرا بشه
mahdimhz
یک شنبه 13 فروردین 1391, 19:54 عصر
در قسمت کد نویسی چک باکس دستور کامند را فرا خانی کنید
مثال:
Private Sub Check1_Click(Index As Integer)
Call Command1_Click
End Sub
mahdimhz
یک شنبه 13 فروردین 1391, 19:58 عصر
شما vb6 کار می کنید
MiladMR
دوشنبه 14 فروردین 1391, 11:34 صبح
راستی راهی نیست وقتی هم چک باکس اول و هم دوم با هم تیک زده شد همزمان کار هایشان را بکنند کلا انتخاب چک باکس توسط کابر باشه اول سوم و... و ترکیبی یا چند تا انتخابی اجرا بشه
در هر صورت باید برای همه چک باکس ها کارشون رو تعریف کنی
اگه میخوای ترکیبی بشه یا در هر صورت دیگه ای بهترین راه اینه که برای هر کدوم از یه دستور if درون یک خط استفاده کنی
مثلاً اینجوری:
if check1.value=true then me.backcolor=vbblack
if check2.value=true then me.caption="MiLAD"
if check3.value=true then me.forecolor=true
cjmoon
دوشنبه 14 فروردین 1391, 11:41 صبح
در هر صورت باید برای همه چک باکس ها کارشون رو تعریف کنی
اگه میخوای ترکیبی بشه یا در هر صورت دیگه ای بهترین راه اینه که برای هر کدوم از یه دستور if درون یک خط استفاده کنی
مثلاً اینجوری:
if check1.value=true then me.backcolor=vbblack
if check2.value=true then me.caption="MiLAD"
if check3.value=true then me.forecolor=true
اقا میلاد عزیز از راهنماییتون خیلی ممنون و مثل اینکه بازم باید به تعداد چک باکسام بازم دستور شرطی بزارم بازم ممنون
شما vb6 کار می کنید
اره خیلی وقت بوود که کنار گذاشته بودم ولی دارم بازم شروع می کنم
MiladMR
دوشنبه 14 فروردین 1391, 14:59 عصر
اقا میلاد عزیز از راهنماییتون خیلی ممنون و مثل اینکه بازم باید به تعداد چک باکسام بازم دستور شرطی بزارم بازم ممنون
بلاخره هر کدوم قراره یه کار خاص انجام بده پس لازمه
دیگه خلاصه تره این نمیشه
بلاخره هلو برو تو گلو هم نیست دیگه :لبخند:
خوب اگه تعداد چک باکس هات زیاده اصله برنامت رو بگو، شاید بشه یه راه کوتاهتر پیدا کرد
cjmoon
دوشنبه 14 فروردین 1391, 16:45 عصر
بلاخره هر کدوم قراره یه کار خاص انجام بده پس لازمه
دیگه خلاصه تره این نمیشه
بلاخره هلو برو تو گلو هم نیست دیگه :لبخند:
خوب اگه تعداد چک باکس هات زیاده اصله برنامت رو بگو، شاید بشه یه راه کوتاهتر پیدا کرد
مهرمانست :لبخند:
تمومش کردم میزارم ببینید:لبخند:
باید خودم تمومش کنم (البته با کمک شما یه کارایشش کردم):لبخند:
ولی خیلی ممنون
kingnar
یک شنبه 20 فروردین 1391, 17:33 عصر
چرا کسی به for each اشاره نمی کنه
با این راحت میشه انجام داد که
من برنامه نویسیم در حد دبیرستان هست ببخشید که اضهار نظر می کنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.