PDA

View Full Version : سوال: مشکل با parent فرم

soft-c
جمعه 18 فروردین 1391, 13:45 عصر
من دوتا فرمو دارم که رو هرکدوم یکسری کنترل قرار دارد .
وقتی فرم دوم را از روی فرم اول با دستور show فرا می خوانم فرم دوم نشان داده می شود ولی مثلا اگر روی یکی از کنترل های فرم اول کلیک کنم ، فرم دوم زیر این کنترل ها مخفی میشه .
برای حل این مشکل من از این کد استفاده کردم و parent فرم دوم را تغییر دادم ولی وقتی show می کنم فرم دوم به گوشه ی راست و پایین فرم اول می چسبد .

form2.parent:=form1;
form2.show;

به نظر شما مشکل کجاست؟

Felony
جمعه 18 فروردین 1391, 13:51 عصر
توقع داشتی اون کد کار دیگه ای انجام بده ؟! با اون کد داری میگی مالک فرم 2 ، فرم 1 هست پس باید در داخل اون نمایش داده بشه ؛ به جای متد Show از ShowModal استفاده کن .

soft-c
جمعه 18 فروردین 1391, 14:25 عصر
توقع داشتی اون کد کار دیگه ای انجام بده ؟! با اون کد داری میگی مالک فرم 2 ، فرم 1 هست پس باید در داخل اون نمایش داده بشه ؛ به جای متد Show از ShowModal استفاده کن .
مشکل این نیست که در فرم 1 نشان داده می شود .
مشکل این است که فرم 2 به گوشه ی فرم 1 می چسبد و هرکاری که می کنم حتی با تغییر دستی leftو top فرم 2 باز هم این اتفاق می افتد ولی وقتی خط اول را حذف می کنم و فقط از خط دوم استفاده می کنم مشکل حل می شود (که در این صورت فرم دوم زیر کنترل ها مخفی می شود)
از showmodal برای این استفاده نکردم چون با بعضی از کنترل ها هم زمان با نمایش فرم 2 می خواهم کار کنم .

soft-c
شنبه 19 فروردین 1391, 20:52 عصر
کسی نمی دونه مشکل کجاست؟

MohsenB
شنبه 19 فروردین 1391, 21:02 عصر
سلام

شما میتونید اون خط اول رو حذف کنید و بجاش FormStyle فرم دوم رو "StayOnTop" کنید تا روی فرم اول بمونه .

موفق باشید