ورود

View Full Version : مبتدی: نوشتن کد برای دکمه Close کنترل RzPageControl

shedayat
جمعه 18 فروردین 1391, 11:49 صبح
سلام دوستان.
من توی فرمم از کنترل RzPageControl که مربوط به سری کامپوننت های Raize Controls هست رو استفاده کردم. همونطور که تو عکس زیر می بینید یه دکمه Close رو کل پیج کنترل داره و یه دکمه Close روی هر تب شیت. حالا من می خواستم برای هر کدوم از این دکمه ها کد نویسی کنم. در حالت عادی که این دکمه ها هیچ کاری انجام نمی دن چون براشون کد نویسی نشده است. حالا من نمی دونم که کدهای این دکمه رو توی چه رویدادی بنویسم تا اجرا بشه. این کدها رو باید در چه رویدادی بنویسم تا عمل کنه؟
پیشاپیش از پاسختون ممنونم. :)

85322
http://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png

mohsen24000
جمعه 18 فروردین 1391, 12:57 عصر
موقع کلیک باتن کلوز رویداد onclose خود پیج کنترل اجرا میشه که میتونید با ActivePageIndex تشخیص بدید کدوم صفحه درخواست کلوز داده...

shedayat
جمعه 18 فروردین 1391, 16:00 عصر
ببخشید من تو دلفی تازه کارم. اگه می شه یه مثال بزنید.
در ضمن می خوام در صورت بستن تب شیت مورد نظر توسط کاربر آن تب شیت از حافظه خارج بشه و وقتی هم رو یه دکمه کلیک کرد اون تب شیت دوباره با تمام کنترل هایی که روشه نشون داده بشه.
خیلی ممنون. :)

shedayat
دوشنبه 21 فروردین 1391, 00:58 صبح
یعنی کسی نیست جواب سوالم رو بده؟ :ناراحت:
سوالم خیلی مبتدیانه بود یا خیلی دور از ذهن بود؟

javad p
سه شنبه 22 فروردین 1391, 11:10 صبح
ببین دوست من پاسخی که به شما داده شده کاملا گویا هست
توی رویداد onclose مربوط به RzPageControl هر کدی که بنویسی در هنگام زدن اون دکمه های خروج ، اون کد اجرا میشه
مثلا اگر کد نمایش دادن یک متن رو بنویسی ، هر کدوم از دکمه های خروج رو که بزنی اون متن به نمایش در میاد
پس اول باید شماره تب فعال رو بدست بیاری
بعد تو کدت بنویسی که تنها اون تب رو مخفی کنه یا ببنده
اگه میخوای دوباره اونو با همون مشخصات قبلی نمایش بدی بهتره که نبندیش و مخفیش کنی تا مجدد دوباره نمایشش بدی

shedayat
سه شنبه 22 فروردین 1391, 18:33 عصر
ممنون از پاسخت دوست عزیز.
من توضیحاتی که جناب mohsen24000 (http://barnamenevis.org/member.php?24095-mohsen24000) داد رو متوجه شدم. فقط نمی دونستم که باید کجا و چطور از متد ActivePageIndex استفاده کنم که متوجه شدم از یه روش دیگه هم می شه رفت. کافیه تو رویداد onClose اینو بنویسیم:
AllowClose:=True;

ممنون :)