View Full Version : کمک برای ساخت یک میانبر یا لانچر برای بازی دلخواه
yeki_be_name_hich_kas
سه شنبه 15 فروردین 1391, 13:47 عصر
سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
بنده میخوام برای یک مجموعه بازی به طور مثال یک بازی که 5 عنوان ازش داشته باشم یک میانبر یا لانچر بسازم که این 5 عنوان رو در این میانبر برای اجرا قرار بدم.یعنی همون لانچر که بازیهای کالکشنی یا مجموعه ای معمولا داره.بخوام بهتر توضیح بدم اینه که من 5 تا بازی دارم که هرکدومشون برای اجرا یک فایل EXE دارن من میخوام یک میانبر یا لانچر بسازم با پسوند EXE که وقتی اجرا میشه اسم این 5 بازی باشه و روش که کلیک میکنی بازی مشخصه رو اجرا کنه.لطفا راهنماییم کنید که چه طور میتونم این کار رو بکنم یا با چه برنامه ای این کار امکان پذیر هست.
منتظر پاسخ گرم شما عزیزان هستم.
syntiberium
سه شنبه 15 فروردین 1391, 15:19 عصر
با ادوبی فلش می شه با مولتی مدیا بیلدر می شه با ویژوال استادیو می شه با ........ . فقط باید برنامه نویسی باهاشون رو بلد باشی . در ضمن اینجا در مورد ساختن بازی بحث می شه و اینجوری که تو سوال پرسیدی احتمالا بازی هارو خودت نساختی پس توی تالار اشتباه پست زدی .
yeki_be_name_hich_kas
سه شنبه 15 فروردین 1391, 21:27 عصر
سلام دوست خوبم و ممنون از پاسخ سریع و خوبتون
در مورد پست اشتباه راستش من کمی شک و تردید داشتم که تو کجا این سوال رو مطرح کنم اخرش به این نتیجه رسیدم که اینجا مطرح کنم.بله حدس شما درسته بازیا ساخت من نیست بلکه آمادست و من میخوام براش این کار رو انجام بدم.اما من راستش آماتور هستم تو این موضوع و همچنین برنامه نویسی میشه با یکی از این برنامه ها که اسم بردین روشش رو به من آموزش بدین اگه این کار رو بکنید که نور الا نوره و واقعا بار بزرگی رو از دوشم برداشتین.
منتظر پاسخ گرم شما هستم.
syntiberium
چهارشنبه 16 فروردین 1391, 09:53 صبح
برای یاد گرفتن برنامه نویسی باید چند ماه بری کلاس . یه برنامه برات می زارم فقط اگر ویندوزت xp هست باید "net freamwork 3.5 ." یا بالاتر روی سیستمت نصب باشه یا ویندوزت 7 باشه .
85169
اول باید روی add کلیک کنی تا یه دکمه اضافه بشه بعد تیک edit رو فعال کنی تا وقتی روی دکمه اضافه شده کلیک می کنی مشخصاتش روی اون سه تا textbox بیاد تا بتونی تغییرشون بدی و وقتی رو فرم راست کلیک کنی مکان دکمه عوض می شه . بعدش می تونی یه فایل exe رو روی فرم drag کنی تا مسیرش بره داخل path و در آخر تیک edit رو برداری تا وقتی رو دکمه کلیک می کنی مسیرش اجرا بشه . وقتی هم که فرم رو ببندی همه چی ذخیره می شه .
yeki_be_name_hich_kas
چهارشنبه 16 فروردین 1391, 13:14 عصر
سلام دوست خوبم بازم ممنون از کمک و راهنماییتون.اما من با مولتی مدیا بیلدر کار میکنم.شما با همین برنامه به من بگو چه کدنویسی باید بکنم که هر کدوم از این فایلها با باتون خاصی اجرا بشن و این باتون جوری کدنویسی بشه که حتی اگر پوشه بازی تو هر درایو یا آدرسی جا به جا شه بازم مشکلی برای اجرا نداشه باشه.ممنون
syntiberium
چهارشنبه 16 فروردین 1391, 15:05 عصر
من فقط c# بلدم . اگه اون فایلی رو که گذاشتم دانلود کردی و به دردت خورد که ازش استفاده کن وگرنه من کار دیگه ای نمی تونم برات بکنم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.