ورود

View Full Version : جستجو درون فایل ذخیره شده در اس کیو ال

rezaei manesh
سه شنبه 15 فروردین 1391, 20:30 عصر
سلام
من در یک پروژه باید فایل ها ورد و پی دی اف رو در اس کیو ال 2008 یا بالاتر ذخیره کنم و بعد درون محتویات این فایل ها جستجو کنم هم فارسی و هم انگلیسی
می خواستم بدونم اسکیو ال سرور چه امکاناتی برای این کار داره و چند درصد خواسته من رو پشتیبانی می کنه؟

in_chand_nafar
سه شنبه 15 فروردین 1391, 23:06 عصر
ببین دوست عزیز برای کر FullText در مورد داده های فارسی باید آزمایش های زیادی کنی که تنظیمات مطلوب و مناسب را اعمال کنی اما چون ساپورت قواعد Word Breaker و...زبان فراسی هنوز در Full Text وجود نداره باید در تنظیمات Full Text زبان فارسی را به شکل Neutral یا خنثی انتخاب کنید.
اما در مورد فایل های PDF و Word باید اشاره کنم که این فایل ها توسط IFILTER ها در Full Text پشتیبانی می شوند که به ازای هر فایل باید IFILTER مربوطه نصب و... شود در ضمن Word و Office به طور پیش فرض توسط SQL پشتیبانی می شوند که می توانید با کوئری زیر اطلاعاتی در مورد فایلهایی که توسط این فن آوری پشتیبانی میشن ... بدست آورید
SELECT * FROM sys.fulltext_document_types

حالا در مورد زبان فارسی یه چیزی هم بگم سایت تبیان با اون عزمت و... بانک اطلاعاتیش SQL است که حجمی بالای 100 گیگابایت دیتا محض (بدون تصویر) داره این دیتا توسط FullText بالا پایین میشه (کوئری بر روی اون اجرا میشه)
در FullText باید به موارد زیر توجه کنید
تنظیمات مربوط به Stop Word
باقیش باشه برای بعد
موفق باشید

rezaei manesh
پنج شنبه 17 فروردین 1391, 13:48 عصر
سلام
دوست من من فعلا فقط می خوام بدونم که می تونم همچین کاری رو انجام بدم یعنی این که قابلیتی وجو داره که من اگه یاد بگیرم می تونم فایل های ورد و پی دی اف فارسی و انگلیسی رو تو اس کیو ال جستجو کنم ییا نه
که شما فرمودین می شه
همچنین کلید واژه هایی بهم دادین که می تونه به من کمک کنه تا به هدفم برسم
من قبلا با full text search کار کردم اما نه برای فایل
حالا موقعی که پروژه رو استارت زدم بیشتر کمک می گیرم از شما فعلا می خواستم یکم اطلاعات بگیرم
ممنون