ورود

View Full Version : ارتباط وی بی با الکترونیک

سید حمید حق پرست
دوشنبه 14 فروردین 1391, 01:35 صبح
سلام دوستان
من یه منبع اموزشی . فیلم یا هرچی که ارتباط وی بی رو با مدار الکترونیکی اموزش بده میخوام . اگه هرکی از عزیزان منبعی داره ممنون میشم کمکم کنه . اینو بگم که الکترونیک رو بلدم : .آشنایی کامل با قطعات . برنامه نویسیش . طراحی مدار . اختراع داشتم و ... فقط در این مورد نمییدونم که الکترونیک رو به برنامه نویسی ربط بدم

یه سوال دیگه :
آیا میشه که مداری ساخت که کار مولتیمتر رو بکنه البته از طریق وصل شدن به کامپیوتر و برنامه ای که با وی بی براش بنویسیم؟

ممنون از تمام دوستان

یا علی (ع)

galaxyking
دوشنبه 14 فروردین 1391, 12:08 عصر
سلام
من رشتم الکترونیکه بیشتر با avr کار میکنم یه مقاله نسبتا ساده هست که ارتباط بین vb و میکرو تا حدی نشون میده البته زبان برنامه نویسیش برای میکرو اسمبلیه
ولی من همین کارو با بیسیک کردم
این لینک اون مقالست
micro_controler_with_vb.pdf - 292.6 Kb (http://uplod.ir/kvc1z7khnqn1/micro_controler_with_vb.pdf.htm)

shahab.f.c
دوشنبه 14 فروردین 1391, 12:27 عصر
آره میشه.
برای ارتباط با کامپیوتر بهتره از avr استفاده کنی .
بعدش هم باید رو میکروکنترلرت برنامه بنویسی و هم برای برنامه vb
برنامه بیسکام ، یک برنامه برای برنامه نویسی روی میکرو های avr هستش که زبانش هم بیسیکه .
برنامه vb راحته ولی برنامه میکرو یکم پیچیدست.
بهتره کتاب avr کاهه رو مطالعه کنی.

سید حمید حق پرست
دوشنبه 14 فروردین 1391, 14:20 عصر
ممنون از تمام دوستان
یه منبع کامل رو ندارید؟ ممنون میشم
در مورد این سوالم خیلی دوست دارم بفهمم چطوری میشه :
آیا میشه که مداری ساخت که کار مولتیمتر رو بکنه البته از طریق وصل شدن به کامپیوتر و برنامه ای که با وی بی براش بنویسیم؟

بازم ممنون

یا علی (ع)

shahab.f.c
دوشنبه 14 فروردین 1391, 22:17 عصر
فکر کنم این یکم بدرد بخوره:(خودم که چیزی نفهمیدم)
http://owrang.net/index.php/ebooks/34-bargh-library/379--vb-vc.html

سید حمید حق پرست
دوشنبه 14 فروردین 1391, 22:50 عصر
ممنون ولی فکر نکنم چیز بدرد بخوری باشه ( از نظر خودم ) من یه منبع اموزش میخواستم و اینکه :
آیا میشه که مداری ساخت که کار مولتیمتر رو بکنه البته از طریق وصل شدن به کامپیوتر و برنامه ای که با وی بی براش بنویسیم؟ اگه میشه چطوری؟

یا علی (ع)

Mr'Jamshidy
سه شنبه 15 فروردین 1391, 00:54 صبح
ببین دوست من این چیزی که شما میخوای بنویسی همون مولتی متر هست و هیچ فرقی با بقیه مولتی متر ها نداره و فقط نوع خروجیش فرق میکنه

شما اول برو در مورد ساخت مولتی متر تحقیق کن بعد در مورد بقیش با هم به توافق میرسیم

سید حمید حق پرست
سه شنبه 15 فروردین 1391, 01:05 صبح
ببین دوست من این چیزی که شما میخوای بنویسی همون مولتی متر هست و هیچ فرقی با بقیه مولتی متر ها نداره و فقط نوع خروجیش فرق میکنه

شما اول برو در مورد ساخت مولتی متر تحقیق کن بعد در مورد بقیش با هم به توافق میرسیم

ممنون از توجه شما
درمورد اینکه فرمودید هیچ فرقی نمیکنن خودم هم میدونم . فقط میخوام با کامپیوتر اندازه گیریش کنم . واسه خودم نمیخواستم یکی از اشناهام گفته براش بسازم . در مورد ساخت مولتی متر هم قبلا تحقیق کردم و یکی هم ساختم
. تو پست اول هم گفتم با قطعات و برنامه نویسی الکترونیک (البته همه ی زبانهاش نه) و ... اشنایی دارم . فقط ارتباط با وی بی رو نمیدونم . اگر کمکم کنید این مشکل رو برطرف کنم ممنون میشم . چون این اشنام در حقم خوبیهای زیادی کرده میخوام با این کار جبران کنم . ممنون تمام دوستان هستم

یا علی (ع)

سید حمید حق پرست
پنج شنبه 17 فروردین 1391, 23:54 عصر
یکی از دوستان مارو راهنمایی نمیکنه؟
ممنون میشم سری به این تاپیک هم بزنید و راهنمایی بفرمایید

یا علی (ع)

SlowCode
جمعه 18 فروردین 1391, 10:56 صبح
برای ارتباط وی بی با مدارتون، با winsock میتونید این کار رو بکنید، فقط توی تنظیماتش پورت ها و ... رو تنظیم کنی.

m2011kh
جمعه 18 فروردین 1391, 11:40 صبح
داش محسن تا جایی که من میدونم Winsock برای شبکه LAN و ارتباط از راه دوره.نه ارتباط با الکترونیک

SlowCode
جمعه 18 فروردین 1391, 15:16 عصر
نه من دقیقا یادمه چند وقت پیش یکی از همکلاسهام یه روبات درست کرده بود بعد تو برنامه کامپیوتریش کمکش کردم. با SendData باید یه مقدار رو به روبات بفرستی و تو برنامه نویسی تعیین کنی که اگه فلان مقدار رو فرستاد این کار رو بکنی.

m2011kh
جمعه 18 فروردین 1391, 21:22 عصر
چه جالب نمیدونستم.
ممنون

galaxyking
یک شنبه 20 فروردین 1391, 19:18 عصر
مولتیمترو با avr درست کردی یا مدار الکترونیکی معمولیه؟
اگه با AVR بگو شمارش چیه؟

سید حمید حق پرست
دوشنبه 21 فروردین 1391, 16:18 عصر
با AVR با میکرو ATMEGA16

یا علی (ع)

galaxyking
دوشنبه 21 فروردین 1391, 20:41 عصر
شما خروجی مولیتمترو رو lcd میبینی؟
اگه اینطوره همون متغیر خروجیو با دستور print بفرست
حالا با آیسی max 232 اونو به پورت سریال بفرست
اگه هم میخوای به usb بفرستی با آیسی ft232 کار کن
من فعلا هستم اگه سوالی داشتین در خدمتم

karimi64bit
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 00:56 صبح
بهترین راه برا ارتباط با برد مثلا VFD یا برد
MSComm هستش
اصلا وینسوکت قابلیت پورت سخت افزاری نداره و TCP , UDP را کار میکنه
توجه وقتی میخواید این کار رو انجام بدید 2 حالت دارید
1- خروجی مثلاً MSComm1.output="salam"
2- خروجی MSComm1.output - chr$(12) که مثلا تو تابلو روان کد اسکی cls میشه رو میفرستی خود چیپ ایمو تجزیه و اجرا میکنه
دقت کنید وقتی میخواید کراکتری برای برد بفرسید باید کدهای اسکی که اون برد ساپورت میشن رو بفرستید
با تشکر