ورود

View Full Version : فیلد موقتی در دی بی گرید (فیلدی که تو دیتابیس نباشه)

mosafer_deltang
سه شنبه 15 فروردین 1391, 22:40 عصر
سلام به دوستان عزیز
میخوام در دی بی گریدم که اطلاعات یک جدول رو نشون میده، در کنار فیلد هایی که در اون وجود داره یک فیلد دیگه اضافه کنم تا به این وسیله بتونم از کاربر به ازای هر رکورد یک شماره بگیرم. اینجوری فرض کنید که کاربر باید به هر رکورد یک امتیاز در جلوی اون بده. اما این فیلد توی دیتابیس وجود نداره چون موقتی هست و همش باید تغییر کنه.

وقتی به فیلدهای دی بی گرید یک فیلد دستی Add میکنیم نمیشه توش چیزی نوشت.
یه راه میتونه این باشه که اطلاعات دی بی گرید رو بریزم توی یه stringGrid و یک فیلد هم بهش اضافه کنم تا کاربر بتونه توش بنویسه. اما اشکال این هم اینه که کاربر در این صورت میتونه اطلاعات موجود در StringGrid رو عوض کنه که جالب نیست.

لطفا کمک کنید ...

Mask
چهارشنبه 16 فروردین 1391, 14:13 عصر
از این لینک استفاده کنید.
http://barnamenevis.org/showthread.php?264605-%D8%AF%D8%B1%D8%AC-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%81-%D8%AF%D8%B1-DBGrid

mosafer_deltang
چهارشنبه 16 فروردین 1391, 14:36 عصر
با تشکر اما این لینک مربوط به شماره ردیفه. به صورتی که به هر ردیف یک شماره میده. حالا شما فرض کنید من همین فیلد رو لازم دارم اما به جای اینکه از طریق کد چیزی توش نوشته بشه کاربر بتونه توش یک عدد بنویسه

دوستان خواهش می کنم کمک کنید. اگه نمیشه یه راه حل به من پیشنهاد بدید که بتونم به ازای هر رکورد یک عدد از کاربر بگیرم. خیلی کارم گیره. هر پیشنهادی میتونه بهم کمک کنه. ممنون

Mask
چهارشنبه 16 فروردین 1391, 14:41 عصر
اما اشکال این هم اینه که کاربر در این صورت میتونه اطلاعات موجود در StringGrid رو عوض کنه که جالب نیست
اون فیلدهایی که میخاهی کاربر دستکاریشون نکنه قفل کن. یا به اصطلاح fix کن.

mosafer_deltang
چهارشنبه 16 فروردین 1391, 15:46 عصر
اون فیلدهایی که میخاهی کاربر دستکاریشون نکنه قفل کن. یا به اصطلاح fix کن.
چطوری باید fix کنم؟

Mask
چهارشنبه 16 فروردین 1391, 16:46 عصر
چطوری باید fix کنم؟

StringGrid1.FixedRows:=2;
.
.
or
.
.
StringGrid1.FixedCols:=2;