PDA

View Full Version : سوال: ارور Attempted to read or write protected memory. در OleDbDataAdapter



saeid.71
دوشنبه 14 فروردین 1391, 13:22 عصر
سلام
خسته نباشید
یه مشکل برام پیش اومده
من یه برنامه نوشتم که گزینه Load داره وقتی که انتخاب میشه از دیتابیس Access محتویاتو به گزینه ها اضافه میکنه
حالا مشکل اینجاست که بار اول که میزنمش OpenFileDialog کار میکنه اما اگه دوباره بخوام یه فایل دیگه به جاش لود کنم ارور میده(Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt.)
البته خودم بررسی کردم دیدم مشکل مو قع دستور fill OleDbDataAdapter پیش میاد، اما نمیدونم چیکار کنم که این ارور نیاد
کدایی که نوشتم اینه، اگه مشکلی دارم بگید لطفا

if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
{
LoadAddress = openFileDialog1.FileName;

con =

newOleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=C:\\save.accdb" + ";Persist Security Info=False");


string query = "Select * From save";


OleDbDataAdapter da = newOleDbDataAdapter(query, con);


DataSet ds = newDataSet();

da.Fill(ds,









"save");


txtids.DataBindings.Add(



newBinding("Text", ds, "save.N"));


txtids.DataBindings.Clear();


..
.

85077

abasfar
شنبه 10 تیر 1391, 18:12 عصر
از دوستان راهکاری نداره !

Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt.

majidrezaei2007
شنبه 10 تیر 1391, 19:02 عصر
وقتی یک بار اون کار رو انجام میدین . کانکشن قبلی هنوز بازه و اجازه save کردن رو به شما نمیده . بهتره که از دو کانکشن جدا برای save و open استفاده کنید

abasfar
شنبه 10 تیر 1391, 19:31 عصر
وقتی یک بار اون کار رو انجام میدین . کانکشن قبلی هنوز بازه و اجازه save کردن رو به شما نمیده . بهتره که از دو کانکشن جدا برای save و open استفاده کنید

اگه منظورتان دلیل خطای


Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt.

میباشد نه اصلا ربطی به کانکشن و ... نداره
چون من در باز کردن یک فایل متنی بعضی موقعه ها با این خطا مواجه میشم

Hossis
یک شنبه 28 مهر 1392, 20:42 عصر
وقتی اصلا کانکشن استرینگ نباشه پیش میاد
من هم همین مشکل رو دارم وقتی که می خوام دیالوگی رو باز کنم (اعم از فرم یا دیالوگهای عمومی)

roolinjax
یک شنبه 28 مهر 1392, 22:07 عصر
سلام
ارورتون ربطی به دیتا آداپتور نداره که توی عنوان تاپیک نوشتین
ضمن اینکه فکر می کنم اگر شئ Opendialog رو Dispose کنید مشکلتون حل بشه
در کل برام عجیبه که ارور میده
آخه منم همچین پروژه ای نوشتم ، شما که گفتی شک کردم و رفتم تست کردم اروری نداد !!!

Hossis
دوشنبه 06 آبان 1392, 22:43 عصر
سلام
ارورتون ربطی به دیتا آداپتور نداره که توی عنوان تاپیک نوشتین
ضمن اینکه فکر می کنم اگر شئ Opendialog رو Dispose کنید مشکلتون حل بشه
در کل برام عجیبه که ارور میده
آخه منم همچین پروژه ای نوشتم ، شما که گفتی شک کردم و رفتم تست کردم اروری نداد !!!
من به این نتیجه رسیدم که اشکال از سیستمه نه از وی اس چون رو سیستم های دیگه اجرا کردم هیچ خطایی نداد